Connect with us

Bundesliga

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΛΕΙΨΙΑ

Published

on

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΛΕΙΨΙΑ για τη 15η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα (ΓΕΡ1).

  • 12/11/2022
    Προγνωστικά Γερμανίας
  • Weserstadion, Βρέμη
  • Στο 7-1-2 η παράδοση υπέρ της Λειψίας συνολικά.
  • Τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους έληξαν Over 2,5.
  • Στο 2-1-2 η παράδοση με γηπεδούχο τη Βέρντερ Βρέμης.

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΛΕΙΨΙΑ ΝΕΑ

Βέρντερ Βρέμης

werder-logo

Προερχόταν από δύο νίκες, αλλά στη χειρότερη έδρα της κατηγορίας γνώρισε τη συντριβή από την Μπάγερν με 6-1. Παραμένει ψηλά η νεοφώτιστη, στην 7η θέση και μόλις στο -4 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αν καταφέρει να φλερτάρει με την 6άδα μέχρι το τέλος της σεζόν θα πρόκειται για τεράστια και αναπάντεχη επιτυχία.

Ο Αγκού είναι εκτός με τραυματισμό στον τένοντα της επιγονατίδας, ενώ ο Βελίκοβιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο κόντρα στον αγώνα με την Μπάγερν και αντικαταστάθηκε.

Η συμμετοχή του Φίλκρουγκ είναι αμφίβολη, όμως ο Εμπόμ παραμένει μακροχρόνια απών.

Λειψία

leipzig

Τις πέντε σερί νίκες έφτασε η Λειψία με το 3-1 επί της Φράιμπουργκ σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτηριστεί εξ αρχής ντέρμπι. Στο 54′ άνοιξε το σκορ, στο 58′ έκανε το 2-0, ενώ στο 78′ ο Φόρσμπεργκ έγραψε το τελικό σκορ με πέναλτι.

Σκαρφάλωσε κι άλλο στη βαθμολογία και είναι πλέον 5η και στο -2 από τη 2η θέση. Αναμφισβήτητα φορμαρισμένη η ομάδα του Ρόζε.

Ο Ντιαλό τραυματίστηκε στην προθέρμανση μεσοβδόμαδα και παραμένει αμφίβολος, ενώ ο αντικαταστάτης του στο συγκεκριμένο παιχνίδι Γκβαρντιόλ έσπασε τη μύτη του.

Ο Βέρνερ έχει τεθεί νοκ άουτ από το Παγκόσμιο Κύπελλο και φυσικά λείπει. Ο τερματοφύλακας Γκουλάτσι υπέστη τραυματισμό στον προσαγωγό και ο Λάιμερ υποβλήθηκε σε επέμβαση.

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΛΕΙΨΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Φαβορί σε απόδοση κάτω από το 2,00 πλέον η Λειψία, που δέχεται πιέσεις από την αγορά του στοιχήματος. Η Βέρντερ είναι όμως ανταγωνιστική και μπορεί να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί στο παιχνίδι, φτάνοντας πρωτίστως σε κάποιο γκολ και κατ’ επέκταση σε θετικό αποτέλεσμα. Γκολ θα σημειώσει και η φορμαρισμένη Λειψία όμως, οπότε περιμένουμε να επιβεβαιωθεί το combo των γκολ.

bullet Πρόταση: GG & Over 2,5 – 1,82

Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.


Βαθμολογία Μπουντεσλίγκα Live

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα