Connect with us

Champions League

Αταλάντα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Published

on

Ο αγώνας Αταλάντα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ (CHL).

  • Gewiss Stadium, Μπέργκαμο
  • Στον 1ο γύρο: Μάντσεστερ Γ. – Αταλάντα 3-2
  • Τα 5/6 τελευταία ματς, τόσο της Αταλάντα, όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχαν Over 2,5 γκολ.

Αταλάντα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Atalanta logo

Το θέαμα είναι δεδομένο στα παιχνίδια της εδώ και καιρό, αλλά το ζητούμενο για τον Γκασπερίνι είναι τα αποτελέσματα. Ένα… απ’ όλα έχει η ομάδα του Μπέργκαμο ως τώρα, 2-2 στο Βιγιαρεάλ, 1-0 με τη Γιουνγκ Μπόις εντός και ήττα με 3-2 από τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Κέρδιζε μέχρι το ημίχρονο, αλλά έχασε προβάδισμα 2 τερμάτων. Λίγο η απειρία, λίγο το γήπεδο και λίγο ο… Ρονάλντο, δεν ήθελε πολύ.

Θα ψάξει τη ρεβάνς κόντρα στους Άγγλους ώστε να βρεθεί η ίδια στην κορυφή της βαθμολογίας. Δύσκολο το έργο της, τουλάχιστον όσο δέχεται γκολ με ευκολία. Το έκανε και στο ντέρμπι με τη Λάτσιο το Σάββατο, όταν έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις (2-2).

Εκτός μάχης οι Τολόι (Α), Ντζιμσίτι (Α), Γκοσένς (Μ), Χάτεμπερ (Μ) και Πεσίνα (Μ).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Manchester Utd

Ο Σόλσκιερ πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση της ομάδας, έστω με… αναβολή και οι παίκτες του τον στήριξαν κερδίζοντας με 3-0 την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο. Εντυπωσιακό πέρασμα, ήταν η ενδεδειγμένη αντίδραση από το ντροπιαστικό 0-5 από τη Λίβερπουλ μία βδομάδα πριν. Υπάρχει σφυγμός στη Γιουνάιτεντ και μένει να δούμε αν υπάρχει και συνέχεια. Γιατί με ένα αποτέλεσμα όλα τα… σκουπιδάκια δεν μπαίνουν κάτω από το χαλί, χρειάζεται και μια ηλεκτρική που και που…

Η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της, αλλά όλα είναι ρευστά χάρη στην ήττα της πρεμιέρας από τη Γιουνγκ Μπόις. Έχει την Αταλάντα και τη Βιγιαρεάλ στο -2, οπότε σχεδόν… απαγορεύεται να ηττηθεί, έχοντας να παίξει και στην Ισπανία την τελευταία αγωνιστική. Είπαμε, είναι θέμα διάρκειας και περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τί άλλο μας επιφυλάσσουν οι Κόκκινοι Διάβολοι.

Αμφίβολη η συμμετοχή των Μαρσιάλ (Ε) και Καβάνι (Ε).

Αταλάντα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

Ομάδα θεάματος η Αταλάντα, το χαίρεται, το απολαμβάνει. Επιθετικό ποδόσφαιρο, που ναι μεν έχει ως απώτερο σκοπό το αποτέλεσμα, αλλά είναι δεδομένο πως στην πορεία θα υπάρξουν και απώλειες. Έχει και τις γνωστές απουσίες να της χαλάνε την ισορροπία κυρίως ανασταλτικά, οπότε όλα εξηγούνται εν μέρει. Από την άλλη, έχουμε μια Γιουνάιτεντ που περιμένουμε να δούμε αν θα δώσει συνέχεια στην αντίδρασή της. Στο διάστημα αυτό, πώς να την εμπιστευτούμε; Εμείς θα πληρώνουμε για να μάθουμε αν θα φύγει ή όχι ο Σόλσκιερ; Όχι. Θα πάμε με το θέαμα λοιπόν, όπου το G/G σε συνδυασμό με τα 4+ γκολ είναι εφικτά.

bullet Πρόταση: G/G & Over 3,5 – 2,33


???? Μπες κι εσύ στο HellasBet Club, το κλειστό γκρουπ μας στο Facebook, που συζητάμε για στοίχημα και… όχι μόνο.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα