Connect with us

Europa League

Μπράγκα – Λέστερ

Published

on

Leicester

Ο αγώνας Μπράγκα – Λέστερ διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γιουροπα Λιγκ (EUL).

  • Γιουρόπα ΛιγκEstádio Municipal de Braga, Μπράγκα
  • 7ος Όμιλος
  • 3η Αγωνιστική: Λέστερ – Μπράγκα 4-0
  • 7/9 τελευταία κερδίζουν στο 1ο ημίχρονο οι Πορτογάλοι.
  • 6/7 τελευταία ματς σκοράρει πρώτη η Λέστερ, ενώ 8/9 δικά της η Μπράγκα.

[maxbutton id=”4″ window=”new” ]

ΜΠΡΑΓΚΑ

Braga logo

Μπορεί να μην είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, αλλά αντιμετώπισε την Τροφένσε για το θεσμό του Κυπέλλου και πήρε την πρόκριση με τη νίκη της με 2-1. Χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο στις καθυστερήσεις για να εξασφαλίσει την πρόκριση, αφού η αντίπαλος τής έβαλε δύσκολα. Η Μπράγκα κατέβασε ένα αρκετά εναλλακτικό σύνολο στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκε στο 45’, ισοφαρίστηκε στο 48’ και από το 64’ και μετά είχε αριθμητικό πλεονέκτημα. Κυνήγησε το γκολ στην συνέχεια και τελικά το βρήκε στο 93’.

Στο ματς της Αγγλίας απέναντι στην Λέστερ πραγματοποίησε την χειρότερη εφετινή της εμφάνιση και ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια με 4-0. Έχει 6 βαθμούς στον όμιλο και θα ψάξει για ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάληψη μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων. Βρίσκεται στο +3 από την ΑΕΚ και σε περίπτωση νέας ήττας θα μπλέξει για τα καλά σε σενάρια πρόκρισης. Εντός έδρας πάντως είναι αρκετά αξιόπιστη, αφού έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 12 ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Κάρμο (Α), Φόντε (Ε) και Μούρα (Α).

ΛΕΣΤΕΡ

leicester logo

Είχε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπου φιλοξενήθηκε στο «Ανφιλντ» από την Λίβερπουλ και γνώρισε την ήττα με 3-0. Το σκορ δεν την κολακεύει, ωστόσο προσπάθησε αρκετά και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το γκολ που δέχθηκε στο 21’. Πάλεψε το ματς μέχρι και το 86’, όμως στη συνέχεια κατέρρευσε και δέχθηκε δύο τέρματα. Απογοητευμένος με την εξέλιξη ο κόουτς Ρότζερς, που τόνισε πως η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο.

Στροφή στο Γιουρόπα Λιγκ για την Λέστερ, που μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο των νικών στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις και προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο ματς της Αγγλίας, δεν άφησε περιθώρια στην Μπράγκα την οποία κέρδισε εύκολα με 4-0. Σίγουρα ο Μπρένταν Ρότζερς θα φρεσκάρει ελαφρώς την ενδεκάδα του στο σημερινό ματς, κάτι που συνηθίζει στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Την Κυριακή η Λέστερ θα υποδεχθεί την Φούλαμ για την Πρέμιερ Λιγκ.

Δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό οι Αμάρτεϊ (Μ), Εντιντί (Μ) και Σογιουντσού (Α). Αμφίβολη η συμμετοχή Καστάν (Α) και Περέιρα (Α).

Στοίχημα στο Μπράγκα – Λέστερ

Η Μπράγκα θα ψάξει τη νίκη, έχει καλή εικόνα στα εντός έδρας, αλλά η Λέστερ αποτελεί υψηλό εμπόδιο, όπως αποδείχθηκε και στο πρώτο ματς. Οι γηπεδούχοι παίζουν πιο επιθετικά στην Πορτογαλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν παίκτες με ποιότητα από την μέση και μπροστά και εύκολα ή δύσκολα θα βρουν με τη σειρά τους τις απαραίτητες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ.

bullet Πρόταση: G/G – 1,65 – Novibet

[maxbutton id=”2″ window=”new” ]

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα