Connect with us

Bet Blog

Προγνωστικά Μπάσκετ – Αγώνες Σαββάτου 23/10/2021

Αυτά είναι τα προγνωστικά μπάσκετ του The Answer. Οι αγώνες διεξάγονται το Σάββατο (16/10).

Published

on

Prognostika Answer

Αυτά είναι τα προγνωστικά μπάσκετ του The Answer. Οι παρακάτω αγώνες διεξάγονται το Σάββατο (23/10).

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ

Ελλάδα

Ξεκίνημα από την ελληνική Basket League. Η ΑΕΚ, με ρεκόρ 1-2 έως τώρα, υποδέχεται τον Άρη, ο οποίος επίσης έχει μια νίκη μετά από τρεις αγώνες πρωταθλήματος. Θεωρητικά, η Ένωση είναι το φαβορί, ωστόσο προβληματίζει έντονα με την εικόνα της, υπάρχουν και ορισμένα σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, γίνονται και αλλαγές στο ρόστερ, ενώ έχουν έρθει και δύο σερί ήττες στο Basketball Champions League, που προφανώς έχουν επηρεάσει το κλάιμα. Γενικότερα, η ΑΕΚ του coach Δέδα έχει θέμα στην άμυνα και αυτό ο Άρης με παίκτες όπως ο Χάνλα μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Δεν γνωρίζουμε τι θα καταφέρουν να πετύχουν στο τέλος οι παίκτες του coach Καστρίτη στα Άνω Λιόσια απέναντι στην ΑΕΚ, θεωρούμε, όμως, πως το over πόντων του Άρη έχει πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης, κυρίως λόγω της κακής άμυνας των γηπεδούχων όπως αναλύσαμε, αλλά κι επειδή ο Άρης επιθετικά είναι καλός, ανεξάρτητα από τις που γνώρισε από Ιωνικό Νικαίας (83-93) και Κολοσσό Ρόδου (81-85).

bullet Πρόταση: Άρης Over 71,5 – 1,85

ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ

Ελλάδα

Θα κάνουμε και μια πρώτη στάση για φέτος στην Α2. Μια κατηγορία που τα τελευταία χρόνια μας πληρώνει εδώ στο HellasBet και το ίδιο ελπίζουμε να γίνει και φέτος. Βέβαια, ακόμα νωρίς. Ωστόσο, κάποια πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει. Και ξέρουμε ήδη πολύ καλά πως η Καρδίτσα είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Η μάλλον ένα από τα μεγάλα φαβορί. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στην παρουσία του Γιάννη Μπουρούση. Γενικότερα έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σύνολο στην Καρδίτσα, με τον coach Λιόγα στην τεχνική ηγεσία και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα να έρχεται στο Αγρίνιο (78-61). Με νίκη ξεκίνησε και ο Πανερυθραϊκός (82-58 εντός έδρας τον Κόροιβο), ωστόσο παραδοσιακά οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικοί, οι γηπεδούχοι θα πάρουν και μια έξτρα ώθηση από την πρώτη εμφάνιση του Μπουρούση, επομένως ο άσος σε συνδυασμό με το λογικό under 157,5 αξίζει ποντάρισμα.

bullet Πρόταση: 1 & Under 157,5 – 2,10

ΑΝΔΟΡΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ισπανία νέα

Συνέχεια με μια επιλογή από το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Αρκετά σημαντικό το παιχνίδι ανάμεσα στην Ανδόρα και τη Βαλένθια. Πρόκειται για ομάδες που θέλουν να βρεθούν στα playoffs, ωστόσο δεν είναι στο επίπεδο που ήταν πέρυσι, ειδικά η Βαλένθια. Στο 3-3 το ρεκόρ των φιλοξενούμενων, που σε καμία περίπτωση δεν… τρομάζουν τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση, καθώς βρίσκονται στο 2-4. Η Ανδόρα έχει το υλικό να παίξει καλύτερο μπάσκετ και μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Δεν θα ρισκάρουμε, όμως, στον άσο, καθώς το σετ αποδόσεων είναι σωστά διαβασμένο. Θα πάμε αποκλειστικά στο over πόντων των γηπεδούχων, το οποίο μπορεί να επιβεβαιωθεί ανεξάρτητα από το ποιος τελικά θα είναι ο νικητής.

bullet Πρόταση: Βαλένθια Over 75,5 πόντοι – 1,70

ΚΡΕΜΟΝΑ – ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ

Italia - Italy logo

Ο κύκλος των μπασκετικών προτάσεων του Σαββάτου (23/10) θα κλείσει με μια επιλογή από το ιταλικό πρωτάθλημα. Στο 2-2 η Βανόλι Κρεμόνα, υποδέχεται την Μπρίντιζι, η οποία έχει ρεκόρ 3-1 και δεδομένα κοιτάζει ψηλότερα. Γι’ αυτό και προσφέρεται ως φαβορί στις αποδόσεις των bookmakers. Παρόλα αυτά, το διπλό δεν αξίζει ποντάρισμα, καθώς η Βανόλι Κρεμόνα μπορεί να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Γενικά, δεν θα μπλέξουμε με την πρόβλεψη του τελικού νικητή στο συγκεκριμένο ματς και θα μείνουμε αποκλειστικά στο over. Βλέπετε, αμφότερες αρέσκονται στο run n’ gun μπάσκετ μέχρι τώρα, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν 80.8 πόντους κατά μέσο όρο και να δέχονται 82 πόντους ανά ματς. Οι φιλοξενούμενοι, από τη μεριά τους, έχουν ενεργητικό 90.8 πόντους ανά αγώνα με το εντυπωσιακό 51% στα σουτ τριών πόντων, ενώ την ίδια στιγμή δέχονται 83.8 πόντους κατά μέσο όρο. Κοντολογίς, ο νικητής αναμένεται να κριθεί πάνω από τους 160 πόντους.

bullet Πρόταση: Over 159,5 – 1,90

Σημείωση: Όλες οι αποδόσεις ήταν σωστές την ώρα δημοσίευσης των προτάσεων.

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα