Connect with us

La Liga

Μπιλμπάο – Γρανάδα

Published

on

Προγνωστικά Ισπανίας

Ο αγώνας Μπιλμπάο – Γρανάδα διεξάγεται στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της La Liga (ΙΣΠ1).

  • San Mames, Μπιλμπάο
  • Η Γρανάδα έχει κερδίσει τα 3/4 τελευταία μεταξύ του (3-0-1).
  • Μια νίκη στα 7 εκτός για την Γρανάδα (1-3-3).
  • Τα 6/7 τελευταία της Μπιλμπάο έληξαν under 2,5.

Μπιλμπάο – Γρανάδα

ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Bilbao

Φυσιολογικά πράγματα για την Μπιλμπάο, η οποία για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς έμεινε στην ισοπαλία, αυτή τη φορά στο «Ciutat» κόντρα στη Λεβάντε (0-0). Έχει «παντρευτεί» τις ισοπαλίες στα ταξίδια της, μιας και αυτή ήταν η 5η διαδοχική μοιρασιά και 6η στα συνολικά 7 εκτός που έχει δώσει (1-6-0). Λίγα πράγματα από τις δύο ομάδες, οι οποίες φρόντισαν να προσφέρουν ένα απολύτως αδιάφορο και κενό θεάματος παιχνίδι. Μόνο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού απείλησαν οι Βάσκοι με Μουνιαΐν και Ινίγκο (5’). Τίποτα στη συνέχεια. Στο β’  μέρος «άνοιξαν και οι ουρανοί» και έγινε ακόμα πιο δύσκολο για τις δύο ομάδες να απειλήσουν.

Παράπονα από τον Μαρθελίνο για την ισχνή επιθετική δραστηριότητα της ομάδας του σε ένα ακόμα παιχνίδι. «Αν θες να κερδίσεις, πρέπει να κάνεις περισσότερα πράγματα στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε πιο απαιτητικοί από τους εαυτούς μας», τα λόγια του έμπειρου τεχνικού. Μίνι κρίση για τα «λιοντάρια», τα οποία συμπλήρωσαν 4 άγονα παιχνίδια (0-3-1). Αμυντικά διατηρούν τη γνωστή τους σκληράδα, αλλά επιθετικά πρέπει να κάνουν κάτι παραπάνω από τα 2 γκολ που έχουν σημειώσει στα 4 τελευταία.

Εκτός οι Μπερτσίτσε (Α), Νολασκοϊάν (Μ), Βιγιαλίμπρε (Ε) και Βιβιάν (Α).

ΓΡΑΝΑΔΑ

granada-logo

Αναμενόμενη εντός έδρας ήττα για την Γρανάδα από την ποιητικότερη και σε πολύ καλό φεγγάρι Ρεάλ Μαδρίτης (1-4). Ευάλωτη από την αρχή του παιχνιδιού. Άφησε εξόφθαλμα κενά στην άμυνα, «έμπαζε» από τις πτέρυγες και νωρίς βρέθηκε πίσω με 2 τέρματα (19’, 25’). Πήγε κάπως να αντιδράσει με το γκολ του Σουάρεζ (34’), αλλά οι δυνάμεις της δεν της επέτρεπαν να ανταγωνιστεί στα ίσα την «βασίλισσα». Κατάρρευση στο β’ μέρος. Δέχθηκε το 1-3 στο 56’ και στο 67’ δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο τα πράγματα με την αποβολή του Μόντσου. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 76’.

Έκανε ένα μίνι ξέσπασμα τον μήνα Οκτώβρη, όταν έμεινε αήττητη (2-2-0), αλλά η συνέχεια αποτελεί ζήτημα. Με 11 βαθμούς, πλέον, φλερτάρει με τον υποβιβασμό, καθώς ισοβαθμεί με την 18η Έλτσε. Δυσκολεύεται γενικά να είναι ανταγωνιστική στα παιχνίδια της. Έχει κάποια καλά διαστήματα, τα οποία όμως δεν είναι ικανά να της δώσουν τους βαθμούς που κυνηγά.

Οι απουσίες για την Γρανάδα ξεκινούν από την άκρη του πάγκου, με τον κόουτς Μορένο να τιμωρείται με 2 αγωνιστικές μετά την αποβολή του στο προηγούμενο ματς. Τραυματίες ακόμα οι Ντουάρτε (Α), Μίγια (Μ) και Λοθάνο (Α). Εκτός λόγω αποβολής ο Μοντσού (Μ).

Μπιλμπάο – Γρανάδα προγνωστικά

Έχει βγει εκτός εξάδας η Μπιλμπάο και θέλει θετικό αποτέλεσμα σήμερα ώστε να μείνει κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Γρανάδα έχει σημαντικές απουσίες, η εικόνα της δεν πείθει και ο προπονητής θα απουσιάζει από τον πάγκο. Καλές συνθήκες για τους Βάκσους, ώστε να σπάσουν την κρίση. Βέβαια, επειδή, τελευταία είναι… φειδωλοί επιθετικά, θα πάρω την απαραίτητη κάλυψη. Επιλέγουμε 1Χ σε συνδυασμό με under 2,5 σε απόδοση 1,98.

bullet Πρόταση: 1Χ & Under 2,5 – 1,98

Του Γ. Παπαγεωργίου


Βαθμολογία La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα