Connect with us

La Liga

Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ

Published

on

Προγνωστικά Ισπανίας

Ο αγώνας Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της La Liga (ΙΣΠ1).

  • Wanda Metropolitano, Μαδρίτη
  • Τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους έληξαν under 2,5.
  • Μια φορά έχει σκοράρει κόντρα στην Ατλέτικο η Βιγιαρεάλ στα 5 τελευταία.

Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σοσιεδάδ - Ατλέτικο

Με τον Κορέα να βγάζει ξανά το φίδι από την τρύπα, έκαμψε την αντίσταση της Έλτσε (1-0) στο «Metropolitano» και έκανε το 2/2 στα πρωτάθλημα. Κλασική, κυνική Ατλέτικο. Δεν εντυπωσίασε, αλλά ήταν αποτελεσματική στους τομείς που έπρεπε και έφτασε στην επιτυχία χάρη στο γκολ του Κορέα στο 39’. Τρία γκολ έχουν μέχρι στιγμής οι «ροχιμπλάνκος» στο πρωτάθλημα, όλα από τον Αργεντίνο. «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Η Έλτσε μας έβαλε δύσκολα, αλλά οι παίκτες μου έδειξαν την πρέπουσα ωριμότητα και δούλεψαν σκληρά για να πάρουμε το ζητούμενο», τα λόγια του Σιμεόνε.

Μεσοβδόμαδα απέκτησε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ματέους Κούνια, ο οποίος ήρθε να προσφέρει άλλη μια ποιοτική λύση στην κορυφή της επίθεσης. Σημαντική προσθήκη. Ο Βραζιλιάνος αφενός έχει το γκολ, αφετέρου κάνει παιχνίδι και εκτός περιοχής και βοηθά στο χτίσιμο της επίθεσης. Η πρωταθλήτρια θα χρειαστεί, άλλωστε, αρκετούς πρωταγωνιστές για να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να φτάσει μακριά στην Ευρώπη.

Εκτός οι Ερέρα (Μ) και Φέλιξ (Ε).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

villareal-logo

Βρίσκεται ακόμα στην αναζήτηση της πρώτης της νίκης στο πρωτάθλημα, αφού την περασμένη αγωνιστική ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την Εσπανιόλ και κόλλησε εκ νέου στην ισοπαλία (0-0). Δεν έβαλε ένταση στο παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να μη δύναται να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Ο Χεράρτν Μορένο ήταν καλά κλεισμένος, άλλες ιδέες για να απειλήσει δεν… κατέβασε και μοιραία έμεινε στην ισοπαλία. Γλίτωσε, μάλιστα, και την ψυχρολουσία στο 95’, με την Εσπανιόλ να σκοράρει αλλά το γκολ να ακυρώνεται λόγω χεριού.

Επικρατεί κάποιος προβληματισμός. Κυρίως όσον αφορά το γκολ, καθώς ακόμα δεν έχει σκοράρει. Εντούτοις, ο κόουτς Έμερι δήλωσε «Είμαι ευχαριστημένος με αρκετά πράγματα που είδα στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς και να είμαστε πιο αποφασιστικοί στα καίρια σημεία του παιχνιδιού».

Εκτός οι Τσκουκουέζε (Ε) και Παρέχο (Μ). Αμφίβολη η συμμετοχή του Αλκάθερ (Ε).

Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ προγνωστικά

Θέλει να δώσει απαντήσεις η Βιγιαρεάλ και να πάρει τα πάνω της πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση. Η Ατλέτικο με αντιπάλους κατώτερης δυναμικής δυσκολεύτηκε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Βέβαια και η Βιγιαρεάλ δεν έχει βρει καθόλου το γκολ στο ξεκίνημα, άρα δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Πάμε με το «2-3 γκολ» σε απόδοση 1,95.

bullet Πρόταση: 2-3 γκολ στο 1,95

Του Γ. Παπαγεωργίου


Βαθμολογία La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα