La Liga
ΑΛΑΒΕΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ
ΑΛΑΒΕΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ για την 6η αγωνιστική της LaLiga (ΙΣΠ1).
- 20/09/2024

- Estadio de Mendizorroza, Βιτόρια
- Η Αλαβές είναι αήττητη εναντίον της Σεβίλλης στα 4 τελευταία (2-2-0) στη LaLiga, ενώ την πέρυσι την κέρδισε δύο φορές (4-3, 2-3).
- Στο 2-2-2 η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση με την Αλαβές γηπεδούχο στη LaLiga.
ΑΛΑΒΕΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ ΝΕΑ
Αλαβές

Αξιοπρεπές ξεκίνημα πραγματοποιεί η Αλαβές στο πρωτάθλημα. Με 2-1-2 ως τώρα και σημαντικότερη νίκη της στο Σαν Σεμπαστιάν, 1-2 τη Σοσιεδάδ, δείχνει ικανή να διαγράψει μια πολύ άνετη σεζόν.
Το αντίθετο φάνηκε πάντως στην Κορνέγια, όταν την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε με 3-2 από την Εσπανιόλ. Φτηνά τα γκολ που δέχτηκε, έπρεπε να έχει καλύτερη αντίδραση. Ειδικά από όταν ισοφάρισε σε 1-1, θα μπορούσε να έχει προηγηθεί. Αντιθέτως, δέχτηκε δύο γκολ σε διάστημα λίγων λεπτών και… τέλος.
Στο 1-1-0 τα εντός έδρας της, με 2-0 γκολ.
Χωρίς σημαντικές απουσίες η αποστολή για τον Λουίς Γκαρθία.
Σεβίλλη

Ο άνθρωπος – σημαία της ομάδας, ο Χεσούς Νάβας, ήταν αυτός που έδωσε την πρώτη νίκη της σεζόν στη Σεβίλλη. Μετά από επί μέρους 0-2-2, η ομάδα του Πιμιέντα κέρδισε με 1-0 τη Χετάφε, με το αποτέλεσμα να φέρνει ανακούφιση και να τη βγάζει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Στο 23′ το γκολ, ενώ στο 86′ αποβλήθηκε ο Χουάνλου Σάντσεθ και οι συμπαίκτες του αναγκάστηκαν να παίξουν 10 λεπτά ταμπουρωμένοι.
Τέλος καλό, όλα καλά. Τρίτη έξοδος αυτή στη σεζόν, με τις δύο προηγούμενες να έχουν συνδυαστεί με ισοπαλίες. Τόσο στη Λας Πάλμας (2-2), όσο και στη Μαγιόρκα (0-0), κάτι πήραν οι Σεβιγιάνοι, οπότε ελπίζουν σε ανάλογη κατάληξη στη Χώρα των Βάσκων.
Δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι ο τιμωρημένος Χ.Σάντσεθ (Α), ο τραυματίας Λοκονγκά (Μ), ενώ προβλήματα κουβαλάνε οι Μαρκάο (Α), Μπάρκο (Α) και Σούσο (Μ).
ΑΛΑΒΕΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Αλαβές έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, όμως εμφανίστηκε αφελής με την Εσπανιόλ, στοιχείο που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας λόγω των καλών επιθετικών που διαθέτει η Σεβίλλη. Μια Σεβίλλη, που έχει 2/2 ισοπαλίες εκτός έδρας και μας αναγκάζει να αποφύγουμε τον «1». Στα γκολ και συγκεκριμένα στο σύνολο «2-3» πηγαίνει η πρότασή μας, καλύπτοντας το πολύ πιθανό 1-1 και φυσικά ορισμένα ακόμα πιθανά σκορ.
Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.
Βαθμολογία La Liga
-



Με Μια Ματια22 ώρες agoΜε Μια Ματιά – 25 αγώνες για στοίχημα σήμερα 21/01/2026
-



Με Μια Ματια23 ώρες agoΜε Μια Ματιά Plus – Εγγραφή στο HB Club
-



Ημιχρονα - Τελικα23 ώρες agoΠρογνωστικά Ημίχρονο – Τελικό 21/01/2026
-



Goal (BTTS)23 ώρες agoΠρογνωστικά GG – NG 21/01/2026
-



Over-Under23 ώρες agoΠρογνωστικά Over – Under 21/01/2026
-



Ακριβες Σκορ23 ώρες agoΠρογνωστικά για Ακριβές Σκορ σήμερα
-



Phantom23 ώρες agoΠρογνωστικά Phantom 21/01/2026
-



Shot4Three23 ώρες agoΠρογνωστικά NBA σήμερα 21/01/2026





