1η Κατηγορία
Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ για τη 15η αγωνιστική στην 1η Κατηγορία Κύπρου (ΚΥΠ1).
- 15/12/2022
- Στάδιο «Τάσος Μάρκου», Παραλίμνι
- Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου κέρδισε με 1-0 τα δύο τελευταία ματς με την ΑΕΛ. Είχε προηγηθεί επί μέρους 0-1-4.
- Στο 2-2-2 η παράδοση με γηπεδούχο την Ένωση.
Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ ΝΕΑ
Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Την τρίτη διαδοχική ήττα του γνώρισε το Παραλίμνι, υποχωρώντας κι άλλο στη βαθμολογία. Υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Λεμεσού και ηττήθηκε από ένα γκολ στις αρχές του β’ μέρους (0-1). Αυτό ήταν το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι που δε βρίσκει δίχτυα η ομάδα του Σατσιά, που έχει μείνει στο +4 από την τελευταία θέση.
Θέλει νίκη εδώ για να ανέβει βαθμολογικά και να πάρει ανάσες μέχρι να… δικαιούται να ενισχυθεί. Αυτή είναι η διάθεση της διοίκησης για να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Τα 9-21 γκολ ως τώρα δείχνουν άλλωστε πρόβλημα σε όλες τις γραμμές. Το 2-3-3 της έδρας της από την άλλη, θεωρείται αξιοπρεπές.
Απουσιάζει ο τιμωρημένος Βουτσένοβιτς.
ΑΕ Λεμεσού
Έδειξε σημάδια ανάκαμψης, αλλά πάλι δεν κέρδισε. Προερχόμενη από τρεις ήττες, κράτησε τον Άρη στο 0-0 (είναι η πρώτη ομάδα που το κάνει φέτος) στο ντέρμπι της Λεμεσού. Θα μπορούσε να έχει κερδίσει στις φάσεις που δημιούργησε στο φινάλε, όσο έπαιζε με παίκτη παραπάνω, δηλαδή από το 72′ κι έπειτα.
Μένει να δούμε αν με έναν κατώτερο αντίπαλο θα επιστρέψει στις νίκες. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι με το Παραλίμνι, το δείχνουν άλλωστε οι δύο ήττες με 1-0 πέρυσι. Ωστόσο, η ΑΕΛ έχει τη δυναμική για να τα καταφέρει.
Ο Μπάστο χτύπησε σοβαρά και χάνει τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι Φιλίπποβιτς, Κατσανίκλιτς, Πάβλοβιτς είναι επίσης εκτός, ενώ ο Μεντόγεβιτς είναι τιμωρημένος. Αντιθέτως, ο Τσιμπόλα θα εκτίσει την ποινή του με τον Ολυμπιακό.
Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Το Παραλίμνι θέλει να δείξει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα στην έδρα του. Η ΑΕΛ είναι ομάδα με καλύτερες προοπτικές στο πρωτάθλημα, όμως δεν το έχει αποδείξει ακόμα και έχει σκοράρει μόλις 10 γκολ σε 13 αγώνες, έναντι των 9 σε 14 της Ένωσης. Έστω και οριακά πάντως (πιθανό το 0-1), περιμένουμε επικράτηση της ομάδας του Γιανέφσκι.
Πρόταση: 2 – 2,15
Δείτε όλους τους αγώνες σήμερα στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που βρίσκονται στο κουπόνι.
Βαθμολογία Κύπρου
-
Με Μια Ματια4 ώρες ago
Με Μια Ματιά – Στοίχημα με 36 αγώνες σήμερα 02/06/2023
-
Ημιχρονα - Τελικα4 ώρες ago
Προγνωστικά Ημίχρονο – Τελικό 02/06/2023
-
Goal (BTTS)4 ώρες ago
Προγνωστικά GG – NG 02/06/2023
-
Over-Under4 ώρες ago
Προγνωστικά Over – Under 02/06/2023
-
Ακριβες Σκορ4 ώρες ago
Προγνωστικά για Ακριβές Σκορ 02/06/2023
-
Phantom4 ώρες ago
Προγνωστικά Phantom 02/06/2023
-
Χιναρια4 ώρες ago
Προγνωστικά Χινάρια 02/06/2023
-
Ειδικα Στοιχηματα4 ώρες ago
Ειδικά Στοιχήματα & Combo Bets 02/06/2023