Connect with us

Με Μια Ματια

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα (50 αγώνες) – Με Μια Ματιά 30/04/2021

Προγνωστικά για όλους τους αγώνες από το κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και οι αναβολές σήμερα.

Published

on

Προγνωστικά στοιχήματος

προγνωστικα στοιχηματοςΔωρεάν προβλέψεις στοιχήματος με καθημερινά Πάμε Στοίχημα προγνωστικά από το κουπόνι του ΟΠΑΠ. Από το 2000 κάνουμε προβλέψεις στοιχήματος ποδοσφαίρου για όλα τα ματς του κουπονιού.

Επιπλέον, προτείνουμε σημεία από παιχνίδια που δεν περιλαμβάνονται στο ελληνικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, όπως είναι ορισμένοι αγώνες της Σούπερ Λιγκ, πρωτάθλημα της Αλβανίας κ.ά.

Διαβάστε ακόμα τις άλλες δύο παραδοσιακές στήλες μας, τα ακριβή σκορ της ημέρας και το στοίχημα ημέρας.

Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά

Κουπόνι Στοιχήματος - 30/04/2021 ΚΟΥΠΟΝΙ ΟΠΑΠ

Είδη στοιχημάτων

  • Τα σημεία 1Χ2 αποτελούν τουλάχιστον το 50% των προτάσεών μας.
  • Υπάρχουν επιπλέον στοιχήματα με Under (U), Over (O), Goal/Goal (G/G) No Goal (N/G ), Στοίχημα Χωρίς Ισοπαλία (DNB), όπως επίσης στοιχήματα στον αριθμό των γκολ: 0-1, 2-3, 4-6 και 7+ γκολ, συνδυαστικά στοιχήματα (combo), αλλά και με χάντικαπ πχ. 1 (-1).
  • Δεν ξεχνάμε το, απαραίτητο στο στοίχημα, No Bet (κανένα στοίχημα).
  • Διπλή ευκαιρία υπάρχει μόνο όταν κοντράρουμε κάποιο πολύ μεγάλο φαβορί (βάσει αποδόσεων).

Τί ώρα ανεβαίνουν τα προγνωστικά στοιχήματος Με Μια Ματιά;

Όλα τα προγνωστικά μας φροντίζουμε να βρίσκονται «στον αέρα» στις 9 κάθε πρωί (ώρα Ελλάδας). Για εκείνη την ώρα προγραμματίζουμε το συγκεκριμένο άρθρο, που περιλαμβάνει όλα τα προγνωστικά στοιχήματος. Κατά καιρούς μας έχει ζητηθεί να τα ανεβάζουμε από την παραμονή ή και νωρίτερα (πχ. την Παρασκευή για όλα τα ματς του Σαβ/κου). Αυτή η τακτική όμως μας βρίσκει αντίθετους αν και θα ήταν η πιο εύκολη και ξεκούραστη λύση.

Σημείωση: Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν υπάρχουν πολύ πρωινά ματς, δηλαδή μεταξύ των 6-9πμ, το «Με Μια Ματιά» δημοσιεύεται από το προηγούμενο βράδυ. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε παραλείπουμε τα πρωινά ματς και προχωράμε από αυτά που ξεκινάνε μετά τις 9.15πμ. ώστε να υπάρχει έστω ελάχιστος χρόνος για να τοποθετηθεί ένα σημείο σε περίπτωση που θέλετε να το ακολουθήσετε. 

Κανείς δε θέλει να ξυπνάει στις 7 το πρωί (ή στις 5 γιατί έχουμε ως βάση την Αγγλία), όμως πολλά συμβαίνουν στη διάρκεια της τελευταίας νύχτας. Αλλαγές στις αποδόσεις που αποτελούν έναν από τους βασικότερους παράγοντες στο στοίχημα, τελευταίες ειδήσεις για την κατάσταση παικτών ή και προπονητών (απολύσεις, προσλήψεις) και πολλά άλλα, όχι τόσο εμφανή.

Γιατί όχι νωρίτερα τα Πάμε Στοίχημα προγνωστικά;

Άλλωστε, μάλλον δε θα είχε νόημα να κάνουμε προγνωστικά για όλο του κουπόνι του Πάμε Στοίχημα όπως κάνουν οι εφημερίδες στοιχήματος, δηλαδή από Τρίτη ή Παρασκευή. Που για να είμαστε πιο ακριβείς, πολλές εφημερίδες ζητάνε από τους συντάκτες τους να κάνουν αναλύσεις για αγώνες πολύ πριν τη διεξαγωγή τους.

Ένα παράδειγμα: Παίζει Τσέλσι – Γουέστ Χαμ τη Δευτέρα (21/12). Η εφημερίδα κυκλοφορεί την Παρασκευή (18/12), όμως στην καλύτερη περίπτωση είναι έτοιμη προς εκτύπωση την Πέμπτη (17/2). Ανάλογα με τις αλλαγές που χρειάζεται κάθε άρθρο από την αρχισυνταξία, υπάρχουν άρθρα που θα πρέπει να σταλούν από την Τετάρτη (16/2) για να υπάρχει αρκετός χρόνος για έλεγχο. Μιλάμε δηλαδή για 5 μέρες πριν τον αγώνα και μέσα στα κείμενα θα διαβάσετε «αμφίβολη η συμμετοχή του τάδε», «χωρίς προπονητή» και άλλα. Έλα όμως, που μέχρι τη Δευτέρα ο παίκτης μπορεί να είναι 100% έτοιμος να προσφέρει ή μία ομάδα μπορεί να έχει προσλάβει προπονητή.

Γιατί τα γράφουμε αυτά; Προφανώς όχι για να στρέψουμε τον κόσμο κι άλλο πέρα από τις εφημερίδες, σε κάποιες γίνεται εξαιρετική δουλειά και προσπάθεια. Το κάνουμε επειδή το μεγάλο ατού των σάιτ προβλέψεων και δη αυτών που ενημερώνουμε μέχρι την τελευταία στιγμή (το κατά δύναμιν πάντα) είναι ακριβώς αυτό, ο χρόνος. Διότι μπορούμε να ανανεώσουμε ένα άρθρο με μια σημαντική είδηση ή ακόμα και να κάνουμε αλλαγή σημείου εφόσον δεν έχει δημοσιοποιηθεί, λίγες ώρες πριν την έναρξη του εκάστοτε αγώνα.

Πώς βγαίνει το Με Μια Ματιά;

Συλλέγουμε όλες τις προβλέψεις των tipster μας και των αναλύσεων για τα ματς της ημέρας και τα συγκεντρώνουμε στον παραπάνω πίνακα. Για όλα τα άλλα ματς, μελετάμε μεμονωμένα ανά πρωτάθλημα, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους σαν να αποτελούσαν μέρος των επί μέρους προβλέψεών μας. Δίνουμε δηλαδή την ίδια βαρύτητα σε όλα τα ματς και είναι βέβαιο πως κάποια δε λαμβάνουν την προβολή που θα μπορούσαν. Πολλοί είναι αυτοί που μας στέλνουν μηνύματα ευχαριστιών (και κάποιων παραπόνων φυσικά) για παιχνίδια που είναι στη στήλη Με Μια Ματιά, αλλά όχι σε ανάλυση ή προγνωστικό κάποιου συντάκτη μας.

Επίσης, ποτέ δε θα δείτε αντικρουόμενες προτάσεις μεταξύ των παρακάτω κατηγοριών:

  • Με Μια Ματιά (η τρέχουσα στήλη)
  • Αναλύσεις Αγώνων (οποιουδήποτε αγώνα)
  • Επί μέρους προγνωστικά των tipster μας

Disclaimer: Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.

Advertisement Booking.com

Παπαβασιλείου προγνωστικά

Κώστας Σωτηρίου προγνωστικά

Στοίχημα Σήμερα

Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη