Connect with us

La Liga

Ρεάλ – Βιγιαρεάλ

Published

on

Προγνωστικά Ισπανίας

Ο αγώνας Ρεάλ – Βιγιαρεάλ διεξάγεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga (ΙΣΠ1).

  • Santiago Bernabeu, Μαδρίτη
  • Τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους έληξαν G/G και over 2,5.
  • Η Βιγιαρεάλ έχει G/G στα 3/4 τελευταία.

Ρεάλ – Βιγιαρεάλ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ νέα

Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει την πορεία της η Ρεάλ, η οποία μετρά πλέον 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στην Μαγιόρκα (6-1). Γρήγορα μπήκε το νερό στο αυλάκι και ξεμπέρδεψε με την υπόθεση νίκη. Μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ ο Μπενζεμά, για να ακολουθήσουν 2 τέρματα του Ασένσιο (24’, 29’). Στο ενδιάμεσο είχε μειώσει η Μαγιόρκα σε 2-1 (25’). Ορεξάτη και στο β’ μέρος η «βασίλισσα». Ο Ασένσιο στο 55’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, με τους Μπενζεμά (78’) και Ίσκο (84’) να γράφουν το τελικό 6-1. Σε φοβερή κατάσταση ο Μπενζεμά, ο οποίος σε μόλις 6 παιχνίδια μετρά 8 γκολ και 7 ασίστ.

Η δοκιμασμένη συνταγή «Αντσελότι» δείχνει να λειτουργεί εκ νέου στη Ρεάλ και να έχει ευεργετικά αποτελέσματα. Ο Ιταλός έχει κατορθώσει να κρατήσει την ιεραρχία στο ρόστερ του, έχοντας ταυτόχρονα τη μεγαλύτερη μερίδα των παικτών του ευχαριστημένη και ενεργή. Όλοι γνωρίζουν τον ρόλο τους και αποδίδουν τα μέγιστα όποτε τους δίνεται η ευκαιρία. Με 21 γκολ σε 6 ματς και ρεκόρ 5-1-0 δηλώνει από νωρίς πως σκοπεύει να επιστρέψει στον θρόνο της.

Εκτός οι Μπέιλ (Ε), Καρβαχάλ (Α), Θεμπάγιος (Μ), Κρος (Μ), Μαρσέλο (Α) και Μεντί (Α).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

villareal-logo

Η πολυπόθητη πρώτη νίκη της σεζόν έφτασε για τη Βιγιαρεάλ στην 6η αγωνιστική (5η για την ίδια λόγω αναβληθέντος ματς), στο εντός έδρας παιχνίδι με την Έλτσε (4-1). Αφενός παρέμεινε αήττητη, αφετέρου ξεκόλλησε από το σερί τεσσάρων ισοπαλιών που έτρεχε. Η αποτελεσματικότητα που της έλειψε στα άλλα παιχνίδια, έκανε την εμφάνισή της και της χάρισε τη νίκη. Δυνατό ξεκίνημα και γκολ στο 5’ με τον Πίνο, αλλά αδράνεια στην άμυνα στο 19’ και 1-1. Άμεση αντίδραση και γκολ με τον Τριγέρος πριν το ημίχρονο (39’). Η κυριαρχία στο β’ μέρος και η καλή κυκλοφορία, οδήγησαν στο γκολ του Ντανζούμα στο 60’, για να έρθει ο Μορένο στο 90+4’ και να βάλει το κερασάκι στην τούρτα.

Χρειαζόταν τη νίκη, διότι ναι μεν έχανε, αλλά και οι συνεχόμενες απουσίες της δημιουργούσαν ανασφάλειες και βάρος στα πόδια. Δύσκολη έξοδος σήμερα, αλλά συνήθως στέκεται καλά απέναντι στους μεγάλους. «Κρατάμε πολλά καλά στοιχεία από το σημερινό παιχνίδι. Είμαστε στον σωστό δρόμο». τα λόγια του κόουτς Έμερι.

Εκτός οι Τσουκουέζε (Μ).

Ρεάλ – Βιγιαρεάλ προγνωστικά

Δυο ομάδες με ξεκάθαρο επιθετικό προσανατολισμό. Η Ρεάλ έχει κάνει φοβερή εκκίνηση , σκοράρει με άνεση, αλλά έχει δεχθεί και γκολ στα 5/6 τελευταία. Είναι σοβαρές οι απουσίες στην άμυνα και με τα συνεχόμενα παιχνίδια, είναι λογικό να επέλθει και κάποια κούραση. Η Βιγιαρεάλ είναι απρόβλεπτο σύνολο και έχει τα μέσα, ώστε να σκοράρει και να δυσκολέψει τη «βασίλισσα». Επιλέγουμε G/G και over 2,5 σε απόδοση 2,02.

bullet Πρόταση: G/G & Over 2,5 – 2,02

Του Γ. Παπαγεωργίου


Βαθμολογία La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα