Connect with us

Champions League

Λίβερπουλ – Πόρτο

Published

on

Ο αγώνας Λίβερπουλ – Πόρτο διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ (CHL).

  • Anfield, Λίβερπουλ
  • Στον 1ο γύρο: Πόρτο – Λίβερπουλ 0-5
  • Αήττητη είναι η Λίβερπουλ σε 7 αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Πόρτο (5-2-0) και 9 συνολικά (6-3-0).
  • Η Λίβερπουλ σκόραρε πρώτη στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της.
  • Τα 5 τελευταία ματς της Πόρτο έληξαν G/G και Over 2,5 γκολ.

Λίβερπουλ – Πόρτο

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ

Απόλυτη κι ωραία, έφτασε στο 4 στα 4 και εξασφάλισε από την 4η κιόλας αγωνιστική πρόκριση και πρωτιά. Ούτε η Ατλέτικο στάθηκε εμπόδιο στις διαθέσεις της και μετά το 3-2 της Ισπανίας την κέρδισε ξανά, αυτή τη φορά με 2-0. Έχει την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες, αλλά και να κάνει 1-2 ρεκόρ συλλόγου αν φτάσει στο 6/6 ή/και σε υψηλό συντελεστή τερμάτων.

Το Σάββατο η ομάδα του Κλοπ συνέτριψε την Άρσεναλ με 4-0 στο Άνφιλντ, προβληματίζοντας μόνο για ελάχιστο διάστημα. Με αυτό τον τρόπο η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ και διατηρήθηκε στην 3η θέση και το -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Ο Χέντερσον αγωνίστηκε ως αλλαγή στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και είναι διαθέσιμος, αλλά μόνο όποιος είναι 100% θα αγωνιστεί σε ένα ματς που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ούτε ο Ρόμπερτσον θα ρισκάρει, οπότε ο Τσιμίκας συνεχίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

 

ΠΟΡΤΟ

Porto

Ήθελε τη νίκη στο Μιλάνο, προηγήθηκε της Μίλαν στο 6ο λεπτό, όμως δεν κράτησε μέχρι τέλους τη νίκη (1-1). Βρέθηκε έστω κι έτσι στο +1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία υποδέχεται για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Είναι όλα ανοιχτά εκτός και αν η ίδια τα… κλείσει, κερδίζοντας στο Λίβερπουλ και παράλληλα η Ατλέτικο ηττηθεί από τη Μίλαν στη Μαδρίτη.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Κονσεϊσάο καλείται να δείξει το καλό της πρόσωπο, ανεξάρτητα από την ισχύ της 11άδας που θα παρατάξει ο Κλοπ. Το ξεκαθάρισε ο Πορτογάλος, σημασία έχει να είναι η ίδια σοβαρή και συγκεντρωμένη γιατί αν δε συμβεί αυτό τότε δεν έχει τύχη στο ματς. Το θετικό είναι πως ό,τι κι αν συμβεί στο Άνφιλντ, η Πόρτο θα έχει άλλη μία «ζαριά» με την Ατλέτικο.

Τραυματίας είναι ο Ιβάν Μαρκάνο (Α), ενώ ο Πέπε δίνεται αμφίβολος αλλά ταξίδεψε στην Αγγλία και λογικά θα αγωνιστεί από την αρχή του αγώνα.

Λίβερπουλ – Πόρτο προγνωστικά

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, άσχετα αν σε αυτό το επίπεδο κανείς δε χαρίζεται σε κανέναν. Ωστόσο, στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών βρίσκεται η ανάγκη να μην τραυματιστούν, κάτι που αφορά τη γηπεδούχο στην προκειμένη περίπτωση και ταυτόχρονα αυξάνει τις πιθανότητες για την Πόρτο να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Αγγλία. Οι Πορτογάλοι έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν καλά το ματς και είναι πιθανό να αντέξουν την πίεση του ημιχρόνου, ειδικά αν η Λίβερπουλ παραταχθεί με ορισμένες αλλαγές, που θα την κάνουν κάπως πιο ασύνδετη και λιγότερο ορμητική σε σχέση με το ξεκίνημα άλλων αγώνων της. Προτείνουμε Χ στο ημίχρονο, που μπορεί να είναι 0-0.

bullet Πρόταση: X ημίχρονο – 2,30


???? Μπες κι εσύ στο HellasBet Club, το κλειστό γκρουπ μας στο Facebook, που συζητάμε για στοίχημα και… όχι μόνο.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα