Connect with us

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

Ισημερινός – Χιλή

Published

on

Ο αγώνας Ισημερινός – Χιλή διεξάγεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 (ΠΠΚ) στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

World Cup 2022

  • Ο Ισημερινός έρχεται από 3 σερί «2-3 γκολ».
  • Ο Ισημερινός έχει εντός έδρας απολογισμό 5-5-1 κόντρα στην Χιλή.
  • Η Χιλή δεν έχει σκοράρει στα 3 και δεν κέρδισε στα 4 τελευταία. Προέρχεται από 8 συνεχόμενα under 2,5.
  • 5/6 over 2,5 έχουν στα τελευταία μεταξύ τους.

Ισημερινός – Χιλή

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Ecuador

Πολύ δυνατός εντός έδρας, άφησε πίσω του τις κακές εμφανίσεις στο Copa America και επέστρεψε στις νίκες αν και άργησε χαρακτηριστικά να σκοράρει. Έχασε σωρεία ευκαιριών, ωστόσο η λύτρωση ήρθε στο 88’ με τον Τόρες μετά από πολύ καλή σέντρα του Εστουπινάν. Το τελικό 2-0 έγραψε με ωραίο πλασέ ο Εστράδα στις καθυστερήσεις. Σημαντικό τρίποντο την ώρα που είχε πάρει την κατηφόρα. Πλέον ανέβηκε στους 12 βαθμούς και αύξησε στο +5 την διαφορά του από την Παραγουάη.

Η συνέχεια τον φέρνει κόντρα σε ομάδες που έχει βάλει από κάτω και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για να μην χάσει το καλό προβάδισμα που διατηρεί. Αν «καθαρίσει» και τη Χιλή τότε δύσκολα θα χάσει κάποιο από τα 5 εισιτήρια.

Χωρίς προβλήματα η αποστολή. Πιθανό να κάνει μια-δυο αλλαγές στην επίθεση ο Αλφάρο.

ΧΙΛΗ

Chile

Η Χιλή συνεχίζει να πλέει σε ρηχά νερά. Όχι ότι μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, αφού η ήττα από την Βραζιλία ήταν στο πρόγραμμα (0-1). Πολύ μέτρια εμφάνιση. Λίγα πράγματα επιθετικά και με τις απουσίες που έχει, αμυντικά το προσπάθησε όσο μπορούσε αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Το γκολ ήρθε στο 64’ από τον Έβερτον Ριμπέιρο και την κράτησε στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Η «ρόχα» χρειάζεται επειγόντως βαθμούς αλλιώς κινδυνεύει να μείνει πίσω στην μάχη των εισιτηρίων και να χάσει 2ο συνεχόμενο Μουντιάλ. Ένα τρίποντο μακριά είναι από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Χωρίς τους Αλέξις Σάντσες, Μπεν Μπρέρετον, Έρικ Πούγκαρ και Γκιγιέρμο Μαριπάν θα παραταχθεί η ομάδα του Λασάρτε στο Κίτο.

Ισημερινός – Χιλή προγνωστικά

Ο Ισημερινός είναι πανίσχυρος στην έδρα του και σίγουρα θέλει να συνεχίσει νικηφόρα. Από την άλλη όμως, η Χιλή καίγεται περισσότερο για βαθμούς και δεν θέλει με τίποτα να γνωρίσει μια ακόμη ήττα. Η «ρόχα» είναι πολύ καλή… καταστροφέας παιχνιδιού και η ισοπαλία τιμάται με 3,40 και αξίζει πολύ. Πιο safe επιλογή το under, όμως η ισοπαλία δε βολεύει και θα έχουμε λογικά γκολ. Συνεπώς, προέκυψε η πρόταση στο σύνολο των «2-3 γκολ».

bullet Πρόταση: 2-3 γκολ στο 2,00

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία ΠΠΚ Λ. Αμερικής

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα