Connect with us

Super League

Άρης – Ατρόμητος

Published

on

Ο αγώνας Άρης – Ατρόμητος διεξάγεται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League Interwetten (ΕΛΛ1).

super league interwetten

  • Κλεάνθης Βικελίδης, Θεσσαλονίκη
  • Προϊστορία 10ετίας: 3-3-3
  • Τρία σερί Under 2,5 για τον Άρη σ το πρωτάθλημα.
  • Με G/G τα 4/5 τελευταία παιχνίδια του Ατρόμητου σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Χωρίς νίκη ο Ατρόμητος στα 4 τελευταία.
  • Τα 8/10 πιο πρόσφατα για τον Άρη ολοκληρώθηκαν με Under 2,5.

[maxbutton id=”5″ window=”new” ]

Άρης – Ατρόμητος

ΑΡΗΣ

Aris

Κατάφερε να σταθεί όρθιος στην πιο δύσκολη έξοδό του στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αφού πήρε ισοπαλία (1-1). Οι «κίτρινοι» κοίταξαν στα μάτια τους «ερυθρόλευκους»  και παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ στο 40’, δεν τα παράτησαν. Με την υπομονή που χαρακτηρίζει το παιχνίδι τους κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 83’, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Μήτρογλου, που πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Άρη. Σε γενικές γραμμές πάντως το παιχνίδι δεν είχε πολλές καλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται.

Ικανοποιημένος εμφανίσθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, αφού είδε τους παίκτες του να παλεύουν σκληρά και να παίρνουν αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα. Αυτή η απώλεια πάντως κόστισε στον Άρη, που έπεσε από την 2η θέση της βαθμολογίας και σήμερα έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να πάρει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για την μεσοβδόμαδη αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στην ρεβάνς της ήττας του με 2-1 στο «Καραϊσκάκης». Αξιόπιστος εντός έδρας, έχει χάσει στο πρωτάθλημα μόνο από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Επιστρέφει ο σημαντικός χαφ Μπρούνο Γκάμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Atromitos

Σίγουρα η εικόνα του στο τελευταίο ματς με την Λάρισα στο Περιστέρι ήταν καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το τελικό 1-1 πάντως κρίνεται απόλυτα δίκαιο για το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη, που είχε και πάλι πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του μέσα στο παιχνίδι και έδωσε… δικαιώματα στους αντιπάλους. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου το 0-1, με τον Ατρόμητο να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο στην επανάληψη και να «σώζει» το βαθμό της ισοπαλίας με τέρμα του Αγκάγιεφ στο 76’.

Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο ματς για τους Περιστεριώτες που μένουν μακριά από τη νίκη. Λίγα πράγματα σε όλη την σεζόν η ομάδα του Παντελίδη, δεν βοηθήθηκε ιδιαίτερα και με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Πλέον, στόχος για τους «κυανόλευκους» είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία, αλλά και η ολοκλήρωση της σεζόν με εμφανίσεις που αντιστοιχούν στις πραγματικές της δυνατότητες. Παραδοσιακά παλεύει τα ματς στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη και σήμερα θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να δώσε ένα τέλος στο άσχημο σερί του.

Τιμωρημένος είναι ο Σάλομον (Μ) και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Άρης – Ατρόμητος προγνωστικά

Σίγουρα το φαβορί της αναμέτρησης είναι ο Άρης, που εντός έδρας έχει αποδείξει φέτος πως έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που χρειάζεται, έστω και με δυσκολία. Ο Ατρόμητος θα παίξει κλειστά και δεν θα δώσει χώρο στους «κίτρινους», που ούτως ή άλλως έχουν πρόβλημα απέναντι στις κλειστές άμυνες και δεν έχουν το εύκολο γκολ.

bullet Πρόταση: 1 & Under 3,5 στο 2,05 – Stoiximan

[maxbutton id=”1″ window=”new” ]


Βαθμολογία Superleague 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα