Connect with us

Bet of the Day

Αταλάντα – Έμπολι

Published

on

Προγνωστικά Ιταλίας

Ο αγώνας Αταλάντα – Έμπολι διεξάγεται στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Serie A (ΙΤΑ1).

– Με GG & Over 2,5 γκολ ολοκληρώθηκαν τα 2/3 τελευταία μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας.

Stoiximan.gr – Cash out από όλες τις συσκευές!

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (6η – 52β)

Ολοζώντανη στο κυνήγι ενός εισιτηρίου για το Champions League είναι η Αταλάντα. Βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα και θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία απόψε.

Τρέχει αήττητο σερί 6 αγώνων στο πρωτάθλημα, έχοντας αποτελέσματα 4-2-0. Προέρχεται από την εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Ίντερ. Από τις 26/9/2018 είχε να λήξει παιχνίδι της χωρίς σκορ. Κόντρα στην Έμπολι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, κάτι που θα πρέπει να επιβεβαιώσει και με την απόδοσή της. Μεσοεπιθετικά είναι ικανή, θα πρέπει όμως να προσέξει στα μετόπισθεν καθώς δέχεται γκολ εδώ και 3 ματς στο Μπέργκαμο.

Εντός έδρας μετράει 7-4-4 με 29-17 γκολ. Με GG ολοκληρώθηκαν τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, με τα 5 από αυτά να συνδυάζονται με Over 2,5 γκολ.

Αμφίβολη η συμμετοχή των Τολόι (Α) και Ίλισιτς (Μ/Ε).

Novibet – Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!

ΕΜΠΟΛΙ (18η – 28β)

Σε δύσκολη βαθμολογικά θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Έμπολι. Στόχος της είναι η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και για να τα καταφέρει θα χρειαστεί να δώσει αγώνα μέχρι το τέλος.

Παραμένει τραγική μακριά από την έδρα της, κάτι που επιβεβαιώθηκε και την περασμένη αγωνιστική. Ηττήθηκε από την Ουντινέζε με 3-2 σε ένα ματς στο οποίο προηγήθηκε δύο φορές. Τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται για τους φιλοξενούμενους. Είναι το αουτσάιντερ στη Ρέτζιο Εμίλια, υστερώντας σε ποιότητα και… ψυχολογία της Αταλάντα. Μπορεί να σκοράρει, κρίνοντας από τα τελευταία παιχνίδια της, αλλά μέχρι εκεί.

Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 0-4-11 με 14-34 γκολ. Στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της σημειώθηκαν Over 2,5, με τα 5 πιο πρόσφατα από αυτά να συνδυάζονται με GG.

Τιμωρημένος είναι ο Μαϊέτα (Α) και τραυματίας ο Πολβάνι (Α).

Στοίχημα στο Αταλάντα – Έμπολι

StoiximanΕξαιρετική η Αταλάντα στην έδρα της και γενικά όλη τη σεζόν. Περιμένουμε να πάρει με σχετική άνεση τη νίκη, αφήνοντας παράλληλα ανοικτό το ενδεχόμενο να δεχτεί γκολ. Πάμε με το 1 & Over 2,5 γκολ σε απόδοση 1,83 από το Stoiximan.

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα