Connect with us

Super League

Αστέρας – ΑΕΚ

Published

on

Ο αγώνας Αστέρας – ΑΕΚ διεξάγεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten (ΕΛΛ1).

super league interwetten

  • Στάδιο «Θ.Κολοκοτρώνης», Τρίπολη
  • Στον πρώτο γύρο (πλέι οφ): ΑΕΚ – Αστέρας 3-1
  • Τα 5 τελευταία μεταξύ τους στην Σούπερ Λιγκ είχαν G/G και Over 2,5 γκολ.
  • Το 2017 η τελευταία νίκη του Αστέρα επί της ΑΕΚ. Στο 7-1-0 από τότε η παράδοση υπέρ της ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ και στο 8-2-0 συνολικά.
  • Μεταξύ 2012 και 2017 ο Αστέρας είχε δικό του επί μέρους 4-2-0 επί της ΑΕΚ.

[maxbutton id=”5″ window=”new” ]

Αστέρας – ΑΕΚ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

asteras tripolis logo

Ο Ράσταβατς είχε ζητήσει από τους παίκτες του να είναι ανταγωνιστικοί μέχρι το φινάλε. Πήραν ισοπαλία και από τον Ολυμπιακό, 0-0 στην Τρίπολη, αν και απείλησαν ελάχιστα. Λογική η κόπωση από τα συνεχόμενα ματς, κάτι που δεν αντέχει το ρόστερ της ομάδας, η οποία όμως έκοψε βαθμούς από τους μεγάλους.

Όχι από όλους, από την ΑΕΚ ηττήθηκε στον πρώτο γύρο και τώρα έχει κίνητρο να το πράξει. Ψάχνει την πρώτη νίκη του στη διαδικασία και αν την πετύχει θα έχει πιθανότητες να αποφύγει την τελευταία θέση, ξεπερνώντας τον Παναθηναϊκό.

Μοναδικός απών για τους γηπεδούχους ο Λουίς Φερνάντεζ (Μ).

ΑΕΚ

ΑΕΚ αποδόσεις

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ στη Λεωφόρο και επικράτησε του Παναθηναϊκού, εξασφαλίζοντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο +7 πλέον από τους Πράσινους η Ένωση, σε μια κακή συνολικά σεζόν. Έστω στο φινάλε βρήκε ένα λόγο να πανηγυρίσει, ενώ και ο Χιμένεθ παρέταξε με εξαιρετική τακτική το σύνολό του, πάντα κρίνοντας εκ του αποτελέσματος (0-1).

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Μάνταλος, ενώ η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ σε ένα ξέσπασμα στο 2ο ημίχρονο. Αντιθέτως, ήταν αυτή που γλύτωσε από το άστοχο πέναλτι του Μακέντα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Στην Τρίπολη πηγαίνει ανακουφισμένη από την επίτευξη του μίνιμουμ στόχου της σεζόν, την έξοδο στο Κόνφερενς Λιγκ, αλλά θέλει να συνεχίσει αφήνοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις στο φινάλε. Δύο ματς απέμειναν και με εμφάνιση ανάλογη της Λεωφόρου, θα τα καταφέρει.

Εκτός για την ΑΕΚ οι Νταντσένκο (Α), Λάτσι (Α) και Ολιβέιρα (Ε).

Αστέρας – ΑΕΚ προγνωστικά

Ο Αστέρας ήταν ανταγωνιστικός στα περισσότερα παιχνίδια του στα πλέι οφς και θα ψάξει μια νίκη για να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας, Παναθηναϊκού επιτρέποντος. Η ΑΕΚ έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο αθηναϊκό ντέρμπι, κάτι που είχε να κάνει εδώ και πολύ καιρό και περιμένουμε να συνεχίσει ανάλογα, όμως θα βρει ισχυρή αντίσταση. Μειωμένη η σκοπιμότητα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα δούμε περισσότερα από 2-3 γκολ.

bullet Πρόταση: 2-3 γκολ στο 2,00 – Stoiximan

[maxbutton id=”3″ window=”new” ]


Βαθμολογία Superleague 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα