Connect with us

Europa League

Άλκμααρ – Νάπολι

Published

on

alkmaar napoli

Ο αγώνας Άλκμααρ – Νάπολι διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Γιουροπα Λιγκ (EUL).

  • Γιουρόπα ΛιγκAFAS Stadion, Άλκμααρ
  • 6ος Όμιλος
  • 1η Αγωνιστική: Νάπολι – Άλκμααρ 0-1
  • Με σύνολο «0-1 γκολ» έληξαν τα 3/4 παιχνίδια της Άλκμααρ στον όμιλο.
  • Τρεις σερί νίκες για τη Νάπολι στον όμιλο, ενώ προέρχεται από 3/4 N/G.

[maxbutton id=”2″ window=”new” ]

Άλκμααρ – Νάπολι

ΑΛΚΜΑΑΡ

alkmaar

Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, κατάφερε και πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Χέρακλες (1-2) και συνέχισε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Τα δύο γκολ που πέτυχε στο πρώτο μέρος, όπου κυριάρχησε απόλυτα, της έδωσαν αυτοπεποίθηση και το μόνο που κατάφερε η αντίπαλος ήταν να μειώσει στην επανάληψη. Δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση προσφάτως και ειδικά στο πρωτάθλημα, στο οποίο προέρχεται από τέσσερις απανωτές νίκες, που την έχουν ανεβάσει αισθητά στην βαθμολογία.

Στο Γιουρόπα Λιγκ οι ελπίδες πρόκρισης για την ολλανδική ομάδα είναι ακόμα αρκετές και μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 7 βαθμούς στον όμιλο με απολογισμό 2-1-1. Σήμερα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στο μεγάλο φαβορί του γκρουπ, ενώ την τελευταία αγωνιστική έχει θεωρητικά εύκολο έργο αφού θα αντιμετωπίσει την Ριέκα, που είναι ουραγός στην βαθμολογία και χωρίς βαθμό ακόμα. Το «διπλό» που πήρε στην πρεμιέρα την κρατάει ζωντανή σε ένα δύσκολο όμιλο, αλλά τώρα πρέπει να ψάξει ακόμα μία υπέρβαση.

Δεν θα αγωνιστούν οι Σβένσον (Μ) και Χέλμερ (Μ).

ΝΑΠΟΛΙ

Napoli

Σε κλίμα συγκίνησης και αποχαιρετισμού στον τεράστιο Ντιέγκο Μαραντόνα, η Νάπολι έκανε φανταστικό παιχνίδι και επικράτησε με το ευρύ 4-0 της Ρόμα το βράδυ της Κυριακής για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ήθελε ένα τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο πιο ουσιώδης ήταν για να πάρει μπρος ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στην σεζόν και τα κατάφερε με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Πέτυχε ένα γκολ στο πρώτο μέρος και τρία στην επανάληψη, αλλά ουσιαστικά δεν απειλήθηκε καθόλου από την Ρόμα.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά το στραπάτσο στην πρεμιέρα έχει πετύχει τρεις ισάριθμες νίκες και έχει φτάσει τους 9 βαθμούς. Σε περίπτωση νέα νίκης θα «τσεκάρει» το εισιτήριο της για την επόμενη φάση. Θέλει να ξεμπερδέψει μια ώρα αρχύτερα με την Ευρώπη και να συγκεντρωθεί στις εγχώριες υποχρεώσεις, που σε αυτήν την φάση οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Σε περίπτωση ήττας όμως θα μπλέξει σε σενάρια πρόκρισης και αυτό είναι κάτι που απεύχεται ο Τζενάρο Γκατούσο, που επέστησε την προσοχή στους παίκτες του.

Εκτός αναμέτρησης οι Ραχμάνι (Μ), Οσίμεν (Ε) και Χισάι (Α)

Στοίχημα στο Άλκμααρ – Νάπολι

Αμφότερες οι ομάδες δείχνουν να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Νάπολι θα μπει πολύ πιο υποψιασμένα στο ματς, σε σχέση με το ματς της 1ης αγωνιστικής και αν παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Επειδή όμως και οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι αξιόπιστοι και σκοράρουν με ευκολία, θα επιλέξουμε το θεωρητικά πιο ασφαλές G/G.

bullet Πρόταση: G/G – 1,70 – Betshop

[maxbutton id=”3″ window=”new” ]

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα