Connect with us

Europa League

Ομόνοια – Γρανάδα

Published

on

Ομόνοια - Γρανάδα

Ο αγώνας Ομόνοια – Γρανάδα διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Γιουροπα Λιγκ (EUL).

  • Γιουρόπα Λιγκ5ος Όμιλος
  • Πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων.
  • Χωρίς ήττα στα τελευταία 7 η Γρανάδα.
  • Χωρίς νίκη στα τελευταία 4 η Ομόνοια.
  • Ένα μόνο Over5 σε 7 ευρωπαϊκά ματς έχει η Ομόνοια
  • 5 γκολ φέτος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει ο εξτρέμ της Γρανάδα, Μάτσιτς.
  • Η νίκη της Ομόνοιας παίζεται στο 4,50 στη bet365, που αντιστοιχεί σε 22% πιθανότητες νίκης. Ωστόσο, η γηπεδούχος κερδίζει μόλις το 9% των αγώνων της όταν προσφέρεται σε αυτή την απόδοση.

[maxbutton id=”4″ window=”new” ]

ΟΜΟΝΟΙΑ

Ομόνοια

Προσπάθησε πολύ απέναντι στην Αϊντχόφεν, αλλά η ποιότητα των Ολλανδών έκανε την διαφορά στο ματς, με την Ομόνοια να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα με 2-1. Ένα γκολ από το κέντρο (!), έδωσε προβάδισμα στους Κυπρίους, αλλά στην συνέχεια είχαν παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση, δέχθηκαν το 1-1 στο 40’, με τον κίπερ της να την κρατά ζωντανή σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Τελικά ο εντυπωσιακός Φαμπιάνο νικήθηκε στο 92’ με την ομάδα να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις προκαλούν ήδη σοβαρό κόστος για το «τριφύλλι», αφού η ομάδα μετράει δύο αποτυχημένα αποτελέσματα στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος μετά τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, στο πιο πρόσφατο ματς, που ο Μπεργκ χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες με λίγο χρόνο, ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι με 1-0 από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, δεχόμενη το γκολ στο 79’, χωρίς να βγάλει καμία αντίδραση στη συνέχεια. Στις τάξεις της επικρατεί προβληματισμός μετά τις δύο κολλητές ήττες, αφού μετρούσε μόλις μία στα προηγούμενα 13 ματς.

Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

ΓΡΑΝΑΔΑ

granada-logo

Υποτίμησε τον ΠΑΟΚ στο εντός έδρας παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και στάθηκε τυχερή που δεν γνώρισε την ήττα. Δυσκολεύτηκε να διασπάσει την συμπαγή άμυνα του «δικεφάλου» και αμυντικά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Το ισόπαλο 0-0 πάντως της έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό και πλέον με 4 συνολικά ηγείται του 5ου ομίλου. Σήμερα αντιμετωπίζει την πιο αδύναμη θεωρητικά ομάδα του γκρουπ και στοχεύει σε δύο νίκες σε Κύπρο και Ισπανία (στο ματς που έπεται) ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Λεβάντε (1-1), σε ένα ματς που και πάλι το τελικό αποτέλεσμα την κολακεύει. Βρέθηκε να προηγείται νωρίς στο σκορ, αλλά έμεινε με δέκα παίκτες, ισοφαρίστηκε και δέχθηκε μεγάλη πίεση από την αντίπαλο. Φαίνεται πως τα πολλά και απαιτητικά ματς έχουν κουράσει το σύνολο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που δεν είναι συνηθισμένο να αγωνίζεται σε αυτούς τους ρυθμούς. Ως συνέπεια, στην Κύπρο θα κάνει αλλαγές φρεσκαρίσματος. Σπατάλησε πολλές δυνάμεις στο τελευταίο, αφού έπαιξε με παίκτη λιγότερο για 75’ και δεν την «παίρνει» να ρισκάρει τραυματισμούς.

Παραμένουν εκτός οι Βίκτορ Ντίαθ (Α) και Φουλκιέ (Α). Επιστρέφει ο βασικός επιθετικός Σολδάδο.

Στοίχημα στο Ομόνοια – Γρανάδα

Δύσκολο ματς για την Ομόνοια, που θα ψάξει τη νίκη, αλλά με την γνωστή συνταγή των αντεπιθέσεων. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά στα τελευταία ματς δείχνουν κουρασμένοι. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το ματς θα πάει σε χαμηλό τέμπο, όπως όλα τα φετινά παιχνίδια της Ομόνοιας και θα ρισκάρουμε με το Under 1,5 γκολ.

bullet Πρόταση: Under 1,5 – 2,83 – Betshop

[maxbutton id=”3″ window=”new” ]

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα