Connect with us

Serie A

Μίλαν – Ίντερ

Published

on

Ο αγώνας Μίλαν – Ίντερ διεξάγεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Serie A (ΙΤΑ1).

Προγνωστικά Ιταλίας

  • San Siro, Μιλάνο
  • Τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους είχαν Over 2,5 γκολ.
  • Τα 7 τελευταία της Μίλαν είχαν G/G.
  • Χωρίς νίκη η Μίλαν στα 5 πιο πρόσφατα ως γηπεδούχος κόντρα στην Ίντερ στη Σέριε Α (0-2-3).

Μίλαν – Ίντερ

ΜΙΛΑΝ

milan logo

Ούτε στην 4η στροφή των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ δεν τα κατάφερε η Μίλαν, που παραχώρησε ισοπαλία στην Πόρτο μέσα στο Μιλάνο (1-1). Βρέθηκε από το 6ο λεπτό να κυνηγάει το σκορ, ισοφάρισε με αυτογκόλ των Πορτογάλων στο 61′, όμως δεν είχε τη δύναμη ή έστω την τύχη να σημειώσει δεύτερο γκολ. Έμεινε στον πόντο και είπε νωρίς αντίο στην πρόκριση.

Το πρωτάθλημα όμως είναι μια άλλη ιστορία, εκεί έχει ρίξει όλο το βάρος της η ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Αήττητη (10-1-0) και πρωτοπόρος, αλλά με συγκάτοικο τη Νάπολι, που αποτελεί… εξίσου έκπληξη και δε χάνει βαθμούς σχεδόν πουθενά. Το θέμα είναι βέβαια τί κάνουν οι Ροσονέρι γιατί όσο συνεχίζουν να κερδίζουν τότε κάποια στιγμή θα μετατραπούν σε φαβορί για τον τίτλο. Την περασμένη αγωνιστική δεν κόλλησαν ούτε στη Ρώμη με αντίπαλο τη Ρόμα, κερδίζοντας με 2-1.

Ο Μπάλο-Τουρέ ανάρρωσε έγκαιρα και είναι στην αποστολή, ενώ επιστρέφουν οι Φλορέντσι, Ρέμπιτς και Πελέγκρι. Τιμωρημένος είναι ο Ερνάντες (Μ). Τραυματίες παραμένουν οι Μαϊνιάν (Τ), Πλιτσάρι (Τ), Καστιγιέχο (Μ) και Μεσίας (Ε).

ΙΝΤΕΡ

Inter Milan

Πήρε και το δεύτερο must win παιχνίδι με την Σέριφ, αυτή τη φορά στη Μολδαβία, αλλά με το ίδιο σκορ, 3-1. Καλή, μεστή εμφάνιση, είχε τον έλεγχο από νωρίς, ασχέτως αν περίμενε μέχρι το δεύτερο μέρος για να ανοίξει το σκορ. Μόλις αυτό συνέβη, όλα απλοποιήθηκαν, έφτασε στο 0-3 και στο τέλος απλώς χαλάρωσε λίγο.

Υπάρχει και ντέρμπι βλέπετε. Το μυαλό όλων λογικά πήγε στο ντέρμπι της πόλης του Μιλάνου μόλις «καθάρισαν» αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Σέριε Α η πρωταθλήτρια βρίσκεται στην 3η θέση, 7 βαθμούς πίσω από Μίλαν και Νάπολι, οπότε θέλει να μειώσει τουλάχιστον από τη μία, που είναι στο χέρι της. Αντιμετωπίζει προβλήματα αστάθειας, όμως τις τελευταίες βδομάδες βελτιώθηκε αισθητά και μάζεψε 7 βαθμούς σε 3 αγώνες, με την ισοπαλία να έρχεται στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Στα δύο πιο πρόσφατα κέρδισε χωρίς να δεχτεί γκολ, τόσο την Έμπολι (0-2), όσο και την Ουντινέζε (2-0).

Μία θέση παίζεται ανάμεσα σε Βιδάλ και Τσαλχάνογλου, ανάλογα με την επιθετικότητα που θέλει να δώσει στο αρχικό σχήμα του ο Ιντζάγκι. Ίσως παίξει ο Χιλιανός για να ελέγξει τον ρυθμό και να κοντράρει την δυνατή και physical μεσαία γραμμή της συμπολίτισσας. Πλήρης η αποστολή.

Μίλαν – Ίντερ προγνωστικά

Σούπερ ντέρμπι στο Μιλάνο με την Μίλαν να έχει αέρα 7 βαθμών από την Ίντερ, αλλά την… κολλιτσίδα Νάπολι να έχει πιο εύκολο ματς με τη Βερόνα εντός. Ναι μεν η φετινή ομάδα του Πιόλι δείχνει χτισμένη για να χτυπήσει τον τίτλο, αλλά η πρωταθλήτρια παραμένει ένα καλά δουλεμένο σύνολο, που αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και αμυντική σταθερότητα. Εκτιμούμε πως το σκορ θα μείνει χαμηλά, αλλά βρίσκουμε αξία μόνο στην ισοπαλία, σε αποδόσεις που φτάνουν το 3,75.

bullet Πρόταση: Χ – 3,75

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στον δυναμικό πίνακα «Με Μια Ματιά», που ανανεώνεται καθημερινά με όλα τα ματς που παίζουν σήμερα.


Βαθμολογία Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα