Connect with us

Veikkausliga

Χέλσινγκφορς – Κότκα

Published

on

Ο αγώνας Χέλσινγκφορς – Κότκα διεξάγεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Veikkausliga (ΦΙΝ1).

  • Φινλανδία 1 - VeikkausligaBolt Arena, Ελσίνκι
  • Στις 06/02 για την φάση των ομίλων στο Κύπελλο: Κότκα – Χέλσινγκφορς 0-1.
  • Στις 10/06 για το πρωτάθλημα: Κότκα – Χέλσινγκφορς 0-2.
  • Ξεκάθαρη η υπεροχή της Χέλσινγκφορς στα 10 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως θεσμού (6-2-2).
  • Τρεις σερί νίκες στα τελευταία μεταξύ τους η Χέλσινγκφορς. Όλες συνοδεία Under 2,5 και NG.

Παίξε νόμιμα στον Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >>

Χέλσινγκφορς – Κότκα

ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ

Helsingforgs logo

Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και μάλιστα με σπουδαία νίκη, επικρατώντας πρώτη φορά στην ιστορία της στο Τούρκου επί της Ίντερ (0-1). Αρκετά καλή και μεστή εμφάνιση, περιόρισε επιθετικά στο ελάχιστο την αντίπαλο για 70 λεπτά. Ήταν αυτή που απειλούσε ουσιαστικά και εξαργύρωσε την υπεροχή της στο 69’ με τον μέσο Ντάνγουντι. Στη συνέχεια κινδύνεψε με ισοφάριση όμως άντεξε.

Παρέμεινε έτσι η μοναδική αήττητη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος (3-3-0). Στην έδρα της πάντως δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική (2-1-3), ενώ τα 5/6 ήταν Under 2,5, δείγμα και της δυσκολίας που αντιμετωπίζει στο σκοράρισμα, ιδιαίτερα εντός. Θα απουσιάσει με κάρτες ο καλός μέσος Ντάνγουντι.

ΚΟΤΚΑ

kotka logo

Σε δεύτερο διαδοχικό αγώνα στην έδρα της, μετά την ήττα από την Μάριεχαμν, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Χάκα. Σε δεύτερο ρόλο στο ματς καθώς η αντίπαλος είχε την κατοχή και πολύ περισσότερες τελικές, όμως είχε και τις δικές της καλές στιγμές. Τουλάχιστον κρίνεται θετικό ότι μετά από οκτώ ματς δεν δέχτηκε γκολ.

Ήταν η τρίτη ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία (0-3-1), ενώ αγνοεί τη νίκη εννέα αγωνιστικές. Τα 4/6 εκτός έδρας ήταν Under 2,5. Παρά τις σκέψεις που υπήρχαν για αναζήτηση νέου πρώτου προπονητή μετά την αποχώρηση του Αρμπέιτερ, τελικά εκτός απροόπτου θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν ο μέχρι πρότινος βοηθός 33χρονος Ισπανός Τσατάρτ. Μάλλον σωστή επιλογή καθώς γνωρίζει την ομάδα, ενώ δείχνει εξελίξιμος καθώς είχε δείξει καλά δείγματα δουλειάς ως πρώτος προπονητής στη 2η κατηγορία. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο δανεικός από την Χέλσινγκφορς επιθετικός Τικίνιο, που αναμένεται να βοηθήσει.  

Χέλσινγκφορς – Κότκα προγνωστικά

Νίκη βάλσαμο, ουσίας και ψυχολογίας για την Χέλσινγκφορς μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα. Ανώτερη και πιο έμπειρη ως ομάδα συγκριτικά με την Κότκα, έχει την ευκαιρία να συνεχίσει με νίκη και να πλησιάσει κι άλλο την τετράδα. Οι αντίστοιχες εντός και εκτός έδρας συμπεριφορές των ομάδων δείχνουν ματς με λογικά χαμηλό σκορ, το οποίο αξίζει να συνδυαστεί με πιθανή νίκη της γηπεδούχου. 

bullet Πρόταση: 1 & Under 3,5 στο 2,15 – Stoiximan

Τάσος Κατσαούνος

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλους τους αγώνες που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία Φινλανδίας

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα