Connect with us

Champions League

Τσέλσι – Μάλμε

Published

on

Ο αγώνας Τσέλσι – Μάλμε διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ (CHL).

  • Stamford Bridge, Λονδίνο
  • Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ της περιόδου 2008-09 με την Τσέλσι να πετυχαίνει ισάριθμες νίκες (1-2, 3-0).
  • 7-3-2 το φετινό ρεκόρ της Τσέλσι. Οι 6/7 νίκες της συνοδεύτηκαν από NG.
  • Over 2,5 τα 4/5 τελευταία της Μάλμε.

Τσέλσι – Μάλμε

ΤΣΕΛΣΙ

Chelsea logo

Τη δύσκολη εντός έδρας επικράτηση επί της Ζενίτ (1-0), ακολούθησε η ήττα στο ντέρμπι του ομίλου από την Γιουβέντους στο Τορίνο (1-0). Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις σημαντικές επιθετικές απουσίες της γηπεδούχου σε ένα μετριότατο ποιοτικά ματς, με ελάχιστες καλές ευκαιρίες και τους Άγγλους να έχουν την κατοχή. Δέχθηκε το γκολ της ήττας στην εκκίνηση της επανάληψης (46’), με την ίδια να μη βρίσκει διαδρόμους και να απειλεί ελάχιστα στη συνέχεια.

Προέρχεται από δύο δύσκολες σερί νίκες στην Premier League, με τελευταία αυτή του Σαββάτου απέναντι στην Μπρέντφορντ (0-1), όπου είχε κορυφαίο τον τερματοφύλακα Μεντί. Κακή εμφάνιση και μάλλον τυχερή νίκη, με γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου (45’) και τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι, έχοντας πολλαπλάσιες τελικές και τρία δοκάρια.

Επιστρέφει ο έμπειρος Τιάγκο Σίλβα (Α) που έλειψε στο τελευταίο λόγω καθυστερημένης άφιξης από διεθνείς υποχρεώσεις. Παραμένουν εκτός οι Πούλισικ (Ε), Ρίντιγκερ (Α). Αμφίβολος ο Ζίγιεχ (Ε).

ΜΑΛΜΕ

Malmo logo

Χωρίς βαθμό και γκολ στον όμιλο καθώς μετά το 0-3 της πρεμιέρας από την Γιουβέντους ηττήθηκε και στη Ρωσία με το βαρύ 4-0 από την Ζενίτ. Το σκορ αντικατοπτρίζει και την εικόνα του αγώνα, καθώς παρουσιάστηκε κατά πολύ υποδεέστερη των γηπεδούχων. Ουσιαστικά το ματς τελείωσε για αυτήν στην αρχή της επανάληψης, όταν ήταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ και είχε αποβολή.

Στο σουηδικό πρωτάθλημα το Σάββατο πέρασε άνετα από την έδρα της ουραγού Έστερσουντ (0-3). Δίνει μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου ισοβαθμώντας στην κορυφή με άλλες δύο ομάδες και μία ακόμη στο -2, με επτά αγώνες να απομένουν.

Όπως φάνηκε στα δύο πρώτα ματς, οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι για τα «κυβικά» της. Ωστόσο, από μόνη της η συμμετοχή στη φάση αυτή αποτελεί αγωνιστική επιτυχία με οικονομικά οφέλη, ενώ βασική προτεραιότητα πλέον αποτελεί η διατήρηση των σκήπτρων στο πρωτάθλημα.

Εκτός ο τιμωρημένος βασικός Αχμέντχοζιτς (Α) και οι τραυματίες εδώ και καιρό Κνούντσεν (Α), Μπέιχμο (Α), Λεβίτσκι (Μ), Τοϊβόνεν (Ε), Σεϊτζού (Μ).

Τσέλσι – Μάλμε προγνωστικά

Χωρίς περιθώρια για στραβοπάτημα η Τσέλσι μετά την ήττα στο Τορίνο. Δε θα μπορούσε να βρει ιδανικότερη αντίπαλο για να επιστρέψει στις νίκες από την Μάλμε, η οποία δείχνει ότι δε διαθέτει την ποιότητα και τις αντοχές για να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο. Αν παρουσιαστεί σοβαρή η Τσέλσι θα περάσει ένα εύκολο βράδυ και θα ποντάρουμε σε επικράτηση των «Μπλε» και στα δύο ημίχρονα.

bullet Πρόταση: Τσέλσι να κερδίσει και τα δύο ημίχρονα – 1,85


???? Μπες κι εσύ στο HellasBet Club, το κλειστό γκρουπ μας στο Facebook, που συζητάμε για στοίχημα και… όχι μόνο.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα