Connect with us

Bet Blog

Εδώ έχει πάντα ήλιο… Αλλού όμως;

Published

on

Ποια πρωταθλήματα ξεκινάνε τον Ιούλιο;

Καθημερινά, τα timelines μας στα social media και τα αθλητικά site κατακλύζονται από το πώς περνούν τις διακοπές τους τα μεγάλα αστέρια των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Μέσα σε αυτά, βεβαίως, υπάρχει κι εκείνο της Superleague, που όντας το πιο… συναρπαστικό, κάνει ντεμπούτο τελευταίο τη νέα σεζόν.

Δειλά – δειλά έχουν αρχίσει τα ευρωπαϊκά ματς, με τους προκριματικούς γύρους να είναι σε εξέλιξη. Στην αγωνιστική δράση, που απλώνεται σε κάθε πιθανή γωνιά της ηπείρου μας, έρχονται να προστεθούν οι εκκινήσεις σε ορισμένα «δεύτερα» πρωταθλήματα. Ελλείψει μεγάλων αθλητικών γεγονότων, αποφασίσαμε να τα «σκανάρουμε» και να ποντάρουμε στα πρώτα μακροχρόνια για τη νέα σεζόν.

Σήμερα (12/7) ξεκινάνε τα πρωταθλήματα σε Ρωσία, Τσεχία, Δανία και Βουλγαρία. Στην τελευταία υπάρχει η «δικτατορία» της Λουντογκόρετς, που λογικά θα συνεχιστεί. Πάμε ωστόσο να ρίξουμε μια ματιά στις άλλες τρεις χώρες.

Προγνωστικά Ρωσίας

Russia Premier League logoΗ Ζενίτ φέρεται να αποφάσισε να «κάτσει» πάνω στην περσινή επιτυχία. Κατέκτησε το πρωτάθλημα και δεν έκανε διορθωτικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Ενδεχομένως να περιμένει την εξέλιξη στα ευρωπαϊκά προκριματικά. Αν, δηλαδή, πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, να προχωρήσει τότε σε μεταγραφές.

Μπήκε με το αριστερό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στη σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα στο Σούπερ Καπ από τη Λοκομοτίβ Μόσχας (save the name) με 2-3. Αναμένεται όλο το βάρος να πέσει στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν περάσει και στους ομίλους, ίσως ακόμα χειρότερα, αφού δεν υπάρχει δα και τόσο βάθος στο ρόστερ της. Το 1,70 της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δε συγκινεί. Αν κάποιος την πιστεύει πολύ, μπορεί να το βρει σε καλύτερη τιμή μέσα στη σεζόν, περιμένοντας να θυσιάσει ορισμένα ματς πρωταθλήματος για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Κρατήσατε το όνομα της Λοκομοτίβ. Αυτή δίνεται ως το 2ο φαβορί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, σε πολύ δελεαστικότερες αποδόσεις από αυτές της Ζενίτ. Ενισχύθηκε σε σχέση με πέρυσι, καθώς ήρθαν οι Ζιβοχλιάντοφ και Μουρίλο. Έχει ομοιογένεια στο ρόστερ, διατηρώντας στον πάγκο της για 3η χρονιά τον Σέμιν. Έχει ρίσκο, αλλά ίσως αξίζει ένα fun bet στο να πάρει το πρωτάθλημα η Λοκομοτίβ Μόσχας σε απόδοση 5,50 από το Stoiximan.

Προγνωστικά Δανίας

Denmark logoΗ Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα, ακόμη κι αν δεν ήταν στα καλύτερά της. Είναι το φαβορί να συνεχίσει την κυριαρχία της, αλλά σε ευτελείς αποδόσεις. Έδωσε βάθος στο ρόστερ της, αλλά με τη μεγάλη μεταγραφή, που θα έκανε τη διαφορά, να απουσιάζει. Έτσι, ψάχνουμε την… υπεραξία στις εναλλακτικές επιλογές.

Κοπεγχάγη, Μίντιλαντ, Μπρόντμπι. Αυτά είναι τα φαβορί. Οι «λύκοι» της Μίντιλαντ ενισχύθηκαν με τον Κάμπα (Α), έδεσαν τον Εβάντερ (Μ), ενώ πρόσθεσαν στο ρόστερ τους και τον Παουλίνιο. Έχουν φτιάξει ένα πολύ δυνατό κέντρο και αν η Κοπεγχάγη βγάλει και φέτος αυτή την αδιαφορία και τον… κορεσμό στον τρόπο παιχνιδιού της, θα μπορούσε κανείς να την έχει στα υπόψιν για την έκπληξη, που προσφέρεται από το Stoiximan στο 4,25.

Περνάμε και στην πρότασή μας. Ο νεαρότερος προπονητής της κατηγορίας, ο Μίκελσεν της Οντένσε, έριξε βάρος στην ομοιογένεια της ομάδας του. Έδειξε πέρυσι το potential που υπάρχει και φέτος θέλει να φέρει αποτελέσματα. Δίνεται ως το φαβορί για την 4η θέση. Σαν να… κλέβει κανείς εκκλησία το 1,45 του Stoiximan στο να τερματίσει η Οντένσε στην 6άδα. Εμείς θα κυνηγήσουμε και την απόδοση του 4,50 για είσοδο στην 3άδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αφήνοντας ουσιαστικά εκτός υπολογισμού την Μπρόντμπι.

Προγνωστικά Τσεχίας

Czech Liga logoΠερίεργα τα πράγματα στην Τσεχία. Κάτοχος του πρωταθλήματος είναι η Σλάβια, που ομολογουμένως μας εξέπληξε πέρυσι με τις εμφανίσεις της. Πήρε τον τίτλο… αέρα, στο +17 από την αιώνια αντίπαλο, την Σπάρτα που «δοκιμάζεται» τα τελευταία χρόνια. Η πρωταθλήτρια Τσεχίας έχει χάσει με το «καλημέρα» 14 γκολ και 13 ασίστ από την πώληση του Στοχ στον ΠΑΟΚ. Συνεπώς, δε θα επενδύαμε τα λεφτά μας στο 1,70 που τη βρίσκουμε.

Μένουμε την ίδια πόλη, αλλά για λογαριασμό της Σπάρτα Πράγας, για την οποία κρίνουμε ότι ίσως έχει έρθει η ώρα της. Δεν έχει το άγχος του Τσάμπιονς Λιγκ και αναμένεται να μπει δυναμικά στο στίβο μάχης του πρωταθλήματος από το ξεκίνημά του. Πήρε Βίντχαϊμ (Α) από Μάλμε, Τράβνικ (Μ) από Γιάμπλονετς και Κόζακ (Ε) από Σλόβαν Λίμπερετς σε κάποιες από τις καλύτερες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Την πιστεύουμε και ρισκάρουμε στο 4,35 του Stoiximan, σήμερα, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα