Connect with us

La Liga

Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης

Published

on

Προγνωστικά Ισπανίας

Ο αγώνας Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης διεξάγεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της La Liga (ΙΣΠ1).

  • Μεντιθορόθα, Βιτόρια
  • Η Ρεάλ μετρά 6 νίκες στα 7 τελευταία στη Βιτόρια.
  • Η «βασίλισσα» έχει σημειώσει τουλάχιστον 3 τέρματα στα 3 τελευταία ματς στο Μεντιθορόθα.
  • Η Αλαβές είναι το 5ο φαβορί για υποβιβασμό (3,50).

Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης

ΑΛΑΒΕΣ

Alaves logo

Δεινοπάθησε πάλι, αφού έπρεπε να φτάσει στην 36η και 37η αγωνιστική του πρωταθλήματος για να νικήσει τις Έλτσε (2-0) και Γρανάδα (4-2) ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Primera. Προβληματική χρονιά. Δεν κατάφερε ποτέ να βρει ρυθμό και είχε τεράστιο θέμα στο σκοράρισμα, με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ δύσκολη η συγκομιδή βαθμών για την ίδια. Ο Καγιέχα, βέβαια, παραμένει στον πάγκο, αλλά έχοντας γνώση πως η καρέκλα του δεν είναι ασφαλής και πως πρέπει να παρουσιάσει κάτι πιο ανταγωνιστικό φέτος.

Δεν κινήθηκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και η πλειοψηφία των παικτών που ήρθαν για να ενισχύσουν την προσπάθεια είναι με την μορφή δανεισμού. Έχει μια καλή ενδεκάδα, αλλά το βάθος του ρόστερ, ειδικά αν οι μεταγραφές δεν αποδώσουν τα αναμενόμενα, ίσως αποτελέσει πρόβλημα.

Εκτός ο Εντιαγέ (Μ).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ νέα

Απογοητευτική η σεζόν που πέρασε για τη «βασίλισσα», η οποία για πρώτη φορά έπειτα από 10 χρόνια έμεινε χωρίς στέμμα αποτυγχάνοντας να πανηγυρίσει την κατάκτηση κάποιου τίτλου. Στο πρωτάθλημα πίεσε μέχρι τέλους την συμπολίτισσα Ατλέτικο, αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα και τερμάτισε στο -2 από την κορυφή. Πριν το τέλος της σεζόν ήταν γνωστό πως ο Ζιντάν θα αποχωρήσει. Διάδοχος του ο Ανσελότι, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, για να επαναφέρει τους «μερένχες» στις επιτυχίες.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, βέβαια, αρνήθηκε εκ νέου να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και προχώρησε σε μια και μοναδική -αλλά σημαντική αν μη τι άλλο- μεταγραφή, αυτή του Αλάμπα από την Μπάγερν. Έχασε, βέβαια, δύο αφενός σημαντικές προσωπικότητες και αφετέρου στυλοβάτες στα μετόπισθεν. Με τον Ράμος να μην τα βρίσκει με την διοίκηση και να αποχωρεί για την Παρί και τον Βαράν να πωλείται για 50 εκ. στην Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκτός οι Καρβαχάλ (Α), Θεμπάγιος (Μ), Κρος (Μ), Μεντί (Α) και Οντριοθόλα (Α).

Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Η «βασίλισσα» ξεκινά τη νέα σεζόν διψασμένη και έχοντας στον πάγκο έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα. Στο Μεντιθορόθα παραδοσιακά κάνει περίπατο. Την περιμένουμε σοβαρή και ουσιαστική στην έναρξη. Πάμε με το «διπλό» και στα 2 ημίχρονα σε απόδοση 2,15.

bullet Πρόταση: 2/2 στο 2,15

Του Γ. Παπαγεωργίου


Βαθμολογία La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα