Connect with us

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Μπρεστ – Μετς 30/07/2018

Published

on

Προγνωστικά Γαλλίας 2

Ο αγώνας Μπρεστ – Μετς διεξάγεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Ligue 2 Γαλλίας (ΓΑΛ2).

Τα 3 τελευταία επίσημα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έληξαν ισόπαλα.

Novibet.gr – Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Κορυφαία Ειδικά Στοιχήματα

ΜΠΡΕΣΤ

Στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε στην 5η θέση, στο -3 από την 3η Αζαξιό και στο +2 από την 6η Κλερμόν. Στα προκριματικά των μπαράζ ανόδου αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Χάβρη, από την οποία ηττήθηκε με 2-0 και αποκλείστηκε.

Τα προγνωστικά τη θέλουν να διαγράφει αντίστοιχη πορεία και φέτος. Να είναι, δηλαδή, στις ομάδες που θα απαρτίσουν την πρώτη πεντάδα. Ο Ζαν Μαρκ Φουρλάν παραμένει στον πάγκο της ομάδας, έχοντας αναλάβει την τεχνική ηγεσία τον Ιούλιο του 2016. Ξεχωρίζει η αποχώρηση του Ιμπραΐμα Σισοκό, που μετακόμισε στο Στρασβούργο. Δεν αποχώρησε κάποιο πολύτιμο στέλεχος.

Έδειξε καλά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας όπου είχε αποτελέσματα 2-1-1. Ηττήθηκε από την Κονκαρνό (0-1), πήρε νίκες κόντρα σε Λοριάν (3-2) και Μπριοσέν (3-0), ενώ ήρθε ισόπαλη με τη Γκινγκάμπ (2-2).

ΜΕΤΣ

Δεν άντεξε την πίεση της μεγάλης κατηγορίας και υποβιβάστηκε. Τερμάτισε στην τελευταία (20ή) θέση της Ligue 1, έχοντας αποτελέσματα 6-8-24, ενώ δέχτηκε υπερδιπλάσια γκολ από όσα σημείωσε, 34-76. Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο -12 από την ασφαλή ζώνη και στο -11 από τη 18η θέση, που οδηγούσε στα πλέι άουτ.

Δίνεται από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες ως το πρώτο φαβορί για επιστροφή στη Ligue 1. Από το Μάιο του 2018 ο Φρεντερίκ Αντονετί είναι ο τεχνικός της. Το πάρε-δώσε του μεταγραφικού παζαριού ήταν αρκετά έντονο. Ο Νιακατέ πήρε μεταγραφή στη Μάιντς και ο Μολέ στη Μονπελιέ, στις δύο πιο αξιοσημείωτες αποχωρήσεις. Προστέθηκαν στο ρόστερ, μεταξύ άλλων, οι Ντοσεβί, Σουνζού, Μπουλάγια και Γιανς.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επικράτησε των Γιονές Ες (3-1), Τρουά (3-2), Κόρτραϊκ (2-1), Ρασίνγκ (2-0), ήρθε ισόπαλη με την Οσέρ (0-0) και ηττήθηκε από τη Σαντχάουζεν (0-1).

Stoiximan.gr – Κορυφαίες αποδόσεις – Πλούσιο Live Streaming

ΕΚΤΙΜΗΣΗ / ΣΤΟΙΧΗΜΑ

StoiximanΠρόκειται για ντέρμπι ανάμεσα σε δύο θεωρητικά ισοδύναμες ομάδες, ανάμεσα στις οποίες δεν υπάρχουν εμφανείς διαφορές. Ειδικά πριν δούμε την εικόνα τους σε κάποιους επίσημους αγώνες. Αναμφίβολα, θα φανεί στην πορεία τι είναι ικανές να κάνουν και αν τελικά θα διεκδικήσουν την άνοδο που έχουν θέσει ως στόχο. Πρόταση με ρίσκο το Χ σε απόδοση 3,35 από το Stoiximan.gr.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα