Connect with us

Super League

Βόλος – Παναθηναϊκός

Published

on

Panathinaikos Carlitos

Ο αγώνας Βόλος – Παναθηναϊκός διεξάγεται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League Interwetten (ΕΛΛ1).

super league interwetten

  • Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος
  • Στον 1ο γύρο: ΠΑΟ – Βόλος 1-1
  • Τα 2 από τα 3 ματς που έχουν διεξαχθεί μεταξύ των δύο ομάδων έληξαν ισόπαλα (με 1-1). Ο Παναθηναϊκός, που σκόραρε και στα τρία ματς, έχει μία νίκη.
  • Τα 5/6 τελευταία του Βόλου και τα 5/5 του Παναθηναϊκού είχαν Under 2,5 γκολ.

[maxbutton id=”5″ window=”new” ]

Βόλος – Παναθηναϊκός

ΒΟΛΟΣ

Volos logo

Βελτίωσης συνέχεια για τον Βόλο, που κέρδισε μέσα στα Γιάννενα τον ΠΑΣ (0-1) και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Ξεκίνησε την αγωνιστική στο -4 από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης, όμως η διαφορά πήγε στους 7 βαθμούς μετά τη νίκη του τελευταίου επί του ΟΦΗ χθες.

Βέβαια, το ζητούμενο όπως λέει και ο Άνχελ Λόπεθ είναι τί κάνει η ίδια η ομάδα του και όχι οι αντίπαλοί της. Τουλάχιστον έχει δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγει τα πλέι άουτ. Φιλόδοξος ο στόχος, αλλά υπάρχει.

Δεδομένο το πρόβλημα στα εντός έδρας, όπου το ρεκόρ του είναι στο 2-4-2, ενώ έχει 6-8 γκολ. Σκοράρει δηλαδή 0,75 ανά αγώνα και δέχεται 1. Άσχημα νούμερα. Αποκτήθηκε ο επιθετικός Ρίβας Γκαμπόα για να βοηθήσει στη λύση του προβλήματος στο σκοράρισμα.

Τραυματίες παραμένουν οι Μπουένο και Νίνης, ενώ ο Περέα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω ειδικής συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο ανήκει. Τιμωρημένοι είναι οι Σάντσες και Τέκιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός αποδόσειςΑνεβαίνει ο Παναθηναϊκός, που έφτασε τις 7 νίκες στα 9 τελευταία ματς πρωταθλήματος (7-1-1), ενώ στο κύπελλο δεν είχε αγώνα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση ξεκούραστα. Στο τελευταίο παιχνίδι του κέρδισε τον ΟΦΗ με 2-0 στη Λεωφόρο, με δύο γκολ του Καμπετσή στο 32′ και στο 86′. Στο διάστημα πάντως μεταξύ των δύο γκολ, ο Διούδης και η άμυνά του δέχτηκαν πίεση και ο ΟΦΗ θα μπορούσε να έχει σκοράρει.

Αυτή ήταν η 4η σερί νίκη για την ομάδα του Μπόλονι, που έχει αήττητο 5 αγώνων (4-1-0), ενώ στο ίδιο διάστημα δεν παραβιάστηκε η εστία της. Βρίσκεται στην 5η θέση και με νίκη θα μειώσει από την 4η στους 5 βαθμούς, ό,τι κι αν κάνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (γιατί θα μειώσει στους 5 από τον 2ο Άρη). Δεν παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο, όμως παίρνει αποτελέσματα και αυτό είναι που ενδιαφέρει αυτή την περίοδο ώστε να καταφέρει να βγει στην Ευρώπη.

Στο 4-2-3 τα εκτός έδρας των Πράσινων, που είναι άγνωστο πώς θα παραταχθούν. Ο Μπόλονι έχει αποδείξει ότι δε διστάζει να χρησιμοποιήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του και να αφήσει εκτός τα «ονόματα» της ομάδας. Λάμπει το άστρο του νεαρού Αλεξανδρόπουλου, που εξελίσσεται πολύ γρήγορα σε ηγέτη της μεσαίας γραμμής.

Τιμωρημένος ο νεαρός άσσος (Αλεξανδρόπουλος, Μ), όπως και ο Σένκεφελντ (Α). Τραυματίστηκε ο Μπουζούκης και έμεινε επίσης εκτός, όπως και οι Κουρμπέλης, Σαβιέρ και Μπεκ, με τους δύο τελευταίους να κρίνονται ανέτοιμοι.

Βόλος – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με αρκετές απουσίες και αυτό από μόνο του δίνει την εντύπωση ότι δε θα έχουν την αμυντική συνοχή προηγούμενων αγώνων. Ο Βόλος είναι κακός στην έδρα του, αλλά δε χάνει εύκολα και παρότι έχει πρόβλημα στο γκολ, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό έχει 3 στα 3 (από 1 γκολ). Ο Παναθηναϊκός έχει επίσης τρεις βασικές απουσίες στον άξονα, ενώ στα τελευταία παιχνίδια του ήταν και τυχερός που δε δέχτηκε γκολ. Αν θα το πληρώσει δεν ξέρουμε, αλλά ένα γκολ περιμένουμε να το δεχτεί στο Βόλο. Όσο για την επίθεση, εκεί ο Μπόλονι κάτι θα σκαρφιστεί…

bullet Πρόταση: G/G στο 2,13 – Betshop

Σούπερ αποδόσεις στη Betshop.gr | 21+ >>


Βαθμολογία Superleague 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα