Connect with us

Neteller

netellerΤα ηλεκτρονικά πορτοφόλια αποτελούν το «σήμερα» των διαδικτυακών συναλλαγών. Ένα από τα πιο γνωστά και ασφαλή είναι το e-wallet της Neteller. Η Neteller δραστηριοποιείται στις διαδικτυακές χρηματικές συναλλαγές από το 1999. Κάθε πληρωμή με Neteller είναι νόμιμη και ασφαλής, αφού η εταιρεία έχει άδεια από την FCA (Financial Conduct Authority) να διακινεί χρήματα ελεύθερα στην Ευρώπη. Είναι ένα από τα παλαιότερα μέλη της «οικογένειας» του Paysafe Group και από το 2004 εδρεύει στο Isle of Man.

Τι είναι η Neteller;

Η Neteller είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται σε εκατομμύρια ιδιώτες και επιχειρήσεις. Μέσω αυτής πραγματοποιούνται γρήγορα, απλά και με ασφάλεια ηλεκτρονικές μεταφορές χρημάτων σε όλο τον κόσμο! Στην παρούσα φάση διεκπεραιώνει κάθε χρόνο συναλλαγές αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Επί της ουσίας πρόκειται για μια εναλλακτική μέθοδο αποστολής χρημάτων, πέραν των παραδοσιακών. Η πληρωμή με Neteller και η αποστολή χρημάτων παντού γίνεται από όπου κι αν βρίσκεστε με το πάτημα μόλις ενός κουμπιού!

Γιατί να παίξεις στοίχημα με Neteller;

H Neteller και το ewallet της Neteller συνδυάζει την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση σε οποιαδήποτε στοιχηματική ιστοσελίδα επιθυμείτε εύκολα, γρήγορα και απλά. Δευτερόλεπτα αφού εκτελέσετε την πληρωμή με Neteller, τα χρήματά σας θα βρίσκονται άμεσα στον παικτικό λογαριασμό σας. Όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού στον υπολογιστή, το κινητό ή το τάμπλετ σας!

Με τη Neteller δεν έχετε «δεσμεύσεις»! Μπορείτε να ποντάρετε σε κάθε αγώνα της επιλογής σας στην καλύτερη διαθέσιμη απόδοση της αγοράς. Είναι τόσο γρήγορη η εκτέλεση των συναλλαγών, που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε διαρκώς κινήσεις στις ιστοσελίδες της επιλογής σας. Έτσι, θα μετατρέψετε το στοίχημα σε επένδυση, αφού θα έχετε τη δυνατότητα να ποντάρετε ανά πάσα στιγμή στις καλύτερες αποδόσεις.

Σημαντικότατο ρόλο σε αυτό παίζει το γεγονός ότι πέρα από τις καταθέσεις εκτελούνται σε χρόνο dt και οι αναλήψεις. Από τη στιγμή που η στοιχηματική ιστοσελίδα εγκρίνει μια ανάληψη, τα χρήματα θα βρίσκονται στο e-wallet της Neteller την ίδια στιγμή!

Πώς αποκτώ neteller;

Η διαδικασία εγγραφής σας στη Neteller είναι τόσο απλουστευμένη όσο και η κάθε πληρωμή με Neteller που θα πραγματοποιήσετε. Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Neteller. Εκεί θα δείτε το πεδίο «Γίνε μέλος δωρεάν». Με το που κάνετε κλικ σε αυτό, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας μια φόρμα εγγραφής, στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία.

Είναι πολύ σημαντικό να δώσετε τα πραγματικά στοιχεία σας, ειδάλλως δε θα μπορέσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Στη Neteller προέχει η ασφάλεια των χρηστών, γι’ αυτό και ακολουθεί η διαδικασία ταυτοποίησης, η οποία ολοκληρώνεται σε 2 βήματα:

 1. Είστε υποχρεωμένοι να ανεβάσετε στον Neteller λογαριασμό σας ένα σκαναρισμένο αντίγραφο της ταυτότητάς σας, του διαβατηρίου ή του διπλώματός σας.
 2. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή μέσω της Net+ Mastercard. Στην πρώτη περίπτωση, η Neteller θα ζητήσει να εκτελέσει την κατάθεση ενός πολύ μικρού ποσού από τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Στη δεύτερη περίπτωση, θα παραγγείλετε την προπληρώμενη κάρτα της Neteller από το ειδικό πεδίο. Μόλις τη λάβετε στη διεύθυνση κατοικίας που έχετε δηλώσει, θα εισάγετε τον 16 ψήφιο κωδικό και τον τριψήφιο αριθμό του πίσω μέρους της κάρτας και είστε έτοιμοι!

Με την εγγραφή σας στη Neteller μπορείτε να επωφεληθείτε της υπηρεσίας του Google Authenticator. Έτσι θα είστε ο κύριος του λογαριασμού σας και θα έχετε αποκλειστικά και μόνο εσείς πρόσβαση σε αυτόν. Η δυνατότητα αυτή θωρακίζει το λογαριασμό σας και διασφαλίζει τα κεφάλαιά σας.

Είναι απαραίτητη η κάρτα της Neteller (Net+ Mastercard);

netellerΣυγκρίνοντας τη μέθοδο Neteller με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο καταθέσεων και αναλήψεων από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες αντιλαμβανόμαστε πόσο άμεσα μπορούμε να έχουμε τα διαθέσιμα κεφάλαια στην τσέπη μας! Με τη διαδικασία της ανάληψης να εκτελείται μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, μπορούμε μέσω της κάρτας Net+ Mastercard να σηκώσουμε τα χρήματά μας από οποιοδήποτε ATM.

Ακόμα και χωρίς αυτή μπορείτε να χρησιμοποιείτε κανονικά το e-wallet της Neteller. Ωστόσο, δε θα μπορείτε να απολαμβάνετε τις χαμηλότερες χρεώσεις και έχετε άμεση πρόσβαση (μέσω ΑΤΜ) στα διαθέσιμα κεφάλαιά σας.

Εάν είστε κάτοχος της Net+ Mastercard μπορείτε να σηκώνετε χρήματα από το ΑΤΜ με χρέωση 1,75%. Επίσης, μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε για τις αγορές σας οπουδήποτε δέχονται κάρτες Mastercard, χωρίς να επιβαρύνεστε καθόλου!

Προμήθειες και όρια Net+ Mastercard

 • Δωρεάν πληρωμή σε καταστήματα, εστιατόρια και ηλεκτρονικές αγορές
 • 3,99% προμήθεια συναλλάγματος
 • 1,75% προμήθεια ανάληψης μετρητών
 • 10€ για την αντικατάσταση απολεσθείσας κάρτας
 • 10 αναλήψεις ανά 24 ώρες
 • 900€ σε αναλήψεις ανά 24 ώρες
 • 50 αγορές ανά 24 ώρες
 • 2700€ σε αγορές ανά 24 ώρες
 • 10€ έξοδα αποστολής της κάρτας

Οι παραπάνω προμήθειες και τα παραπάνω όρια αφορούν τη χρήση του ewallet της Neteller και πληρωμή με Neteller στο βασικό πρόγραμμα. Με τη χρήση των υπηρεσιών της Neteller κερδίζετε πόντους και συμμετέχετε αυτόματα στο πρόγραμμα επιβράβευσης της εταιρείας. Όσο περισσότερες κινήσεις εκτελείτε με το λογαριασμό σας, τόσο χαμηλότερες χρεώσεις / προμήθειες και υψηλότερα όρια θα έχετε!

Πάντα δίπλα σας

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της Neteller είναι πάντα δίπλα σας, όποτε το χρειαστείτε. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο επί 7 ημέρες την εβδομάδα. Η υποστήριξη παρέχεται Online και τηλεφωνικά.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

+ Δωρεάν καταθέσεις και αναλήψεις στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

+ Άμεση πρόσβαση, μέσω ΑΤΜ, στα κεφάλαιά σας με τη χρήση της Net+ Mastercard

+ Πλούσιες προσφορές, υψηλά όρια και χαμηλές προμήθειες στα VIP μέλη

+ Ασφαλείς, γρήγορες και απλές αποστολές και λήψεις χρημάτων σε όλο τον κόσμο

+ Ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

+ Υψηλά όρια αναλήψεων και καταθέσεων

+ Καταθέσεις με τραπεζικό έμβασμα και πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες

1,75% χρέωση ανάληψης από το ATM

1,9% χρέωση σε άλλο χρήστη Neteller με μέγιστο ποσό τα 20€

Neteller app

Μετατρέψτε το κινητό τηλέφωνό σας στο πορτοφόλι σας! Με την εφαρμογή της Neteller έχετε πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα στοιχεία του λογαριασμού σας. Μπορείτε μέσα από αυτή να εκτελέσετε πληρωμή με Neteller και να κάνετε οποιαδήποτε άλλη χρήση του ewallet της Neteller σαν να ήσασταν στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή της Neteller μέσα από το Google Play ή το App Store!

Προγνωστικά LIVE με ΑΙ & όλα τα Plus!

Εγγραφή

Απόκτησε πρόσβαση σε live προγνωστικά ΑΙ, ειδικά στοιχήματα στο EURO 2024, προβλέψεις εκτός κουπονιού και τα καλύτερα ακριβή σκορ ως μέλος του HB Club!

Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ