Connect with us

Roland Garros

Λογικό να χάσει 4 γκέιμ

Published

on

Τον Ιανουάριο η Ίγκα Σφιόντεκ αντιμετώπισε την Κριστίνα Μπούξα στο Αυστραλιανό Όπεν και την απέκλεισε επιβλητικά, με 6/0, 6/1. Τώρα θα αναμετρηθούν ξανά, στην πρεμιέρα τους στο Ρολάν Γκαρός και οι στοιχηματικές είναι επηρεασμένες από το προηγούμενο αποτέλεσμα.

Δεν τίθεται σε αμφιβολία αν θα πάρει τη νίκη η Πολωνή, ωστόσο προέρχεται από τραυματισμό και γενικά κάποιες ασταθείς εμφανίσεις. Η Μπούξα ταυτόχρονα βελτιώνεται σταδιακά και έχει φτάσει στο Νο.70 της παγκόσμιας κατάταξης. Το όριο για το σύνολο των γκέιμ είναι στο 15,5 και δεν θα βρείτε χαμηλότερο στη διοργάνωση.

Το φαβορί είναι ξεκάθαρο, η απόδοση νίκης της Σφιόντεκ δεν φτάνει ούτε στο 1.05, αλλά δεν είναι απλό να κερδίζει συχνά χωρίς να χάνει γκέιμ. Θα ζητήσουμε λοιπόν το over σε αυτή την αναμέτρηση. Η κάτοχος του τίτλου δεν έχει λόγο να πιεστεί. Προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό, θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και να βρει σταδιακά ρυθμό, αλλά δεν θα της κοστίσει τίποτα αν χάσει 4 γκέιμ.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 30/05 στις 12.00μμ.

ΣΦΙΟΝΤΕΚ – ΜΠΟΥΞΑ Over 15,5 games – 1.72

Του T-Fed

Γίνε μέλος στο HellasBet Club!

Απόκτησε πρόσβαση σε live προγνωστικά ΑΙ, ειδικά στοιχήματα στα top leagues, προβλέψεις εκτός κουπονιού και τα κορυφαία ακριβή σκορ ως μέλος του HB Club!

* Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να μεταβληθούν.

Disclaimer: Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.

Advertisement

Προγνωστικά LIVE με ΑΙ & όλα τα Plus!

Εγγραφή

Απόκτησε πρόσβαση σε live προγνωστικά ΑΙ, ειδικά στοιχήματα στο EURO 2024, προβλέψεις εκτός κουπονιού και τα καλύτερα ακριβή σκορ ως μέλος του HB Club!

Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα