Connect with us

Ligue 1

Νις – Λυών

Published

on

Ο αγώνας Νις – Λυών διεξάγεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Ligue 1 (ΓΑΛ1).

  • Γαλλία Λιγκ 1Allianz Rivera, Νις
  • Προϊστορία 10ετίας: 5-3-5
  • Αήττητη στα τελευταία 12 παιχνίδια της η Λυών.
  • Τα 4/5 τελευταία για την Νις ολοκληρώθηκαν με Under 2,5.
  • Η Νις δέχεται πρώτη γκολ στα 7/9 τελευταία.

[maxbutton id=”2″ window=”new” ]

Νις – Λυών

ΝΙΣ

Nice logo

Η αλλαγή προπονητή έφερε το σοκ που έψαχνε η διοίκηση με την πρόσληψη του Αντριάν Ουρσέα. Μετρούσε 8 σερί αγώνες που δεν είχε πανηγυρίσει νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Τα κατάφερε όμως την περασμένη αγωνιστική στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου επικράτησε στην έδρα της Νιμ με 2-0. Το ματς είχε καλό ρυθμό και στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μεν είχαν καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στην επανάληψη ο ρυθμός διατηρήθηκε, με τη Νις να είναι πιο αποτελεσματική στις δικές της φάσεις και με γκολ στο 85’ και στο 93’ να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Μετά το πέρας 14 αγώνων έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 21 βαθμούς και μετά τη νίκη της στο τελευταίο ματς θέλει να ξεχάσει το κακό σερί που έτρεχε το τελευταίο διάστημα. Εντός έδρας μετράει 5 ήττες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια και σήμερα απέναντι στην Λυών η αποστολή της θα είναι και πάλι εξαιρετικά δύσκολη. Αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, που προέτρεψε τους παίκτες του να κρατήσουν δυνατά στην άμυνα και να είναι κυνικοί στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν.

Θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Σνάιντερλιν (Μ), όπως και οι τραυματίες Μαολίντα (Μ), Μελού (Μ), Ντόλμπεργκ (Ε), Ντάντε (Α) και Ατάλ (Α).

ΛΥΩΝ

Lyon

Η Λυών στραβοπάτησε μεσοβδόμαδα με την Μπρεστ εντός έδρας, με το τελικό 2-2 πάντως να την αδικεί. Συνολικά ήταν πολύ καλύτερη και άξιζε τους 3 βαθμούς της νίκης, αλλά δεν τους πήρε. Τυχαία έγινε το 0-1 με αυτογκόλ στο 39’, με την ισοφάριση να έρχεται από τον Ντεπάι (69’) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 74’ η αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο και στο 81’ η Λυών κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Δημιούργησε ακόμα μία καλή φάση μέχρι το φινάλε, αλλά τελικά «πλήρωσε» την αστοχία της, με την απρόσμενη ισοφάριση στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σίγουρα αυτή η ισοπαλία αποτελεί πισωγύρισμα για τους «λυωνέ» που πριν μία εβδομάδα είχαν καταφέρει να κερδίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι (0-1). Υποχώρησαν και πάλι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρέθηκαν στο -1 από την Παρί και στο -2 από την πρωτοπόρο Λιλ. Μακριά από την έδρα της, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά παρουσιάζεται ιδιαιτέρα δυνατή το τελευταίο διάστημα, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Περιθώρια για άλλο λάθος δεν έχουν οι φιλοξενούμενοι, που ταξιδεύουν στην έδρα της Νις με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Παραμένει τιμωρημένος ο Τιάγκο Μέντες (Μ).

Νις – Λυών προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι πήραν ανάσα την περασμένη αγωνιστική και μένει να δούμε αν η νίκη αυτή αποτελεί απλά μία καλή παρένθεση στην συνολική απογοητευτική παρουσία της ως τώρα. Σοβαρή η Λυών, που έχασε 2 πολύτιμους βαθμούς με την Μπρεστ με γκολ στις καθυστερήσεις. Θα μπει δυνατά στο ματς για να καταφέρει να πάρει από νωρίς το προβάδισμα, που θα της δώσει τη νίκη. Από τη στιγμή που πιστεύουμε στη νίκη της, είπαμε να πάμε… all in.

bullet Πρόταση: 2/2 ημίχρονο – τελικό – 2,50 – Stoiximan

[maxbutton id=”1″ window=”new”]


Βαθμολογία Γαλλίας – Λιγκ 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα