Connect with us

Bet Blog

Τελειώνουν τα πρωταθλήματα, έρχονται τα ταμεία

Γρηγορης Παπαβασιλειου

Καλημέρα Friends,

τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης ολοκληρώνονται σιγά σιγά, με τα περισσότερα ζητήματα να έχουν αποφασιστεί και λίγα να είναι “ανοιχτά”.

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Θα επενδύσουμε και πάλι στα γκολ και θα ξεκινήσουμε από την Serie A. Η Κροτόνε υποδέχεται την Φιορεντίνα με τη μία να έχει αποχαιρετήσει από καιρό την κατηγορία και την άλλη να έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Το όβερ 3,5 πληρώνει 1,98 και θα το συνδυάσουμε με 9 κόρνερ στο ματς (1,55) για να πάμε στο 3,05.

Πάμε και Γερμανία για να παίξουμε αμφίσκορα. Μπάγερν-Άουγκσμπουργκ (1,55), Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν(1,40) και Βέρντερ-Γκλάντμπαχ(1,45). Η απόδοσή μας είναι στο 3,14.

Σας αφήνουμε με τον τελικό του κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Έχουμε χρόνια να δούμε πέναλτι σ’ ένα τελικό οπότε ήρθε η ώρα έστω και ως fun bet. Να νικήσει είτε ο Ολυμπιακός είτε ο ΠΑΟΚ στα πέναλτι πληρώνει 12 για τον καθένα, οπότε κρατάμε ένα μικρό ποσό για να το ρίξουμε εκεί.

Να είστε όλοι καλά, τα λέμε πάλι αύριο.

 

Stoiximan | 21+ MGA
* Οι αποδόσεις ήταν σωστές την ώρα της δημοσίευσης και ενδέχεται να έχουν μεταβληθεί.
Advertisement

🔥 HellasBet Club – Για όσους βαρέθηκαν το «παραλίγο»!

Αποκλειστικά ακριβή σκορ, premium προτάσεις στα top πρωταθλήματα & προγνωστικά AI live για να ξέρεις πάντοτε πού βρίσκεται η δράση!

Δημοφιλη Σημερα

Copyright © 2000-2025 HellasBet.com - Ads & Media by Greece in a Card ltd | ΚΕΘΕΑ 21+ | Το HellasBet.com είναι ένας ανεξάρτητος ιστότοπος προγνωστικών αθλητικών αγώνων. Δεν είμαστε εταιρεία στοιχημάτων και δεν προσφέρουμε υπηρεσίες στοιχηματισμού με πραγματικά χρήματα. Ενδέχεται να λαμβάνουμε αμοιβή από τους παρόχους με τους οποίους συνεργαζόμαστε, αλλά αυτό δεν επηρεάζει το περιεχόμενο των προτάσεων ή των κριτικών μας.

Μεγάλη αποκλειστική προσφορά*! Promo Code PS5000
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις