Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Οι 15 νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Published

on

nomimes stichimatikes Ανανεώθηκε: 11/03/2024

Θέλεις να μάθεις ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα;

Κάθε εταιρία στοιχήματος που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, θα πρέπει να διαθέτει την απαραίτητη άδεια ώστε μέσα από τις πλατφόρμες στοιχήματος (στοιχηματικές ιστοσελίδες) να μπορεί να δέχεται νόμιμα στοιχήματα online. 

Στοιχηματικες Εταιριες στην Ελλαδα

Πριν προχωρήσουμε με τη συνολική λίστα (15 εταιρίες) δείτε τις καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές και τα χαρακτηριστικά που τις έχουν φέρει στην κορυφή της λίστας.

Πάμε να δούμε τις στοιχηματικές.

Οι καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

 1. PameStoixima.gr – Η φράση «Πάμε Στοίχημα» συνηθίζεται όταν υπάρχει διαφωνία. Με το Pame Stoixima, όμως, μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι ότι αποτελεί το πιο hot όνομα στο στοίχημα αυτή την περίοδο. Εξελισσόμενη εταιρεία, φοβερή ασφάλεια συναλλαγών, με την εγγύηση πολλών δεκαετιών λειτουργίας στην Ελλάδα.
 2. Stoiximan – Η πιο δημοφιλής συνολικά νόμιμη στοιχηματική. Διαθέτει μεγάλη γκάμα αγορών σε pregame και live betting, αλλά και πλούσιο live streaming από σπουδαία πρωταθλήματα. Με ευκολία στις συναλλαγές και βραβευμένα apps.
 3. Novibet – Μία από τις πιο αναπτυσσόμενες και βελτιωμένες πλατφόρμες των τελευταίών ετών. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις, live streaming* σε επιλεγμένες λίγκες, εξαιρετικό mobile και βραβευμένη εξυπηρέτηση πελατών.
 4. Bet365 – Αυτή είναι αναμφίβολα η κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα παγκοσμίως, η οποία ξεχωρίζει για το live betting και τις αναρίθμητες live streaming μεταδόσεις καθημερινά. Ένα brand με τη μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία.
 5. Betshop.gr – Άλλη μία εξελισσόμενη στοιχηματική ιστοσελίδα με ειδικό περιεχόμενο για το ελληνικό κοινό. Προσφέρει μεγάλη γκάμα στοιχημάτων και διακρίνεται για τις μεγάλες αποδόσεις, κυρίως στα κορυφαία πρωταθλήματα και διοργανώσεις.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε πιο αναλυτικά για την καθεμία από τις νόμιμες στοιχηματικές.

Τι άλλαξε για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Νόμιμες Στοιχηματικές

Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα παρέμεναν υπό μεταβατικό καθεστώς από το τέλος του 2013. Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 είχαν άδεια αρκετές στοιχηματικές εταιρείες. Κάποιες από αυτές τη διατήρησαν, άλλες προστέθηκαν, ενώ ορισμένες αποχώρησαν από την ελληνική αγορά.

Η ΕΕΕΠ έχει δημιουργήσει και ανανεώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη λεγόμενη blacklist των στοιχηματικών εταιριών και πιο συγκεκριμένα των ιστότοπων που χρησιμοποιούν.

Μέχρι τον Αύγουστο του 2021 υπήρχαν εταιρίες που δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα βάσει κάποιου αποκλειστικού παρόχου στοιχηματισμού και άλλα που «πατούσαν» πάνω σε κάποια εκ των νόμιμων αδειών για να δέχονται στοιχήματα στην ελληνική επικράτεια.

Το σημαντικό και στις δύο περιπτώσεις για τον παίκτη, ο οποίος ουσιαστικά μας ενδιαφέρει, είναι πως σε αμφότερες τις περιπτώσεις λογίζονταν ως νόμιμες. Αυτό στην πορεία άλλαξε και πλέον κάθε στοιχηματική πλατφόρμα πρέπει να ανήκει ξεκάθαρα σε εταιρία με άδεια. 

Συνεπώς, είναι απαραίτητο οι ιστότοποι στους οποίους παίζετε στοίχημα στην Ελλάδα να αναφέρουν την ύπαρξη και τον αριθμό της αδειοδότησής τους.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως αν βρίσκεστε σε άλλες χώρες της Ευρώπης ή του πλανήτη, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε την εκεί Νομοθεσία γιατί βρισκόμαστε ακόμα πολύ μακριά από έναν ενιαίο Ευρωπαϊκό Νόμο (πόσο μάλλον παγκόσμιο) όσες προσπάθειες κι αν κάνουν οι αρμόδιες Αρχές.

Η λίστα που θα βρείτε παρακάτω αφορά τις 15 εταιρίες που έχουν αδειοδοτηθεί στην Ελλάδα, αλλά και τα κορυφαία site (sportsbook) που χρησιμοποιούν.

Η λίστα με τις στοιχηματικές εταιρίες

 • ΟΠΑΠ
 • Kaizen Gaming
 • Lucky Stream Limited
 • Gamart Limited
 • B2B Gaming Services
 • Sporting Odds Limited
 • Vistabet Limited
 • Bwin.gr Limited
 • Interwetten Gaming Limited
 • WM Interactive Limited
 • Plumo Limited
 • betmed Limited
 • N1 Greece Limited
 • Netbet Enterprises Limited
 • Diamond Link

Οι πιο δημοφιλείς Στοιχηματικές Πλατφόρμες

Στο HellasBet.com προβάλλουμε μόνο τις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχήματος στην Ελλάδα, οι οποίες είναι και οι πιο ασφαλείς.

Εξάλλου, φάνηκε στην πορεία όλων αυτών των χρόνων, πως όταν οι χρήστες μας παίζουν στοίχημα στις νόμιμες στοιχηματικές, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο.

Stoiximan (stoiximan.gr)

Πρόκειται για την εταιρεία με τα περισσότερα μέλη στην Ελλάδα. Κάθε παίκτης που θέλει να έχει πληθώρα επιλογών και ένα προϊόν πολύ κοντά στα ελληνικά αθλητικά γεγονότα, έχει τον Stoiximan στη λίστα των εταιριών που παίζει τα στοιχήματά του.

Ξεχωρίζει για τις υψηλές αποδόσεις του σε πολλές βασικές και ειδικές κατηγορίες στοιχήματος, αλλά και στους αγώνες μπάσκετ, όπου έχει σχετικά χαμηλή γκανιότα σε σύγκριση με τις περισσότερες ιστοσελίδες παγκοσμίως.

Novibet (novibet.gr)

Η φράση Δίπλα Στον Παίκτη, που χρησιμοποιεί η Novibet μόνο τυχαία δεν είναι. Παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, ενώ προσέχει τα μέλη της με προσφορές που δεν απευθύνονται μόνο σε νέες εγγραφές, αλλά και σε υπάρχοντα μέλη.

Αν και είναι ανταγωνιστική στην πλειονότητα των αποδόσεων, ξεχωρίζουν ορισμένες φορές οι τιμές των Over/Under, αλλά και τα ημίχρονα – τελικά, ιδίως όταν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί.

Betshop (betshop.gr)

Ανανεωμένη και σταθερά αναπτυσσόμενη. Η Betshop δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των κορυφαίων ιστοσελίδων στοιχήματος στην Ελλάδα, ενώ έχει διεθνή παρουσία που ελάχιστες ελληνικές ιστοσελίδες μπορούν να αγγίξουν. Η αξιοπιστία και η ασφάλεια είναι δύο από τα δεδομένα για τα μέλη της στοιχηματικής πλατφόρμας Betshop, κάτι που θα διαπιστώσετε κι εσείς με την εγγραφή σας.

Σημαντικό είναι ότι από τη μέρα που αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε τις αποδόσεις της Betshop, παρατηρήσαμε ότι σε μεγάλο ποσοστό των προτάσεών μας η Betshop είχε την καλύτερη απόδοση.

Διαβάστε ακόμα: Τα νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα

Disclaimer: Μέχρι την οριστική έκδοση της δικής μας άδειας affliate για να διαφημίζουμε τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, καμία από τις παραπάνω αναφορές σε site στοιχηματικών δεν πρέπει να οδηγείται με hyperlink στις ιστοσελίδες τους. Αν πέσει στην αντίληψή σας ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέσω του συνδέσμου «Επικοινωνία» στο κάτω μέρος της σελίδας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Advertisement

Προγνωστικά LIVE με ΑΙ & όλα τα Plus!

Εγγραφή

Απόκτησε πρόσβαση σε live προγνωστικά ΑΙ, ειδικά στοιχήματα στο EURO 2024, προβλέψεις εκτός κουπονιού και τα καλύτερα ακριβή σκορ ως μέλος του HB Club!

Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα