Connect with us

Champions League

Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι

Published

on

Μαρσέιγ - Μάντσεστερ Σίτι

Ο αγώνας Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ (CHL).

  • Stade de Marseille, Μασσαλία
  • Πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.
  • Η Μαρσέιγ έχει 8-5-11 απέναντι σε αγγλικές ομάδες.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει 2-3-3 κόντρα σε Γάλλους, ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ σε γαλλικό έδαφος.
  • Η Μαρσέιγ ηττήθηκε στα 3 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της, ενώ είχε προηγηθεί ρεκόρ 8-1-0.

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr | 21+

ΜΑΡΣΕΪΓ

marseille logo

Έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και υπό τις οδηγίες του Βίλας Μπόας ξεκίνησε τη σεζόν με μεγάλες φιλοδοξίες. Στην πρεμιέρα των ομίλων όμως ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (1-0). Το παιχνίδι δεν είχε πολλές μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και η Μαρσέιγ μάλλον πίστεψε ότι αν κρατήσει το «μηδέν» τότε ίσως βρει ένα γκολ και πάρει όλους τους βαθμούς. Ο Ολυμπιακός μπήκε όμως δυνατά στην επανάληψη και πίστεψε περισσότερο στη νίκη, που ήρθε στις καθυστερήσεις.

Τώρα αντιμετωπίζει το φαβορί του ομίλου, πριν πάει στα διπλά παιχνίδια με την Πόρτο μεταξύ 3ης και 4ης αγωνιστικής. Θα προσπαθήσει να πάρει έστω τον βαθμό, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της και να μη μείνει στο βυθό της βαθμολογίας. Αναμένεται πάντως προσεχτική και δε θα ανοιχτεί ιδιαίτερα, προσπαθώντας να τραβήξει τη Σίτι στο δικό της μισό και να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Παίζει άλλωστε direct ποδόσφαιρο με κάθετες πάσες και δεν «τρελαίνεται» αν δεν έχει την κατοχή.

Την Κυριακή επικράτησε στην έδρα της Λοριάν (0-1), στη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1. Αυτή την έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από τις πρωτοπόρους Παρί Σεν Ζερμέν και Λιλ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι

Μέτριο είναι το ξεκίνημά της στη σεζόν, αναλογικά πάντα με τις απαιτήσεις και τους στόχους της. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα βρήκε πάντως τον τρόπο να κερδίσει στην πρεμιέρα την Πόρτο, ανατρέποντας το γκολ των Δράκων (3-1). Ο στόχος είναι η κορυφή της Ευρώπης και το πρώτο λιθαράκι στη νέα σεζόν μπήκε στη θέση του. Εξάλλου, η Ευρώπη θέλει… τρόπο (και κόπο σίγουρα) και οι Πολίτες διαθέτουν πλέον ένα έμπειρο σύνολο που μπορεί να διακριθεί.

Το 2-2-1 βέβαια στην Πρέμιερ Λιγκ δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Έχει συλλέξει 8 βαθμούς και βρίσκεται στο -5 από την κορυφή, έχοντας όμως και έναν αγώνα λιγότερο. Είναι μικρή η απόσταση και αν η Σίτι σφίξει την άμυνά της, όπως έκανε στον αγώνα με την Άρσεναλ, τότε μπορεί να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Επέστρεψε ο Ντε Μπρόινε, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς με τη Γουέστ Χαμ (1-1). Η Σίτι έπαιξε μονότερμα τα Σφυριά, αλλά βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ. Λογικό είναι να μην είναι πάντοτε εφικτή η ανατροπή.

Την ίδια εξέλιξη θα προσπαθήσει να αποτρέψει στη Μασσαλία, άρα θα είναι προσεχτική στην άμυνα παρά την επιθετική φύση της ως ομάδα.

Τραυματίες είναι οι Μεντί (Α), Φερναντίνιο (Μ), Αγουέρο και Γκαμπριέλ Ζεσούς (Ε).

Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Η Μαρσέιγ καλείται να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει η αντίπαλος της και μόνο με άμυνα γνωρίζει πως δύσκολα θα φτάσει σε επιτυχία. Αν φάνηκε με τον Ολυμπιακό, είναι δεδομένο πως θα συμβεί ξανά. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων της, έχει κάποιες απουσίες, αλλά και αστείτευτο ταλέντο στο γεμάτο ρόστερ της. Περιμένουμε νίκη των Άγγλων, αλλά θα χρειαστούν πάνω από ένα γκολ γιατί λογικά θα δεχτούν γκολ.

bullet Πρόταση: 2 & G/G – 3,00 – Novibet

Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι! 21+


Βαθμολογία 3ου Ομίλου

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα