Connect with us

La Liga

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ

Published

on

Προγνωστικά Ισπανίας

Ο αγώνας Βαλένθια – Βιγιαρεάλ διεξάγεται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της La Liga (ΙΣΠ1).

  • Mestalla, Βαλένθια
  • Η Βαλένθια μετρά 7 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-4).
  • Η Βαλένθια έχει G/G στα 7/8 τελευταία.
  • Τα 4/6 τελευταία εκτός της Βιγιαρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν G/G.

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Valencia

Συνεχίζει την ελεύθερη πτώση δίχως… αλεξίπτωτο η Βαλένθια, η οποία γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα της Μπέτις (4-1) και παρέμεινε για 7η αγωνιστική δίχως τρίποντο (0-3-4). Παρουσιάστηκε εκ νέου εύθραυστη αμυντικά και λογικά τιμωρήθηκε από την ποιοτική Μπέτις. Κακό πρώτο μισάωρο με την ίδια να βρίσκεται πίσω με 2 τέρματα (14’ πεν., 30’). Αντέδρασε στη συνέχεια και ισοφάρισε με τον Παουλίστα (39’), αλλά η εικόνα της δεν ήταν τέτοια ώστε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Νέα λάθη στην άμυνα την εξέθεσαν στο β’ μέρος, δέχθηκε άλλα 2 τέρματα σε 7 λεπτά (61’, 68’) και ολοκλήρωσε το δραματικό βράδυ της.

Βαρβάτα τα προβλήματα στην άμυνα. Ασυνήθιστο για ομάδα του Μπορδαλάς. Απλώς παρατηρεί τα τεκταινόμενα και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Με 17 γκολ παθητικό αποτελεί την 3η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. «Αυτή δεν είναι η Βαλένθια που θέλουμε να βλέπουμε. Μιλήσαμε με τους παίκτες, κάναμε της αυτοκριτική μας και προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε γιατί δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Πιστεύουμε στη δουλειά μας και θα ανακάμψουμε», τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Εκτός οι Παουλίστα (Α), Γκόμεζ (Ε) και Λάτο (Α).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

villareal-logo

Αδυνατεί να πλεύσει σε… ήρεμα ύδατα το «κίτρινο υποβρύχιο», καθώς τα συνεχή στραβοπατήματα ταράζουν τα νερά στην ομάδα. Τελευταίο καμπανάκι η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Κάντιθ (3-3). Επιτυχία ο πόντος. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ (14’). Στο 43’ αντέδρασε με τον Τόρες, αλλά ήταν απρόσεκτη και… καπάκι δέχθηκε το 1-2 (45’). Κακό ξεκίνημα και στο β’ μέρος, με την αντίπαλο να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες της Βιγιαρεάλ στην άμυνα και να γράφει το 1-3. Δυσκολίες να απειλήσει στη συνέχεια. Οι αλλαγές έδωσαν το κάτι παραπάνω και τα δύο γκολ των Ντιά (80’) και Ντανζούμα (90+5’) της χάρισαν τον βαθμό.

Φαίνεται πως οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της στοιχίζουν εντός συνόρων. Αυτή ήταν η 6η ισοπαλία σε 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Επιρρεπής στην άμυνα, δεν καταφέρνει να κρατήσει το «μηδέν» και αυτό δυσκολεύει την πορεία προς τις νίκες. Η ποιότητα υπάρχει στο ρόστερ, όσο και οι επιλογές. Είναι δεδομένο πως η απόδοσή της θα ανέβει κάποια στιγμή και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Το θέμα είναι μέχρι τότε να μην έχει μείνει πολύ μακριά από την εξάδα και τρέχει, αλλά δεν φτάνει.

Εκτός οι Φόιθ (Α) και Μορένο (Ε).

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ προγνωστικά

Αμφότερες δεν αποδίδουν βάσει των δυνατότητων τους τελευταία. Δέχονται εύκολα γκολ, αλλά ταυτόχρονα διαθέτουν και ικανότατες επιθετικές γραμμές. Σωστά είναι μοιρασμένο το σετ αποδόσεων. Λεπτές οι ισορροπίες στην παρούσα φάση, μπορεί να προκύψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Γι’ αυτό θα αποφύγουμε τα σημεία 1Χ2. Αστάθειες στην άμυνα και επιθετική ικανότητα, μας οδηγούν σε υψηλό σκορ. Πάμε με το over 2,5 σε απόδοση 1,95.

bullet Πρόταση: Over 2,5 – 1,95

Του Γ. Παπαγεωργίου


Βαθμολογία La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα