Connect with us

Super League

Λαμία – Βόλος

Published

on

Λαμία - Βόλος

Ο αγώνας Λαμία – Βόλος διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague 1 (ΕΛΛ1).

super league interwetten

  • Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά την περσινή χρονιά και έφεραν όλα τα αποτελέσματα (1-1-1).
  • Και τα 3 μεταξύ τους ματς συνοδεύτηκαν με under 1,5 γκολ.

Η νίκη του Βόλου προσφέρεται από τη Bet365 σε απόδοση 3,00, που μεταφράζεται σε 33% πιθανότητας νίκης. Ωστόσο, η φιλοξενούμενη ομάδα κερδίζει μόλις το 12% των αγώνων της όταν παίζεται σε αυτή την απόδοση.

Κορυφαίες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα στη Super League Interwetten! 21+

ΛΑΜΙΑ

Λαμία

Άλλη μια ήττα την περασμένη αγωνιστική για την ομάδα της Φθιώτιδας, που έφτασε τις 3 σε ισάριθμες αγωνιστικές. Απέναντι στην ΑΕΚ δεν παρουσιάστηκε σε καμία περίπτωση ανταγωνιστική και βρέθηκε πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς. Στο 2ο ημίχρονο δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της, παρέμεινε κακή αμυντικά και δέχτηκε άλλα δυο τέρματα για το τελικό 3-0.

Το σύνολο του Γιώργου Πετράκη έχει δεχτεί 9 γκολ στις τρεις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος και είναι ξεκάθαρο που πρέπει να δουλέψει περισσότερο. Διαθέτει άλλωστε ποιοτικό υλικό κυρίως επιθετικά, έχοντας κρατήσει ολόκληρο τον περσινό κορμό της.

Το ματς κόντρα στον Βόλο αποτελεί έναν πρώτο «τελικό» ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. Σημαντική ενίσχυση στα μέσα της εβδομάδας με τους Αραμπούλι, Βασιλακάκη και Ντέλετιτς να βελτιώνουν σημαντικά την ομάδα μεσοεπιθετικά. Όλοι τους συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή για το σημερινό ματς.

Over 2,5 στις 3 πρώτες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

Σημαντική η απουσία του Σαραμαντά (Α) λόγω τραυματισμού.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Volos logo

Σπουδαία εντός έδρας λευκή ισοπαλία πήραν οι Βολιώτες κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική. Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την έλλειψη συγκέντρωσης του Δικεφάλου και τις πολλές αλλαγές στην σύνθεσή του, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό. Ο Ισπανός τεχνικός Άνχελ Λόπεζ παρέταξε την ομάδα σωστά τακτικά, εγκλωβίζοντας τους αντιπάλους από την μέση και μπροστά, ενώ δημιούργησε και κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες επιθετικά. Ήταν το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα της ομάδας στο πρωτάθλημα έπειτα από την εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί του Ατρομήτου.

Ο Βόλος διαθέτει ποιότητα επιθετικά και φαίνεται πως βρήκε ομοιογένεια αρκετά γρήγορα, δημιουργώντας ένα συμπαγής σύνολο. Στην Λαμία θα παίξει για τη νίκη, θέλοντας να «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση παραμονή. Στην αποστολή συμμετέχει κανονικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα Αμρ Ουάρντα, που θα βοηθήσει σημαντικά τους Βολιώτες στην τρέχουσα σεζόν.

N/G στις 3 πρώτες επίσημες αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα.

Χωρίς απουσίες.

Λαμία – Βόλος προγνωστικά

Αναμένεται ένα σκληρό ματς ανάμεσα σε δυο σχετικά ισοδύναμες ομάδες. Η Λαμία αδικείται από τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών και κόντρα στους Βολιώτες περιμένουμε να βγάλει ποδοσφαιρικό εγωισμό αφού «καίγεται» για το αποτέλεσμα. Θα στηρίξουμε τη νίκη της γηπεδούχου στο ικανοποιητικό 2,55.

bullet Πρόταση: 1 – 2,55 – Interwetten.gr

Κορυφαίες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα στη Super League Interwetten! 21+


Βαθμολογία Superleague 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα