Connect with us

Super League

Προγνωστικά Super League (ΕΛΛ1) – Αγώνες Κυριακής

Published

on

Σούπερ Λιγκ

Οι παρακάτω αγώνες διεξάγονται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League Interwetten (ΕΛΛ1).

Ακολουθεί ανάλυση και προγνωστικά για τα παιχνίδια που διεξάγονται την Κυριακή (27/9).

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr | 21+

ΑΕΚ – Λαμία

  • Η ΑΕΚ έχει κερδίσει και τις 6 εντός έδρας αναμετρήσεις της κόντρα στην Λαμία.
  • Ν/G τα 3/4 μεταξύ τους ματς.
  • Τα 3 πρώτα επίσημα ματς της ΑΕΚ είχαν N/G.
  • Over 2,5 & G/G τα 2 πρώτα της Λαμίας στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ

ΑΕΚ αποδόσεις

Η Ένωση πήρε μια σπουδαία πρόκριση την Πέμπτη κόντρα στην Σεν Γκάλεν στην Ελβετία (0-1) και συνεχίζει στα πλέι-οφς του Γιουρόπα Λιγκ. Τα παιχνίδια είναι αλλεπάλληλα για το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα, που σε διάστημα 8 ημερών θα δώσει 3 αναμετρήσεις. Η ΑΕΚ άφησε ολοκληρωτικά πίσω της τον χαμένο τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας δύο νίκες σε Σούπερ Λιγκ και Ευρώπη.

Στην Ελβετία η ΑΕΚ πήρε την σπουδαία πρόκριση με το γκολ-πέναλτι του Ολιβέρια, σε μια σκληρή αναμέτρηση, με την Σεν Γκάλεν να δημιουργεί πολλές φάσεις «στην πλάτη» της ελληνικής άμυνας. Ντεμπούτο για τους Γκαρσία και Σάκχοφ, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Η ΑΕΚ έχει αποκτήσει ψυχολογία και βρίσκει σιγά – σιγά την αγωνιστική της ταυτότητα. Θα πρέπει να εστιάσει στην Λαμία, αφήνοντας για μετά την ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στην Βολφσμπουργκ.

Ο Καρέρα δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα πάρα τις συνεχείς αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλοντας να μειώσει την πιθανότητα απώλειας βαθμών.

Τραυματίας είναι ο Ολιβέιρα (Ε).

ΛΑΜΙΑ

Λαμία

Η Λαμία έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο την φετινή σεζόν, μετρώντας δυο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές. Μετά την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον Άρη, όπου έδειξε καλά δείγματα, ηττήθηκε με εντός έδρας από τον ΟΦΗ (1-2), κάνοντας πισωγύρισμα. Παρουσίασε σημαντικά αμυντικά κενά για άλλο ένα παιχνίδι και έφτασε το παθητικό των 5 γκολ σε δυο αναμετρήσεις.

Θα πρέπει να είναι πιο ουσιαστική επιθετικά, έχοντας περισσότερο καθαρό μυαλό, αλλά παράλληλα να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της. Κόντρα στην ΑΕΚ τα πράγματα είναι δύσκολα σε μια έδρα που δεν παίρνει ποτέ τίποτα. Ωστόσο, θα προσπαθήσει για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.

Χωρίς απουσίες και με το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, τον Αραμπούλι (Ε), θα παραταχθεί στο ματς του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ είναι τεράστιο φαβορί, έχοντας βέβαια δείξει πως δεν έχει βρει ακόμα τον επιθετικό της προσανατολισμό, σκοράροντας δύσκολα. Δεν περιμένουμε να εντυπωσιάσει κόντρα στην Λαμία, έχοντας σαφώς το μυαλό της στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που έρχονται. Επιλέγουμε το σύνολο των «2-3 γκολ» στο 2,05 από την Bet365.

bullet Πρόταση: 2-3 γκολ – 2,05 – Betshop


Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα

  • Στα 5 τελευταίες μεταξύ τους σημειώθηκε Under 2,5.
  • Τα 4/5 συνοδεύτηκαν και από N/G.
  • Ισοπαλία στις 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις τους στην έδρα του Άρη.

ΑΡΗΣ

Aris

Ραγδαίες εξελίξεις στα μέσα της εβδομάδας, με τον Αποστόλη Μάντζιο να διαδέχεται τον Ένινγκ στην τεχνική ηγεσία των «κίτρινων» και τον Άρη να παίρνει τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές, κερδίζοντας στον Βόλο (0-1). Ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί με πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα. Απειλήθηκε αισθητά, παρουσιάζοντας κάποια κενά διαστήματα. Η δύσκολη νίκη κόντρα στους Βολιώτες ήρθε για να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας, που έφτασε τους 6 βαθμούς στις δυο πρώτες στροφές του πρωταθλήματος.

Μπορεί να χάθηκε το όνειρο της Ευρώπης, όμως ο Άρης πρέπει να παλέψει για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται εντός της 5άδας. Ο νέος προπονητής μέσα σε λίγο χρονικά διάστημα προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα του, τονώνοντας κυρίως την ψυχολογία. Το ματς κόντρα στους Γιαννιώτες κρύβει κινδύνους. Ο Μάντζιος επανέφερε στην ομάδα τον παροπλισμένο επί Ένινγκ δεξιό οπισθοφύλακα Σούντγκρεν, στέλνοντας μήνυμα πως τον υπολογίζει ενόψει της συνέχειας.

Μοναδική απουσία αποτελεί ο Ντουάρτε (Μ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

pas giannina logo

Την δική του πρεμιέρα έπειτα από την απουσία ενός έτους από την μεγάλη κατηγορία, ετοιμάζεται να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες ξεκινούν το πρωτάθλημα δυο αγωνιστικές αργότερα. Ο ΠΑΣ αναδείχτηκε πρωταθλητής στην Σούπερ Λιγκ 2, επιδεικνύοντας σταθερότητα και σοβαρότητα, παίρνοντας σχετικά εύκολα την πρώτη θέση.

Με τον νεαρό ομογενή Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο έχει αλλάξει αγωνιστικά, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Μεταγραφικά ενισχύθηκε με 6 προσθήκες, χωρίς πάντως να αλλάξουν πολλά στο ρόστερ.

Οι Γιαννιώτες δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό και αν δεν προσαρμοστούν γρήγορα στις συνθήκες, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Ταξίδεψε πλήρης στην Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης είναι το φαβορί στην έδρα του και με την έλευση του νέου προπονητή η ψυχολογία έχει ανέβει. Το ματς θα είναι δύσκολο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα μπει με τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου, αλλά δεν του λείπει η εμπειρία στην κατηγορία. Ο Άρης θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική ροή του. Οι Γιαννιώτες είναι ικανοί να βρουν σκορ. Θα προτιμήσουμε την ενδιαφέρουσα combo bet επιλογή 1 & G/G στο 4,65 από την Betshop.

bullet Πρόταση: 1 & G/G – 4,65 – Betshop


Βαθμολογία Superleague 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα