Connect with us

Premier League

Λέστερ – Τσέλσι

Published

on

Ο αγώνας Λέστερ – Τσέλσι διεξάγεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ (ΑΓΓΠ).

  • Προγνωστικά Πρέμιερ ΛιγκKngs Power Stadium, Λέστερ
  • Τα 8/10 τελευταία μεταξύ τους είχαν Under 2,5 γκολ.
  • Η Λέστερ είναι αήττητη στα 3 τελευταία που υποδέχτηκε την Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ (1-2-0).
  • Τα 4/7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα έληξαν ισόπαλα.

Λέστερ – Τσέλσι

ΛΕΣΤΕΡ

leicester logo

Δυσκολεύεται να αποκτήσει σταθερότητα σε απόδοση και αποτελέσματα. Ως συνέπεια, χάνει πολύτιμους βαθμούς ακόμα και σε αγώνες που θα μπορούσε να έχει επιβληθεί. Στο Λιντς όλα έγιναν σε διάστημα 3 λεπτών (26-28′), όπου δέχτηκε γκολ και ισοφάρισε με τον Μπαρνς. Μόνο προς το τέλος του αγώνα ήταν καλύτερη της αντιπάλου της, αλλά έμεινε στην ισοπαλία (1-1).

Είχε προηγηθεί η ήττα από την Άρσεναλ εντός έδρας (0-2), η οποία διαμόρφωσε το τρέχον ρεκόρ στο Λέστερ (2-1-2). Προβληματικό αν μη τι άλλο. Πήγε στη διακοπή με στόχο να δουλέψει στις αδυναμίες της, κλήθηκε όμως να το κάνει με πολλούς διεθνείς να απουσιάζουν. Δώρο… άδωρο.

Έχει μείνει στη 12η θέση (ισόβαθμη με τη 10η) και απέχει 7 βαθμούς από την 4άδα, που είναι ο υποκειμενικός στόχος της.

Απουσιάζουν οι Τζάστιν (Α), Φοφανά (Α) και Τίλεμανς (Μ), με τον Βέλγο να βρίσκεται εκτός σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2019.

ΤΣΕΛΣΙ

Chelsea logo

Προερχόταν από 7 συνεχόμενες νίκες, 4 εκ των οποίων στο πρωτάθλημα. Υπό αυτές τις συνθήκες υποδέχτηκε την Μπέρνλι και από τη στιγμή που δεν της έβαλε δεύτερο γκολ στις πολλές φάσεις που δημιούργησε, στο φινάλε παραλίγο να πάθει… καρδιακό. Γιατί ισοφαρίστηκε, ενώ στην εκπνοή η φιλοξενούμενη είχε την ευκαιρία να παγώσει το Στάμφορντ Μπριτς. Τελικά έμεινε το 1-1 και άφησε τον Τούχελ να ξεφυσάει για αυτό που πήγε να συμβεί.

Υπάρχει δικαιολογία κι ας έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ ως τώρα στο πρωτάθλημα. Στην πραγματικότητα, η Τσέλσι έχει τη μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των γκολ που δέχθηκε (4) και των αναμενόμενων γκολ (11,79) στην Premier League μετά τις 8 πρώτες αγωνιστικές. Πρόκειται για μια τεράστια υπεραπόδοση σε αυτή τη διαφορά (7,79), που αργά ή γρήγορα θα ισορροπήσει.

Στο +3 από τις Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ οι Μπλε, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά έχουν δύο σημαντικές απώλειες.

Τραυματίες είναι οι Λουκάκου (Ε) και Κόβατσιτς (Μ). Ναι, δεν μπορεί να γίνει σύγκριση στο βαθμό που επηρεάζουν, όμως ο Σέρβος κάνει πολύτιμη δουλειά στο κέντρο και είναι σαφώς καλύτερος του Μπάρκλεϊ, που δεν αρπάζει τις ευκαιρίες που του δίνονται. Στις επιστροφές, οι Μάρκος Αλόνσο και Βέρνερ ξεπέρασαν τα δικά τους προβλήματα και θέτουν υποψηφιότητα για την 11άδα.

Λέστερ – Τσέλσι προγνωστικά

Με ντέρμπι ξεκινάει την προσπάθειά της να παραμείνει στην κορυφή η Τσέλσι, αλλά η έξοδος στο Λέστερ κρίνεται το λιγότερο επικίνδυνη. Πολύ πιθανό το σενάριο ισοπαλίας στο μεσημεριανό ματς του Σαββάτου, που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται όπως έχουμε αναλύσει επανειλημμένα. Η Λέστερ θα επιχειρήσει να ελέγξει τον ρυθμό απέναντι σε μια πολύ ισχυρή αμυντικά Τσέλσι, που έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ σε 11 αγώνες πρωταθλήματος. Μέχρι το 1-1 εκτιμούμε πως θα φτάσει το σκορ, με όλα τα σκορ… κάτω από αυτό να θεωρούνται αρκετά πιθανά. Απουσιάζει ο Λουκάκου, ενώ από τραυματισμό προέρχεται ο Βέρνερ, ο οποίος δε σκοράρει μεν, ωστόσο κάνει πολλές άλλες «δουλειές» επιθετικά. Καταλήξαμε στο Under 2,5 γκολ.

bullet Πρόταση: Under 2,5 – 1,85


Βαθμολογία Πρέμιερ Λιγκ

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα