Connect with us

Ligue 1

Λοριάν – Λιλ

Published

on

Ο αγώνας Λοριάν – Λιλ διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ligue 1 (ΓΑΛ1).

  • Gallia 1Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, Λοριάν
  • Χωρίς ισοπαλία τα 13 τελευταία μεταξύ τους. Το 2011 η πιο πρόσφατη.
  • Η Λιλ προηγείται με 9 νίκες έναντι 4 τις Λοριάν.
  • Στο 3-0-3 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο τη Λοριάν.

Λοριάν – Λιλ

ΛΟΡΙΑΝ

Lorient logo

Στο 1-2-1 το ρεκόρ της Λοριάν μέχρι τώρα, με τη μοναδική ήττα να σημειώνεται στο Μονπελιέ. Τα 3/4 παιχνίδια της είχαν G/G, ενώ στη διακοπή πήγε με το 2-2 στην έδρα της Λανς. Βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς το σκορ, αλλά το ανέτρεψε με γκολ στο 27′ και το 35′, ωστόσο δεν άντεξε στην πίεση της αντιπάλου και πήρε μόνο ένα βαθμό. Δίκαιο αποτέλεσμα.

Έδειξε ξανά ότι έχει καλή επιθετική συμπεριφορά, αλλά χρειάζεται δουλειά στην άμυνα. Ο Πελισιέ παραδέχτηκε ότι απαιτείται βελτίωση και ελπίζει μετά τη διακοπή να την δει άμεσα. Τραυματίες είναι οι Μορέλ (Α), Μουγιοκολό (Α) και Στέφαν Ντιαρά (Μ).

ΛΙΛ

lille

Η αποστολή που ανέλαβε ο Γκουβερνέκ ήταν εξ αρχής δύσκολη. Ήταν άλλωστε δεδομένο πως ειδικά μετά τις αποχωρήσεις του καλοκαιριού η Λιλ δε θα είχε την ευκαιρία ούτε καν να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Πάντως, μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες (0-2-1) έφτασε στην πρώτη νίκη της και πήγε με μια σχετική ηρεμία στη διακοπή. Το χρειαζόταν, ήταν αποφασιστική και τα κατάφερε με γκολ των Γιαζίσι και Ντέιβιντ, ενώ πολύτιμη ήταν η συνεισφορά του Γιλμάζ.

Για τίτλο δεν είναι, άλλωστε μια φορά συμβαίνουν τα θαύματα, αλλά ανήκει στην ελίτ και είναι δουλεμένη ομάδα που μπορεί σύντομα να φτάσει στις ευρωπαϊκές θέσεις. Έχει 2/2 ισοπαλίες στις εξόδους της φέτος και θα χρειαστεί το κάτι παραπάνω για να πετύχει την παρθενική νίκη της. Τραυματίες οι Ορέστης Καρνέζης (Τ) και Ρενάτο Σάντσες (Μ).

Λοριάν – Λιλ προγνωστικά

Το «διπλό» έχει ανοδική τάση τα τελευταία 24ωρα και δε μας επηρεάζει καθόλου στην επιλογή που έχουμε κάνει. Αντιθέτως, ενισχύει το «πιστεύω» μας, που λέει ότι η Λιλ θα περάσει νικηφόρα από τη Λοριάν, αποδεικνύοντας την ανωτερότητά της. Το άγχος της πρώτης νίκης έφυγε και σίγουρα έχει την ποιότητα για να υπερισχύσει.

bullet Πρόταση: 2 – 2,32

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία Γαλλίας – Λιγκ 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα