Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ

Published

on

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Ο αγώνας Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ διεξάγεται στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League (ΑΓΓΠ).

  • Etihad Stadium, Μάντσεστερ
  • Στον πρώτο γύρο: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1
  • Προϊστορία 10ετίας: 11-0-1
  • Στα τελευταία 13 μεταξύ τους η Σίτι παραμένει αήττητη.
  • Στα 20 τελευταία μεταξύ τους η Γουέστ Χαμ δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι μετράει 19 σερί νίκες. Αήττητη στα 26 τελευταία.
  • Τα 7/9 τελευταία της Γουέστ Χαμ ολοκληρώθηκαν με Over 2,5.

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >>

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι

Στην αναμέτρηση του Γκλάντμπαχ μεσοβδόμαδα πήρε τη νίκη με 2-0 επί της ομώνυμης ομάδας και ουσιαστικά βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πολίτες» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους Γερμανούς και με δύο πανομοιότυπα γκολ έκαναν το μεγάλο βήμα πρόκρισης. Αμυντικά ήταν και πάλι εξαιρετικοί, αφού δεν κινδύνεψαν ουσιαστικά σε καμία στιγμή του αγώνα. Διατήρησαν καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης την πρωτοβουλία, ενώ έχασαν και δύο σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλο γκολ.

Το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και τη δεδομένη στιγμή αποτελεί το νούμερο ένα φαβορί για την επίτευξη όλων των στόχων της. Τρέχει σερί με 19 συνεχόμενες νίκες, ενώ έχει ξεφύγει στην κορυφή της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ, με διαφορά 10 βαθμών από τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σήμερα θέλει να επεκτείνει το σερί νικών της, με τον Γκουαρδιόλα να κάνει εξαιρετική διαχείριση στο πλούσιο ρόστερ της ομάδας, καταφέρνοντας να πάρει το καλύτερο από κάθε παίκτη.

Μοναδικός απών για τους «πολίτες» ο Άκε (Α).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Γουέστ Χαμ

Ήταν η νικήτρια στο λονδρέζικο ντέρμπι με αντίπαλο την Τότεναμ, αφού επικράτησε εντός έδρας με 2-1 την περασμένη αγωνιστική. Μόλις στο 5’ ο Μάρκος Αντόνιο της έδωσε το προβάδισμα, όμως το πρώτο μέρος άνηκε στην φιλοξενούμενη ομάδα, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες να φτάσει στην ισοφάριση. Τα «σφυριά» κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με την έναρξη της επανάληψης και στη συνέχεια «κάθισαν» και πάλι πίσω. Στάθηκαν τυχεροί που η Τότεναμ κατάφερε μόνο να μειώσει στο 64’, αφού και πάλι είχε την απόλυτη πρωτοβουλία. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι τελικές ολοκληρώθηκαν με 4-20 για την Γουέστ Χαμ, που κρατάει μόνο τους 3 βαθμούς.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ντέιβιντ Μόγιες εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την απόδοση των παικτών κυρίως ανασταλτικά, που παρά την πίεση αντέδρασαν υπέροχα και χάρισαν τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα. Αυτό το τρίποντο ανέβασε την Γουέστ Χαμ στην 4η θέση της βαθμολογίας και ο ενθουσιασμός για τη θετική πορεία της είναι έκδηλος στο στρατόπεδο των Λονδρέζων. Εκτός έδρας μετράει 4 νίκες και δύο ισοπαλίες στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της, αλλά στο Μάντσεστερ παραδοσιακά δυσκολεύεται, έχοντας 11 ήττες σε 12 αγώνες την τελευταία δεκαετία.

Θα απουσιάσουν οι Μαζουακού (Α), Ογκμπόνα (Α), και Γιαρμολένκο (Ε).

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι οδεύουν από νίκη σε νίκη και οι εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται εξαιρετικές τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Η Γουέστ Χαμ τρέχει ένα καλό σερί και σήμερα θα επιδιώξει να αμφισβητήσει τις φιλοδοξίες των «πολιτών». Έχει ποδοσφαιρικό θράσος, αλλά θα αναγκαστεί να παίξει κλειστά και θα προσπαθήσει να παρασύρει σε αργό ρυθμό την Σίτι. Με την Τότεναμ ήταν κακή και τυχερή που γλύτωσε, όμως με τη φορμαρισμένη πρωτοπόρο δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο. Η γηπεδούχος δεν συνηθίζει να «σκοτώνει» τις αντιπάλους της, αλλά όταν την αμφισβητούν το κάνει.

bullet Πρόταση: 1 & Over 2,5 στο 1,75 – Stoiximan

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλους τους αγώνες που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία Πρέμιερ Λιγκ

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα