Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Αταλάντα – Φιορεντίνα

Published

on

Προγνωστικά Ιταλίας

Ο επαναληπτικός αγώνας Αταλάντα – Φιορεντίνα διεξάγεται στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας (ΙΤΑΚ).

Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό μια εκ των Μίλαν και Λάτσιο.

– Πρώτος αγώνας: Φιορεντίνα – Αταλάντα 3-3
– Στο πρωτάθλημα φέτος: Φιορεντίνα – Αταλάντα 2-0, Αταλάντα – Φιορεντίνα 3-1
– Τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ολοκληρώθηκαν με GG.
– Στα 5/7 πιο πρόσφατα ματς ανάμεσά τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, σημειώθηκαν Under 2,5 γκολ.

Novibet – Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Είχε πολύ καλή επιθετική παρουσία στον πρώτο αγώνα και θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη, αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα πρόκρισης. Σημειώνεται πως δύο φορές βρέθηκε να προηγείται, την πρώτη με 2-0, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα.

Το τελικό 3-3, σε συνδυασμό με τα εκτός έδρας γκολ, την καθιστούν το φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Αταλάντα ψάχνει την επιστροφή στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας μετά από 23 χρόνια. Αν τα καταφέρει θα είναι η 4η παρουσία της κι αν πάρει το τρόπαιο θα είναι το 2ο. Εδώ και 9 ματς είναι αήττητη, έχοντας αποτελέσματα 5-4-0. Προέρχεται από το σπουδαίο «διπλό» επί της Νάπολι με σκορ 2-1, αποτέλεσμα που την έφερε στην 5η θέση της Serie A, σε ισοβαθμία με την 4η Μίλαν και το… Τσάμπιονς Λιγκ.

Με GG ολοκληρώθηκαν τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της. Τα 6 από αυτά συνδυάστηκαν με Over 2,5 γκολ. Τα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο Μπέργκαμο είχαν GG, με τα 4 να συνδυάζονται με Over 2,5 γκολ.

Τραυματίες είναι οι Τολόι και Βαρνιέ (Α).

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Καλή μεσοεπιθετικά, τραγική ανασταλτικά. Πάλι καλά που επέστρεψε τόσο από το 0-2, όσο και από το 2-3 του πρώτου αγώνα και χάρη στο 3-3 έχει ζωντανές ελπίδες πρόκρισης. Εννοείται πως είναι μονόδρομος να διορθώσει-εξαλείψει τα κακώς κείμενα της άμυνάς της, καθώς πρόκειται για το «ματς της χρονιάς».

Δέκα φορές έχει πάει σε τελικό Coppa Italia η ΦΙορεντίνα, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο σε 6 περιπτώσεις. Η τελευταία παρουσία της, όμως, χρονολογείται το 2014. Είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 10 ματς (0-6-4). Το πρωτάθλημα δείχνει να το έχει παρατήσει, αφού δεν κυνηγάει ρεαλιστικά κάτι σε αυτό. Όλη η σεζόν είναι ο αποψινός επαναληπτικός και ο… τελικός, εφόσον βεβαίως περάσει. Το Σάββατο ηττήθηκε στο Τορίνο από τη Γιουβέντους με σκορ 2-1, σε ένα ματς που προηγήθηκε από νωρίς.

Με 0-1 γκολ ολοκληρώθηκαν τα 2/3 τελευταία παιχνίδια της, με τους «βιόλα» να μη σκοράρουν σε αυτά. Τα 7 πιο πρόσφατα εκτός έδρας είχαν GG, ενώ 6 από αυτά συνδυάστηκαν με Over 2,5 γκολ.

Εκτός ο τραυματίας Πιάτσα (Ε).

Στοίχημα στο Αταλάντα – Φιορεντίνα

StoiximanΣε αντίθετη τροχιά κινούνται οι δύο ομάδες στα τελευταία παιχνίδια τους. Η Αταλάντα δείχνει πολύ πιο οργανωμένη, σε εξαιρετική κατάσταση και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Για τη Φιορεντίνα μπορεί να είναι το ματς της χρονιάς, ωστόσο δε φαίνεται ικανή να τα καταφέρει. Κρίνουμε λογική επιλογή τον «1» του 1,75 από το Stoiximan.

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Η βαθμολογία της Serie A

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα