Connect with us

Euroleague

Μονακό – ΤΣΣΚΑ

Published

on

Itoudis - CSKA

Ο αγώνας Μονακό – ΤΣΣΚΑ διεξάγεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague 2021-22 (EL).

Euroleague logo

  • Ο Μάικ Τζέιμς είχε τουλάχιστον 1 εύστοχο τρίποντο στη στατιστική του στις 53 από τους 54 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις, ενώ στους 8 από τους 9 τελευταίους αγώνες σκόρερ 10 ή παραπάνω πόντους.
  • Ο Γιοχάνες Βόιτμαν σημείωσε τουλάχιστον 1 τρίποντο στα 18 από τα 19 τελευταία ματς, ενώ ο Αλέξει Σβεντ έχει κάνει το ίδιο στα 22 από τα 23 τελευταία παιχνίδια.
  • Ο Γουίλ Κλάιμπερν μέτρησε 10+ πόντους στα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα ματς.

???? Μπες κι εσύ στο HellasBet Club, το κλειστό γκρουπ μας στο Facebook, που συζητάμε για στοίχημα και… όχι μόνο.

Μονακό – ΤΣΣΚΑ

ΜΟΝΑΚΟ (3-3)

Monaco basket logo

Επιστροφή στις νίκες για τη Μονακό. Η ομάδα του coach Μίτροβιτς δεν έπιασε την απόδοση που θα ήθελε, ωστόσο κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τον Ερυθρό Αστέρα με 70-72 (εντός έδρας) και να βελτιώσει στο 3-3 το ρεκόρ της στη EuroLeague. Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Βέστερμαν (γκαρντ), ενώ είναι ερωτηματικό η συμμετοχή του Γουίλ Τόμας (φόργουορντ). Αποκτήθηκε ο φόργουορντ Μπέικον, δύσκολα θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Σημειώστε πως η Μονακό μετράει 77.7 πόντους υπέρ και 77 πόντους κατά ανά παιχνίδι.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (4-2)

CSKA

Αντίθετα με τη Μονακό, η ΤΣΣΚΑ συνέχισε με ήττα την πορεία της στη EuroLeague. Οι Ρώσοι δεν τα κατάφεραν στην έδρα της Βιλερμπάν (68-70) και υποχώρησαν στο 4-2 στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Φυσικά, ο Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να έχουν πολλά παράπονα από τους παίκτες τους, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΤΣΣΚΑ αγωνίζεται δίχως τους Μιλουτίνοφ (σέντερ), Σενγκέλια (φόργουορντ) και Γκριγκόνις (σουτέρ). Μέχρι σήμερα, η “Αρκούδα” γράφει 80.8 πόντους υπέρ και 79.2 πόντους κατά ανά αναμέτρηση στη EuroLeague.

Μονακό – ΤΣΣΚΑ προγνωστικά

Πολύ δύσκολο αναμένεται το έργο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο δεν θα ρισκάρουμε με τον άσο ή το χάντικαπ και θα μείνουμε αποκλειστικά στο over των Μονεγάσκων. Ένα σημείο που βγαίνει με βάση τους αριθμούς και μπορεί να επιβεβαιωθεί ανεξάρτητα από τον τελικό νικητή.

bullet Πρόταση: Μονακό over 75,5 πόντοι – 1,75


Βαθμολογία Ευρωλίγκα

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα