Connect with us

La Liga

Μπέτις – Έιμπαρ

Published

on

προγνωστικά Ισπανίας

Προγνωστικά Ισπανίας

Ο αγώνας Μπέτις – Έιμπαρ διεξάγεται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της La Liga (ΙΣΠ1).

  • Benito Villamarin, Σεβίλλη
  • Τα 5 τελευταία μεταξύ τους είχαν Under 2,5 γκολ.
  • Με το ακριβές σκορ 1-1 ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία μεταξύ τους.
  • Δεν υπάρχει «2» στο ζευγάρι στα 9 τελευταία μεταξύ τους.
  • Η Έιμπαρ παίζεται στην bet365 σε απόδοση 4,50, που αντιστοιχεί σε 22% πιθανότητες νίκης. Ωστόσο, η φιλοξενούμενη κερδίζει το 8% των αγώνων της όταν προσφέρεται σε αυτή την απόδοση.

[maxbutton id=”5″ text=”Κορυφαίες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα στην Interwetten! 21+” window=”new” ]

Μπέτις – Έιμπαρ

ΜΠΕΤΙΣ

betis logo

5+4=9. Τόσα είναι τα γκολ που έχει δεχτεί η Μπέτις στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Μετά το 5-2 στην έδρα της Μπαρτσελόνα, νόμιζε ότι μάλλον έφταιγε η… αντίπαλος για τη δική της κακή αμυντική λειτουργία. Να όμως που πρέπει να κοιτάξει πιο κοντά για να βρει το πρόβλημα αφού και στο Μπιλμπάο γνώρισε τη συντριβή από την Αθλέτικο (4-0).

Παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει φέρει ακόμα ισοπαλία, κάτι που δεν ισχύει μόνο στη La Liga, αλλά στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (4-0-6). Στο 2-0-2 τα εντός έδρας της με 7-7 γκολ.

Ο Πελεγκρίνι νιώθει αφόρητη πίεση στον πάγκο της ομάδας και θέλει να κερδίσει πάση θυσία το ματς με την Έιμπαρ ώστε να ανασάνει και ο ίδιος. Θα χρειαστεί να το κάνει όμως χωρίς τον παιχταρά Κανάλες (Μ), ενώ έχει και τους Καμαράσα (Μ) και Μαντί (Α) εκτός.

ΕΪΜΠΑΡ

eibar logo

Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Έιμπαρ, που μετά το 1-1 στην έδρα της Ουέσκα έφερε 0-0 με την Χετάφε εντός. Βρέθηκε ισόβαθμη με ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού λόγω των αποτελεσμάτων της τρέχουσας αγωνιστικής. Λογικό να θέλει να απομακρυνθεί, αλλά το πλάνο της δύσκολα θα αλλάξει, άρα περιμένουμε να είναι ξανά «σφιχτή» αμυντικά.

Μακριά από την έδρα της έχει πάρει τους 7 από τους 10 βαθμούς της ως τώρα (2-1-1), με το ρεκόρ της να δείχνει πόσο ανταγωνιστική είναι. Κι αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, έχοντας σημειώσει 6 γκολ. Την κρατάει ζωντανή η άμυνα, όπου διατηρεί μονοψήφιο αριθμό στα γκολ που έχει επιτρέψει ως τώρα (9).

Τιμωρημένος είναι ο έτσι κι αλλιώς τραυματίας Κίκε (Ε), ενώ τραυματίες παραμένουν οι Χοσέ Άνχελ και Πάουλο Ολιβέιρα (Ε).

Στοίχημα στο Μπέτις – Έιμπαρ

Η Μπέτις αναμένεται να μπει επιθετικά στο παιχνίδι και να αναζητήσει το προβάδισμα, όμως αμυντικά είναι ιδιαίτερα ασταθής και δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να κρατήσει το μηδέν ούτε με τη χειρότερη επιθετικά ομάδα της Liga. Η Έιμπαρ έχει καλή ψυχολογία, ηττήθηκε μόνο σε ένα από τα 6 τελευταία (2-3-1) και με αυτό ως σκέψη αποφύγαμε το «1» και προτιμήσαμε το G/G.

bullet Πρόταση: G/G – 1,84 – Betshop

[maxbutton id=”3″ window=”new”]


Βαθμολογία La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα