Connect with us

Champions League

Γιουβέντους – Μάλμε

Published

on

Γιουβέντους - Μάλμε

Ο αγώνας Γιουβέντους – Μάλμε διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ (CHL).

  • Juventus Stadium, Τορίνο
  • Στον 1ο γύρο: Μάλμε – Γιουβέντους 0-3
  • 3/3 νίκες η Γιουβέντους στα μεταξύ τους, όλες με NG.
  • 6 σερί NG μετράει η Γιουβέντους, τα 5 εξ αυτών συνοδεύτηκαν με Under 2,5.
  • Τα 5/6 τελευταία της Μάλμε ήταν Under 2,5.

Γιουβέντους – Μάλμε

  • Η Γιουβέντους έχει προκριθεί και χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Τσέλσι για να είναι 1η.
  • Η Μάλμε είναι σίγουρα 4η.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Juventus

Μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες στον όμιλο γνώρισε τη συντριβή από την Τσέλσι στο Λονδίνο με 4-0, υποχωρώντας στη 2η θέση του ομίλου. Το σκορ τα λέει όλα, καθώς δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να ακολουθήσει το ρυθμό των εξαιρετικών γηπεδούχων. Το πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο και πήγε στην ανάπαυλα πίσω στο σκορ με 1-0 (25’), όμως στην επανάληψη ήρθε η κατάρρευση (56’, 58’, 90’), ενώ η ίδια επιθετικά φάνηκε ελάχιστα.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί άνετες νίκες με 2-0, με τελευταία αυτή της Κυριακής εντός επί της 18ης Τζένοα. Είναι 5η, αλλά 11 βαθμούς πίσω από τη κορυφή, με πιο ρεαλιστικό στόχο να φαντάζει το κυνήγι της τετράδας που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιθανό να επιστρέψει αποστολή ο Ντε Σίλιο (Α), ίσως και ο ΜακΚένι (M). Νέα απουσία ο Κουλουσέφκσι (Ε). Παραμένουν εκτός οι Κιέζα (Μ), Ντανίλο (Α) και Ράμσεϊ (Μ).

ΜΑΛΜΕ

Malmo logo

Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες πήρε τον πρώτο βαθμό στον όμιλο, ενώ σημείωσε και το παρθενικό της γκολ στο εντός έδρας 1-1 με την Ζενίτ. Σε σχετικά κλειστό παιχνίδι, παρότι οι Ρώσοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι, κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος (28’). Στην επανάληψη πιέστηκε, γλύτωσε από πέναλτι, όμως όχι και την ισοφάριση στο τέλος με νέο πέναλτι (90’), χάνοντας έτσι κάθε ελπίδα διεκδίκησης της 3ης θέσης την τελευταία αγωνιστική.

Στη Σουηδία κατέκτησε δεύτερο σερί πρωτάθλημα και το 25ο συνολικά της ιστορίας της, ούσα με διαφορά η πολυνίκης του θεσμού. Πολύ δυσκολότερη η φετινή κατάκτηση, καθώς ισοβάθμησε με την ΑΙΚ, υπερισχύοντας στη διαφορά των γκολ. Στο τελευταίο ματς, το Σάββατο, ήθελε την ισοπαλία εντός έδρας με την επίσης ενδιαφερόμενη για τη μάχη της ουράς Χάλμσταντ και με κυνικότητα την πήρε (0-0).

Απόλυτα επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η φετινή σεζόν, καθώς επιτεύχθηκαν οι βασικοί στόχοι της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός από το ματς του Τορίνο οι Τοϊβόνεν (Ε), Κνούντσεν (Α), Μπεζίμο (Α), Κρίστιανσεν (Μ) και Μπερζέτ (Ε).

Γιουβέντους – Μάλμε προγνωστικά

Σε ελάχιστες τιμές ο άσος βάσει της δυναμικής των ομάδων, αλλά και του μονόπλευρου βαθμολογικού κινήτρου. Η Γιουβέντους θέλει νίκη και ελπίζει σε στραβοπάτημα της Τσέλσι στην Αγία Πετρούπολη για να τερματίσει πρώτη στο γκρουπ. Θα προτιμήσουμε τον «άσο» σε συνδυασμό με Under 3,5 γκολ, με το σκεπτικό ότι η Γιουβέντους χρειάζεται μια απλή νίκη, για να διατηρήσει ελπίδες για την πρώτη θέση και δεν έχει λόγο να «σκυλιάσει» για να σκοράρει πολλά γκολ. Από την άλλη, η Μάλμε, μετά τους εορτασμούς για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα προσπαθήσει να κλείσει τη σεζόν της με μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

bullet Πρόταση: 1 & Under 3,5 – 2,05


???? Μπες κι εσύ στο HellasBet Club, το κλειστό γκρουπ μας στο Facebook, που συζητάμε για στοίχημα και… όχι μόνο.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα