Connect with us

Ligue 1

Λιλ – Νις

Published

on

Ο αγώνας Λιλ – Νις διεξάγεται στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Ligue 1 (ΓΑΛ1).

  • Gallia 1Stade Pierre Mauroy, Λιλ
  • Στον πρώτο γύρο: Νις – Λιλ 1-1
  • Τα 6/10 τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έληξαν με ακριβές σκορ 1-1!
  • Μόλις μία νίκη έχει η Λιλ στα 16 τελευταία ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νις (1-8-7). Τη σημείωσε την τελευταία φορά που την υποδέχτηκε (4-0, 2019).

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >>

Λιλ – Νις

ΛΙΛ

lille

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση μιας από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της Λιγκ 1. Η Λιλ είχε αποδείξει ότι είναι ατσάλινη πριν από λίγες εβδομάδες με το διπλό στο Παρίσι επί της Παρί Σεν Ζερμέν και το επιβεβαίωσε εκ νέου στη Λυών. Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, αντέδρασε με δύο γκολ του Μπουράκ Γιλμάζ κι ένα το Τζόναθαν Ντέιβιντ, φτάνοντας στην επική ανατροπή (2-3).

Έμεινε στο +1 από την Παρί Σεν Ζερμέν και οδεύει προς την κατάκτηση της Λιγκ 1 αν δεν έχει άλλη απώλεια. Μετά την αδιάφορη βαθμολογικά Νις παίζει στην έδρα της Λανς, που διεκδικεί την ευρωπαϊκή έξοδο, ενώ κλείνει τη σεζόν με Σεντ Ετιέν και Ανζέ που δεν έχουν κίνητρο! Ο Γκαλτιέ ζητάει ηρεμία και συγκέντρωση σε κάθε ματς, ενώ υπενθύμισε τη ζημιά που έκανε στην ομάδα του η Μονπελιέ (1-1 εντός) προ δύο αγωνιστικών.

Τραυματίας ο Γουεά (Ε).

ΝΙΣ

Nice logo

Άργησε αλλά βρήκε ρυθμό η ομάδα της Νίκαιας, που με ένα επί μέρους 5-2-1 στα τελευταία ματς ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Ταβάνι μοιάζει όμως η 8η και ουσιαστικά δεν μπορεί να αποτελέσει σπουδαίο κίνητρο για τον Ουρσέα και τους παίκτες του. Δείχνουν σοβαρότητα όμως και αξίζουν τον σεβασμό και την προσοχή της πρωτοπόρου.

Στο τελευταίο παιχνίδι της κέρδισε τη δυνατή Μονπελιέ με 3-1, απαντώντας στην απρόσμενη ήττα από την ουραγό Ντιζόν. Θα κάνει το παιχνίδι της στη Λιλ και όπου βγει. Γνωρίζει τί διακυβεύεται για την αντίπαλό της στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχει αποδείξει όμως ότι παλεύει όλα τα ματς.

Μακροχρόνια απόντες οι Ντάντε (Α) και Ρεν-Αντελέιντ (Μ), όμως το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η απουσία του πρώτου σκόρερ Γκουίρι (Ε, 12 γκολ, 3 ασίστ) ενώ λείπει και ο Μαολιντά (Ε).

Λιλ – Νις προγνωστικά

Η Λιλ έχει χάσει μέρος της αμυντικής ισορροπίας της αλλά διαχειρίζεται μέσα από την επίθεσή της την υπερβολική πίεση της κορυφής. Τρανό παράδειγμα η νίκη – μισός τίτλος στη Λυών, που την έφερε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο θαύμα. Δεν μπορούμε πάντως να παραβλέψουμε την πολύ κακή παράδοση που έχει η πρωτοπόρος με αντίπαλο τη Νις κι ας την κέρδισε την τελευταία φορά που την υποδέχτηκε. Ήταν μία και μοναδική σε 16 αγώνες, εντυπωσιακό αν μη τι άλλο. Η πρότασή μας πηγαίνει στα 2-3 γκολ λόγω της απουσίας του Γκουίρι από πλευράς Νις, που αν αγωνιζόταν ίσως να μας οδηγούσε στο G/G. Τώρα δεν αποκλείεται να δούμε τη Λιλ να κερδίζει με 2-0 ή να κάνει νέα εντός έδρας γκέλα με 1-1, ανάλογα με την απόδοσή της.

bullet Πρόταση: 2-3 γκολ στο 2,05 – Stoiximan

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία Γαλλίας – Λιγκ 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα