Connect with us

The Answer

Προγνωστικά Ευρωλίγκα – Παρασκευή 30/11/2018

Προγνωστικά Μπάσκετ από τις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής της Turkish Airlines Euroleague.

Published

on

Euroleague logo Οι αγώνες Χίμκι – ΠΑΟ και Ολυμπιακός – Μπουντούτσνοστ συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού ενόψει των αγώνων της Ευρωλίγκας.

Βέβαια, όπως κάνουμε από το ξεκίνημα της σεζόν, θα δούμε ξεχωριστά τις στοιχηματικές προτάσεις μας από τα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, που διεξάγονται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague 2018-2019.

Οι συγκεκριμένες προτάσεις περιλαμβάνονται και στην κατηγορία Προγνωστικά Μπάσκετ.

Novibet – Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου

ΕΦΕΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Η Εφές δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα που βρισκόταν στον… πάτο της EuroLeague. Η τουρκική ομάδα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης με ρεκόρ 7-2. Πιο πρόσφατο “θύμα” της η Νταρουσάφακα, την οποία νίκησε εκτός έδρας με 93-88. Σημαντική η επιστροφή του Σέιν Λάρκιν, ο οποίος είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Κρατήστε σημειώσεις σας πως η Εφές σκοράρει 86.4 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ δέχεται 80.8 κατά μέσο όρο. Εντός έδρας έχει πανηγυρίσει 3 φορές σε 4 ματς.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μπασκόνια, η οποία στο πρώτο εντός έδρας ματς μετά την έλευση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στον πάγκο της, επικράτησε του Παναθηναϊκού με 86-77. Τα προβλήματα τραυματισμών, όμως, δεν αφήνουν ήσυχους τους Βάσκους, οι οποίοι “έχασαν” τον Γκαρίνο (φόργουορντ). Τουλάχιστον επέστρεψε ο πολύ σημαντικός Γκρέιντζερ. Σημαντικό το πρόβλημα εκτός έδρας, με μόλις 1 διπλό σε 5 παιχνίδια. Η γενική στατιστική της Μπασκόνια “γράφει” πως σκοράρει 81.2 πόντους κατά μέσο όρο και δέχεται 81 ανά ματς.

Η Εφές μοιάζει ασταμάτητη κι αξίζει να την στηρίξουμε. Μάλιστα, αν δούμε τους μέσους όρους των δύο αντιπάλων, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο άσος μπορεί να γίνει combo με το over. Συνδυασμός που πληρώνει 2.85 στη Novibet.

bullet Πρόταση: 1 & Over 164,5 – 2,85 – Novibet

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους τις προηγούμενες τραγικές χρονιές είναι οι Καταλανοί. Πριν από μερικές ώρες, η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο με 90-80 και βελτίωσε στο 6-3 το ρεκόρ της στη EuroLeague, ενώ στη συνέχεια έριξε στο καναβάτσο τη Ρεάλ Μαδρίτης με 86-69 κι έμεινε μόνη πρώτη στο ισπανικό πρωτάθλημα με 9-1. Στο 9-0 εντός έδρας η ομάδα του coach Πέσιτς, ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών. Η Μπαρτσελόνα σκοράρει 81.3 πόντους ανά παιχνίδι κι έχει την καλύτερη άμυνα της EuroLeague με 76.3 πόντους παθητικό.

Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, ωστόσο συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να παίρνει νίκες. Μετά το 74-70 επί της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ ανέβηκε στο 8-1 στη EuroLeague, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα είναι μόνη πρώτη με απολογισμό 7-0 μετά το 74-69 επί της Τόφας. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μαχμούτογλου (σουτέρ), ωστόσο η απουσία του δεν κρίνεται σημαντική, καθώς υπάρχουν λύσεις. Στο 4-1 εκτός η Φενέρμπαχτσε, η οποία σκοράρει 84.9 πόντους κατά μέσο όρο και παράλληλα έχει την 3η καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης με 77.8 πόντους παθητικό.

Ματς που μοιάζει 50-50, επομένως θα κινηθούμε με γνώμονα τις αποδόσεις. Η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική φέτος για να δίνεται ακόμα και ως οριακό αουτσάιντερ (αν και το τελευταίο 24ωρο μετατράπηκε σε οριακό φαβορί). Εξακολουθεί να προσφέρεται σε αξιοπρεπέστατες αποδόσεις, συνεπώς όσο δύσκολο κι αν προβλέπεται το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, ο άσος είναι η επιλογή μας.

bullet Πρόταση: 1 – 1,90 – Stoiximan

Stoiximan.gr – Μεγάλες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα