Connect with us

Nations League

Πολωνία – Ολλανδία

Published

on

Πολωνία - Ολλανδία

Ο αγώνας Πολωνία – Ολλανδία διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου γκρουπ της League A για το Nations League (ΛΙΕΘ).

Nations League

  • Stadion Slaski, Χορζόφ
  • Στις 4/9/2020: Ολλανδία – Πολωνία 1-0
  • Προϊστορία: 3-0-3
  • Αήττητη στα τελευταία 4 ματς η Ολλανδία.
  • 6/7 τελευταία των «Οράνιε» είναι Under5.

[maxbutton id=”2″ window=”new” ]

Πολωνία – Ολλανδία

ΠΟΛΩΝΙΑ

Poland logo

Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τίποτα με την κακή της εμφάνιση στην Ιταλία την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε κατά κράτος με 2-0 από την οικοδέσποινα. Σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική, επιθετικά δεν είχε ιδέες και όσο και αν προσπάθησε στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν μπόρεσε να περιορίσει στο απόλυτο τους Ιταλούς. Δέχθηκε φυσιολογικά το 1-0 στο 27’ και δεν αντέδρασε ούτε στο ελάχιστο. Στην επανάληψη, οι μαζεμένες αλλαγές την αποπροσανατόλισαν, στο 77’ έμεινε με 10 παίκτες και στο 84’ δέχθηκε μοιραία το δεύτερο γκολ.

Απογοητευμένος από την δημιουργία και την διάθεση των παικτών ο τεχνικός του ομοσπονδιακού συγκροτήματος, που είδε την ομάδα του να υποχωρεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο -1 από την Ολλανδία και στο -2 από την Ιταλία. Κρυφές ματιές θα υπάρξουν στο Βοσνία-Ιταλία, αλλά σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων τα πάντα θα έχουν χαθεί, όσον αφορά την πρωτιά. Σίγουρα οι Πολωνοί θα πιέσουν για να βγάλουν αντίδραση από το τελευταίο κακό αποτέλεσμα και στην έδρα τους παραμένουν αήττητοι στα 9 τελευταία.

Απών ο τιμωρημένος Γκοράλτσκι (Μ).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

holland logo e1602581168316

Δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βοσνίας την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας και πήρε δίκαια τη νίκη με 3-1. Μέχρι το 14’ έδειξε να «καθαρίζει» το ματς με τα δύο τέρματα Βινάλντουμ, ενώ αμυντικά στάθηκε εξαιρετικά, αφού όποτε χρειάστηκε η ανασταλτική γραμμή της ομάδας φώναξε «παρών». Το τρίτο γκολ του Ντεπάι στην αρχή του δευτέρου μέρους την οδήγησε σε χαλάρωση, αλλά το μόνο που κατάφερε η αντίπαλος ήταν να μειώσει στο 63’.

Ο κόουτς των «οράνιε», Φρανκ Ντε Μπουρ, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την δυναμική εμφάνιση που οδήγησε στην εμφατική νίκη και τους προέτρεψε να τα δώσουν όλα για όλα στο τελευταίο ματς των ομίλων. Η Ολλανδία πληρώνει ακριβά την εντός έδρας ήττα από την Ιταλία, αφού πλέον βρίσκεται στο -1 από την «σκουάντρα ατζούρα». Θα επιδιώξει τη νίκη στο Χορζόφ, ενώ θα έχει το νου της και στο έτερο ματς του ομίλου, μήπως προκύψει κάποιο… δώρο από την πλευρά των γηπεδούχων.

Χωρίς απουσίες οι φιλοξενούμενοι.

Στοίχημα στο Πολωνία – Ολλανδία

Καμία δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Εφόσον η Ιταλία κερδίσει, ούτε η Πολωνία, ούτε η Ιταλία μπορούν να καταλήξουν στην κορυφή. Θεωρητικά το παιχνίδι θα έχει φάσεις, αφού και οι δύο έχουν αρκετό ταλέντο μεσοεπιθετικά. Στην Πολωνία θα ψάξουν την αντίδραση, ενώ στην Ολλανδία θέλουν να εκμεταλλευτούν το θετικό μομέντουμ. Στοίχημα με τα γκολ στο ικανοποιητικό 1,80.

bullet Πρόταση: G/G – 1,80 – Novibet

[maxbutton id=”2″ window=”new” ]


Βαθμολογία Ομίλου

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα