Connect with us

Super League

ΟΦΗ – Ατρόμητος

Published

on

Ο αγώνας ΟΦΗ – Ατρόμητος διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League Interwetten (ΕΛΛ1).

super league interwetten

  • «Θ. Βαρδινογιάννης» (Γεντί Κουλέ), Ηράκλειο
  • Προϊστορία 10ετίας: 3-4-0
  • Τελευταία νίκη του Ατρόμητου στην Κρήτη το 2008.
  • Τρία ματς αήττητος ο ΟΦΗ, διάστημα που έφερε δύο ισοπαλίες χωρίς σκορ.
  • 5 σερί Under 2,5 μετράει ο Ατρόμητος στο πρωτάθλημα.

[maxbutton id=”5″ window=”new” ]

ΟΦΗ – Ατρόμητος

ΟΦΗ

ΟΦΗ

Πρωταρχικός στόχος του ΟΦΗ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις είναι να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Με αυτή τη λογική πέτυχε το ζητούμενο στο τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην «Ριζούπολη» (0-0). Σε ένα κακό ποιοτικά ματς οι Κρητικοί πήραν ελάχιστα ρίσκα και κατάφεραν με σχετική ευκολία να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας. Οι καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να έχει την υπεροχή και την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του ΟΦΗ.

Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια έφτασε με αυτό τον τρόπο τις τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, όμως η κακή του παρουσία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν του έχει επιτρέψει να απομακρυνθεί περισσότερο από έναν βαθμό από την τελευταία δυάδα της βαθμολογίας. Άπαντες στο Ηράκλειο πάντως πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό και το σημερινό ματς απέναντι στον Ατρόμητο έχει πάρει χαρακτήρα «τελικού», καθώς με νίκη οι Κρητικοί θα κάνουν σημαντικό βήμα παραμονής στην Σούπερ Λιγκ. Στα εναπομείναντα ματς ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τις Λάρισα και Λαμία και κλείνει τις υποχρεώσεις του εντός έδρας απέναντι στον Παναιτωλικό.

Στο αγωνιστικό σκέλος δεν υπολογίζονται για το σημερινό ματς οι Γιαννούλης (Α), Νέιρα (Μ), Στάικος (Μ), Τσιλιανίδης (Μ) και Γιάννου (Ε).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Atromitos

Πρόσθεσε ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση στις πολλές που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα και δικαιολογημένα γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Λάρισα (0-1). Οι Περιστεριώτες ήταν κάκιστοι σε ακόμα ένα ματς και παρά την φλύαρη υπεροχή τους δεν βρήκαν απάντηση ποτέ στο γκολ που δέχθηκαν στο 41’. Στο δεύτερο μέρος πίεσαν και έκλεισαν την αντίπαλο στα καρέ της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς οι κλασικές ευκαιρίες απουσίαζαν από το ρεπερτόριο της ομάδας.

Με 29 βαθμούς πάντως, μπορεί να αισθάνεται ασφαλής όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία, με την φετινή χρονιά πάντως να χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από αποτυχημένη. Η τελευταία ήττα από την Λάρισα έφερε την ομάδα σε αρνητικό ρεκόρ την φετινή σεζόν, αφού έχει μείνει μακριά από τις νίκες για 9 σερί παιχνίδια. Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη θα αλλάξει ριζικά στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, καθώς στις τάξεις της διοίκησης επικρατεί προβληματισμός για πολλούς ποδοσφαιριστές. Στα εναπομείναντα ματς ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει εντός Λαμία και Βόλο, ενώ στο ενδιάμεσο θα φιλοξενηθεί από τον Παναιτωλικό.

Απόντες από την σημερινή αναμέτρηση οι Μανδάς (Τ), Κιβρακίδης (Α) και Χαρίσης (Μ).

ΟΦΗ – Ατρόμητος προγνωστικά

Τεράστια ευκαιρία αποτελεί το σημερινό ματς για τους Κρητικούς για να πάρουν το τρίποντο και μαζί μια βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο Ατρόμητος δείχνει να τα έχει παρατήσει και είναι ντεφορμέ εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο ματς για τον ΟΦΗ, αλλά το κίνητρο είναι με το μέρος του και αξίζει την στήριξή μας.

bullet Πρόταση: 1 στο 1,97 – Interwetten

[maxbutton id=”5″ window=”new” ]


Βαθμολογία Superleague 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα