Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας

Published

on

Brighton

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Ο αγώνας Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας διεξάγεται στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Premier League (ΑΓΓΠ).

  • AmEx Stadium, Μπράιτον
  • Στον πρώτο γύρο: Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον 1-1
  • Τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους (6/7 με το κύπελλο) είχαν G/G.
  • Δεν υπάρχει «άσος» στο ζευγάρι στα 4 τελευταία. Από μία νίκη (εκτός έδρας) σημείωσε η κάθε ομάδα, ενώ δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι.

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >>

Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας

ΜΠΡΑΪΤΟΝ

brighton logo

Στάθηκε άτυχη στον αγώνα με την Άστον Βίλα και παραχώρησε 0-0. Φταίει και η ίδια, δε βρήκε τις φάσεις που ήθελε και όσες φορές το έκανε ήταν άστοχη. Είναι αήττητη στα 6 τελευταία (3-3-0) και υπό άλλες συνθήκες θα είχε ξεφύγει από τον κίνδυνο. Η αγωνιστική άνοδος της Φούλαμ όμως έχει φέρει τη ζώνη στους 4 βαθμούς και η μάχη της παραμονής συνεχίζεται.

Σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα που βρίσκεται 3 βαθμούς ψηλότερα, οπότε δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να καταλάβουμε ότι η Μπράιτον θα παίξει για τη νίκη. Αφενός για να βελτιώσει εκείνη τις πιθανότητές της και αφετέρου για να βάλει άλλη μία ομάδα στα σενάρια του υποβιβασμού, που μόνο ευνοϊκό θα είναι για την ίδια.

Πιθανή η επιστροφή του Ιρανού φορ Γιαχαμπάνκς (Ε). Εκτός παραμένουν οι Λάμπτι (Α), Αντόνε (Ε) και Μαρτς (Μ), όπως αναμένεται να συμβεί και με τον Ουέμπστερ (Α).

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Crystal Palace logo

Ανά δύο ματς φέρνει τα αποτελέσματά της η Κρίσταλ Πάλας εδώ και 6 αγωνιστικές: 2 ήττες – 2 νίκες – 2 ήττες. Αυτή τη φορά έχασε εντός έδρας από την Μπέρνλι (0-3), ενώ είχε προηγηθεί το σε βάρος της 2-0 στο Λιντς. Κακή εμφάνιση ξανά για την ομάδα του Χόντσον, ο οποίος ψάχνει τις λύσεις αλλά δεν τις βρίσκει.

Από τον Γκρέιαμ Πότερ πάντως δεν έχει ηττηθεί ο έμπειρος τεχνικός και μετράει 2-2-0 σε 4 αναμετρήσεις. Λίγο μετράνε τα προσωπικά βέβαια, η ομάδα του είναι αυτή που θέλει να δει να κερδίζει και αν το πετύχει τότε θα έχει κάνει πολύ σημαντικό βήμα παραμονής. Ναι, η Πάλας εμπλέκεται στα σενάρια έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση στην ουρά. Όσο η ίδια χάνει και οι ομάδες που την ακολουθούν κερδίζουν.

Στο 4-2-6 τα εκτός έδρας της, δείχνουν τουλάχιστον ότι είναι επικίνδυνη.

Χωρίς ημερομηνία επιστροφής ο τραυματίας Ζαχά (Ε), που μένει ξανά εκτός όπως οι Σλουπ (Α), Σακό (Α), Τόμκινς και ΜακΆρθουρ. Αμφίβολη η συμμετοχή του ΜακΚάρθι.

Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας προγνωστικά

Είναι από τα παιχνίδια που αν ποντάρεις στη φόρμα τότε βασίζεσαι σε χαμηλή αξία από πλευράς απόδοσης (κοντά στο 1,70 υποχώρησε ο άσος), ενώ αν ποντάρεις στο διπλό σίγουρα δεν ελπίζεις ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο του αουτσάιντερ, αλλά μια… κλοπή των πόντων. Σε αυτό το δεύτερο σενάριο, το παραδεχόμαστε, βασίζουμε την πρόβλεψή μας, εκτιμώντας ότι η Κρίσταλ Πάλας μπορεί να κάνει τη ζημιά. Η Μπράιτον ίσως δεν αντέχει το «πρέπει» των φαβορί και παρότι παίζει καλύτερα το τελευταίο διάστημα, θα την κοντράρουμε. Πολύ υψηλό το διπλό, όπως και το ρίσκο.

bullet Πρόταση: 2 στο 5,70 – Stoiximan

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλους τους αγώνες που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία Πρέμιερ Λιγκ

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα