Connect with us

La Liga

Ρεάλ – Σεβίλλη

Published

on

Προγνωστικά Ισπανίας

Ο αγώνας Ρεάλ – Σεβίλλη διεξάγεται στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της La Liga (ΙΣΠ1).

  • Alfredo di Stefano, Μαδρίτη
  • Στον πρώτο γύρο: Σεβίλλη – Ρεάλ Μ. 0-1
  • Τα 5/7 τελευταία μεταξύ τους έληξαν N/G.
  • Η Σεβίλλη έχει G/G και over 2,5 στα 3/4 τελευταία εκτός.

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >>

Ρεάλ – Σεβίλλη

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ νέα

Πραγματοποίησε άνευρη εμφάνιση στο Λονδίνο, όπου αντιμετώπισε την Τσέλσι στη ρεβάνς του 1-1 της Μαδρίτης και έμεινε εκτός τελικού του Champions League  γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-0. Δεν είχε την απαραίτητη ετοιμότητα που απαιτεί ένα τέτοιο παιχνίδι. Αναλώθηκε σε μια ανούσια κατοχή μπάλας, την οποία δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε απειλητικές στιγμές. Κακές οι επιστροφές της και οι αντιδράσεις της στη τρανζίσιον άμυνα. Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στις κόντρα επιθέσεις της αντιπάλου της και πλήρωσε τα αμυντικά της κενά.

Εκ νέου μέτρια απόδοση για την «βασίλισσα», η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαχειριστεί την κούραση που έχει επέλθει από τους απανωτούς αγώνες, τα συνεχόμενα ταξίδια και τους πάμπολλους τραυματισμούς που της έχουν στοιχίσει. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα βρίσκει τους τρόπους και μένει ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου. Την περασμένη αγωνιστική, σε ένα ματς που ο Ζιντάν προέβη σε εκτεταμένο ροτέισον, πήρε το τρίποντο κόντρα στην Οσασούνα (2-0). Μπορεί να μην εντυπωσιάζει στην La Liga με την απόδοσή της και να μη βγάζει μάτια, αλλά από αποτελεσματικότητα… σφύζει. Και αυτό μετρά στις τελευταίες αγωνιστικές, το αποτέλεσμα.

Εκτός οι Καρβαχάλ (Α), Λούκας Βάθκεθ (Μ), Ράμος (Α) και Βαράν (Α).

ΣΕΒΙΛΛΗ

Σεβίλλη logo

Η εντός έδρας ήττα που υπέστη από την Μπιλμπάο (0-1), πέραν του ότι τερμάτισε το σερί 5 νικών που έτρεχε, έβαλε εν πολλοίς τέλος και σε όποιες ελπίδες διατηρούσε αναφορικά με την πρωτιά. Στην ουσία δεν έκανε κάτι λάθος. Ήταν η κυρίαρχος του ματς, έβγαλε φάσεις και κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, αλλά ο κίπερ Σιμόν και η αστοχία της στη τελική προσπάθεια της στοίχισαν το γκολ που με θέρμη κυνήγησε. Τότε εφαρμόσθηκε ξανά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, με την ομάδα που έχανε τις ευκαιρίες να δέχεται εν τέλει το γκολ και να μένει στα κρύα του λουτρού,  με το γκολ του Ινιάκι στο 90’ ύστερα από αντεπίθεση των «λιονταριών».

Πλέον, θα δώσει τα 4 παιχνίδια που της έχουν απομένει χωρίς καμία σκοπιμότητα και θα κυνηγήσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Δεν πρόκειται να εμφανιστεί αδιάφορη. Είναι κέρδος για την ίδια πως φέτος έκλεισε δραματικά την ψαλίδα από το top-3 και έφτασε σε ορισμένα σημεία του πρωταθλήματος να συμπεριλαμβάνεται στην κουβέντα… τίτλου. «Πάμε να παλέψουμε όσα παιχνίδια μας μένουν και να βελτιώσουμε τη θέση μας. Τα τρία προηγούμενα παιχνίδια με τη Ρεάλ ήταν ισορροπημένα, αλλά σε κανένα δεν πήραμε τη νίκη. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και θα παλέψουμε για τους τρεις πόντους», τα λόγια του κόουτς Λοπετέγι.

Όλοι διαθέσιμοι.

Ρεάλ – Σεβίλλη προγνωστικά

Μετά τη χθεσινή ισοπαλία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, ανοίγεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στη Ρεάλ, ώστε με νίκη να πατήσει στη κορυφή. Μετατράπηκε σε φαβορί, αν μη τι άλλο, για τον τίτλο καθώς σε κάθε ισοβαθμία βρίσκεται από πάνω. Βέβαια η κούραση είναι μεγάλη, οι απουσίες σοβαρές και ο αντίπαλος χρίζει μεγάλης προσοχής. Θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της η Σεβίλλη, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει με χαλαρότητα το παιχνίδι. Δύσκολη η επιλογή σημείου. Θα πάμε στα γκολ. Επιλέγουμε το «2-3 γκολ» σε απόδοση 1,97.

bullet Πρόταση: 2-3 γκολ στο 1,97 – Stoiximan

[maxbutton id=”1″ window=”new” ]

Του Γ. Παπαγεωργίου


Βαθμολογία La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα