Connect with us

Bundesliga

Σάλκε – Χέρτα

Published

on

Προγνωστικά Γερμανίας

Ο αγώνας Σάλκε – Χέρτα διεξάγεται στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga (ΓΕΡ1).

  • Veltins Arena, Γκελζενκίρχεν
  • Στον πρώτο γύρο: Χέρτα – Σάλκε 3-0
  • Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική.
  • Η Σάλκε δεν έχει σκοράρει στα 5/8 τελευταία.
  • Τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους έληξαν over 2,5.

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >>

Σάλκε – Χέρτα

ΣΑΛΚΕ

Schalke

Υπήρξε ανταγωνιστική στο παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ, αλλά μόνο στο α’ μέρος όταν και πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων και έβαλε τις βάσεις για την 3η νίκη της σεζόν. Βάσεις, εντούτοις, οι οποίες όπως αποδείχθηκε είχαν… κατασκευαστικές αστοχίες και γκρεμίστηκαν με ένα φύσημα της Χόφενχαϊμ. Τα αμυντικά κενά έκαναν την εμφάνισή τους, η νευρικότητα επανήλθε στις τάξεις των «βασιλικών μπλε» και η αντίπαλος βρήκε εύφορο έδαφος και τους φιλοδώρησε με 4 γκολ, φέρνοντας τούμπα το ματς (4-2). Δεν αλλάζει κάτι, βέβαια, όσον αφορά τη μοίρα της. Είχε υποβιβαστεί ούτως ή άλλως και παίζει μόνο για το γόητρο και την ιστορία της.

Απίστευτο πως έχει πανηγυρίσει μόλις 2 νίκες στα τελευταία 47 επίσημα παιχνίδια της (2-13-32). Με διαφορά η χειρότερη Σάλκε όλων των εποχών. Λίγο την ενδιαφέρουν τα ματς που απέμειναν. Ήδη κοιτάζει την επόμενη μέρα και το πώς θα ανασυνταχθεί, ώστε να επιστρέψει δυνατότερη. Επιβεβαιώθηκε προ ολίγων ημερών πως ο Δημήτρης Γραμμόζης θα είναι ο κόουτς και τη νέα σεζόν, ενώ ανακοινώθηκε και η απόκτηση του έμπειρου φορ Τερόντε από το Αμβούργο.

Εκτός οι Μπενταλέμπ (Μ), Μπουγιελάμπ (Μ), Μασκαρέλ (Μ), Μεντίλ (Α), Ουτ (Ε) και Γουίλιαμ (Α). Αμφίβολη η συμμετοχή των Λούντεβιγκ (Α), Νάστασιτς (Α) και Σταμπουλί (Μ).

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

hertha-logo

Δεν μπόρεσε να «πατήσει» πάνω στην ευρεία νίκη επί της Φράιμπουργκ (3-0)  και να πάρει το τρίποντο στο ντέρμπι παραμονής με αντίπαλο την Αρμίνια (0-0), με αποτέλεσμα το άγχος και η ανασφάλεια να συνεχίσουν να βασιλεύουν στις τάξεις της. Μη ποιοτική αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να εξασφαλίσουν πρώτα το μηδέν στην άμυνα. Η Χέρτα προσπάθησε να πάρει κάποιες παραπάνω πρωτοβουλίες, αλλά της έλειψε η αποτελεσματικότητα και το γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Παρέμεινε, πάντως, για 6ο διαδοχικό παιχνίδι αήττητη (2-4-0) και αυτό είναι στα υπέρ της. Καθώς αφενός συνεχίζει να μαζεύει πολύτιμους βαθμούς για την σωτηρία της και αφετέρου την βοηθούν ώστε να χτίσει ψυχολογία ενόψει των κρίσιμων τελευταίων αγωνιστικών. Οτιδήποτε πέραν της νίκης σήμερα θα αποτελέσει καταστροφή για την ομάδα του Ντάρνταϊ, η οποία θέλει με τρίποντο να ξεφύγει από την τριπλή ισοβαθμία στην οποία βρίσκεται (με Βέρντερ και Αρμίνια) και να σκαρφαλώσει στη 13η θέση που θα της δώσει άλλο αέρα.

Εκτός οι Κούνια (Ε), Γκεντουζί (Μ), Γιάρσταϊν (Τ), Μίτελσταντ (Α) και Νετζ (Α). Αμφίβολη η συμμετοχή των Κεντίρα (Μ), Λουκεμπάκιο (Ε) και Πλάτενχαρτ (Α).

Σάλκε – Χέρτα προγνωστικά

Η Σάλκε μπορεί να μην έχει κανένα κίνητρο ως ομάδα, αλλά οι παίκτες της σαν μονάδες έχουν και με το παραπάνω, καθώς αγωνίζονται σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές ενδεχομένως για τον… επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Η Χέρτα, άλλωστε, δεν είναι και η πιο σταθερή αμυντικά ομάδα, οπότε στην προσπάθεια της να εξασφαλίσει τη νίκη, ίσως αφήσει κάποια κενά. Ανοιχτό ματς περιμένουμε. Επιλέγουμε το G/G σε συνδυασμό με over 2,5 σε απόδοση 2,30.

bullet Πρόταση: G/G & Over 2,5 στο 2,30Bet365

Του Γ. Παπαγεωργίου

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία Μπουντεσλίγκα

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα