Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Τορόντο Ράπτορς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Published

on

prognostika nba

Ο αγώνας Τορόντο Ράπτορς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς διεξάγεται στο πλαίσιο της τελικής φάσης του ΝΒΑ.

– Game 5 της μεταξύ τους σειράς. Οι τελικοί του ΝΒΑ κρίνονται στις 4 νίκες και οι Ράπτορς είναι μπροστά με 3-1.
– Στα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν σημειωθεί 218 πόντοι κατά μέσο όρο.
– Στα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους, οι Ράπτορς ήταν μπροστα΄στα 5 εξ αυτών στο τέλος της πρώτης περιόδου αλλά και του πρώτου ημιχρόνου.

– Ο άσος των Τορόντο Ράπτορς είναι κοντά στο 1.80. Αυτό σημαίνει 56% πιθανότητες νίκης για τους γηπεδούχους, οι οποίοι, όμως, επικρατούν μόλις στο 43% των αγώνων που προσφέρονται σε αντίστοιχη απόδοση.
– Το διπλό των Γουόριορς παίζει κοντά στο 2.05, κάτι που συνεπάγεται 49% πιθανότητες νίκης. Στο παρκέ, όμως, οι “Πολεμιστές” επικρατούν στο 54% των αγώνων που η τιμή τους είναι ανάλογη με την αποψινή.

Δίνουμε το 100% στους παίκτες μας!

ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ

toronto raptors

Τι κι αν έχασαν το Game 2 στο Τορόντο; Οι Ράπτορς είχαν άμεση απάντηση και στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν στο Γκόλντεν Στέιτ, πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες. Στο Game 4, η άμυνα των Καναδών ήταν εξαιρετική και με τον Καγουάι Λέοναρντ να είναι ηγέτης στην επίθεση (36 πόντοι, 12 ριμπάουντ) κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα με 105-92 και να κάνουν το 3-1 στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ. Πλέον, απέχουν μόλις μία νίκη από το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

“Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Έχουμε νικήσει τρία παιχνίδια, αλλά είναι ποιος θα φτάσει πρώτος στα τέσσερα. Το καταλαβαίνουμε αυτό. Είναι πρωταθλητές και δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Θα βγουν για να παλέψουν και εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε όπως έχουμε κάνει σε κάθε ματς έως τώρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα”, δήλωσε ο Κάιλ Λάουρι.

Οι Τορόντο Ράπτορς σκοράρουν 114.4 πόντους ανά παιχνίδι, δέχονται 100.5 πόντους κατά μέσο όρο κι έχουν 47.4% στα σουτ εντός παιδιάς.

ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΪΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Golden State Warriors

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κατάφεραν να κάνουν το 1-1 στο Game 2, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Έχασαν και τα δύο παιχνίδια στο “σπίτι” τους και πλέον είναι πίσω στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ με 1-3. Στο Game 4, το οποίο οι “Πολεμιστές” έχασαν με 92-105, μοναδικοί που ξεχώρισαν ήταν οι Τόμπσον (28 πόντοι) και Κάρι (27 πόντοι), ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν έφτασε μεν κοντά στο triple double (10 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 12 ασίστ), ωστόσο δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

“Πρέπει να νικήσουμε τρία παιχνίδια στη σειρά. Έχουμε νικήσει τρία παιχνίδια σερί προηγουμένως. Ολα γίνονται. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Στο παρελθόν βρέθηκα στην λάθος πλευρά του 3-1. Γιατί να μην γράψουμε ιστορία; Πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος”, ήταν τα λόγια του Ντρέιμοντ Γκριν. Και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει το Γκόλντεν Στέιτ. Ειδικά από τη στιγμή που ο Κέβιν Ντουράντ έχει ρεαλιστές πιθανότητες να παίξει.

Ο KD έχει να εμφανιστεί από τη σειρά με τους Χιούστον Ρόκετς αλλά ταξίδεψε με την αποστολή, πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση κι ενδεχομένως να τον δούμε στο παρκέ, αν και επίσημα παραμένει αμφίβολος. Στους 117.7 πόντους το ενεργητικό των Γουόριορς, οι οποίοι δέχονται 110.9 πόντους ανά παιχνίδι κι έχουν 49.1% στα σουτ εντός παιδιάς.

Στοίχημα στο Τορόντο – Γκόλντεν Στέιτ

StoiximanΤο ρεπορτάζ για τον Κέβιν Ντουράντ μπερδεύει αρκετά το παιχνίδι και καλό θα είναι να περιμένουμε το live για ποντάρισμα στον τελικό νικητή ή τους συνολικούς πόντους. Pregame, μένουμε αποκλειστικά στο over 8,5 του Σερζ Ιμπάκα. Το σημείο πληρώνει 1.75 στο Stoiximan κι έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης με βάση την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο φορμαρισμένος φόργουορντ των Ράπτορς. – Stoiximan.gr

Stoiximan.gr – Cash Out παντού! – Πλούσιο Live Streaming

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα