Connect with us

Bet Blog

Μεγάλο φαβορί ο Μπαρτζώκας ή μήπως όχι;

Published

on

Μπαρτζώκας Ολυμπιακός

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και η αναζήτηση νέου προπονητή σίγουρα έχει πάρει… φωτιά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δίνεται ως το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο των Κόκκινων, πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό την 3η και πιο πρόσφατη Ευρωλίγκα του, τη σεζόν 2012-13.

Λίγους μήνες μετά τον άθλο του Λονδίνου και την επικράτηση στο Final 4 επί των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μπαρτζώκας αποτέλεσε παρελθόν λόγω μιας ήττας από τον αποδυναμωμένο τότε Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τα στοιχήματα

Όλοι μιλάνε για τη μεγάλη ευκαιρία να ξανασμίξουν, πλέον, Μπαρτζώκας και Ολυμπιακός και αυτό αφουγρκάζονται οι στοιχηματικές, που τον δίνουν ως το απόλυτο φαβορί.

Πιο συγκεκριμένα, η Novibet, στην αγορά Επόμενος Προπονητής Olympiacos BC, προσφέρει τον Μπαρτζώκα στο 1,35.

Ακολουθεί το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη στο 4,00, του Σιμόνε Πιανιτζάνι στο 6,00 και του επίσης γνώριμου Πίνι Γκέρσον στο 8,00.

Πιο κάτω στη λίστα και με… διψήφιες αποδόσεις (και ελάχιστες πιθανότητες λέμε εμείς) βρίσκονται οι Σπάχια, Μαχμούτι (11,00), Ρέπεσα (13,00), Πασκουάλ, Τόμιτς (15,00) και Γιατράς (51,00).

Η πικρή ιστορία του χωρισμού

Ας θυμηθούμε όμως τι συνέβη όταν Μπαρτζώκας και Ολυμπιακός χώρισαν, όπως ακριβώς τα αναφέρει η Wikipedia (εδώ).

Μετά το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού την σεζόν 2013-14 ο Μπαρτζώκας έλυσε τη συνεργασία του με την Ελληνική ομάδα, έπειτα από μια ήττα από τον Παναθηναϊκό για τον θεσμό του Κυπέλλου στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Κατά την επιστροφή της ομάδας στο ΣΕΦ οπαδοί του Ολυμπιακού τον προπηλάκισαν με απειλητικές διαθέσεις. Ο ίδιος επηρεασμένος από την ήττα της ομάδας του και από το συγκεκριμένο περιστατικό υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου που έγινε δεκτή. Κανείς από τον Ολυμπιακό δεν τοποθετήθηκε επίσημα για το συγκεκριμένο γεγονός. Ο ίδιος ο Μπαρτζώκας 20 μήνες μετά σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα αυτό απάντησε: «Ας απαντήσει ο Ολυμπιακός τι έγινε τότε…»

Θα είναι ο Μπαρτζώκας ο επόμενος προπονητής

Δε θα κάνουμε πρόβλεψη για δύο λόγους.

Πρώτον, η απόδοση του 1,35 μας αφήνει αδιάφορους από τη στιγμή που δε γνωρίζουμε κάτι παραπάνω. Υπενθυμίζουμε, ωστόσο, ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχει δίκιο για τις πρόσφατες διαμαρτυρίες του, αλλά παράλληλα ανέφερε πως δε θέλει να σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο η πρώην ομάδα του έκανε πράξη τις απειλές της διότι πρόκειται για μια διαμάχη μεταξύ «δύο κολοσσών».

Δεύτερον, θα μπορούσαν να υπήρχαν και άλλα 1-2 ονόματα στη λίστα και ίσως να μας έκαναν μεγαλύτερο κλικ για να πάρουμε το ρίσκο.

Εσείς τι πιστεύετε; Θα είναι ο Μπαρτζώκας ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού;

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα