Connect with us

Super League

Παναθηναϊκός – Άρης

Published

on

Panathinaikos

Ο αγώνας Παναθηναϊκός – Άρης διεξάγεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League Interwetten (ΕΛΛ1).

super league interwetten

  • Απόστολος Νικολαΐδης, Αθήνα
  • Στον 1ο γύρο: Άρης – Παναθηναϊκός 1-0
  • Απόλυτα μοιρασμένα τα αποτελέσματα στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-3-4).
  • Οι 7/8 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις ήταν N/G & Under 2,5.
  • Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από 4 σερί N/G & Under 2,5.
  • Εξαιρετική η μέχρι τώρα εντός έδρας επίδοση του Παναθηναϊκού (6-1-1).
  • 5 διαδοχικά Under 2,5 μετράει ο Άρης.

Παναθηναϊκός – Άρης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός αποδόσεις

Τελείωσε με ιδανικό τρόπο το 2021, κάνοντας δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, που τον ανέβασαν στην 4η θέση, ενώ παράλληλα προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου. Στο τελευταίο ματς στη Super League επικράτησε στη Λεωφόρο του επικίνδυνου ΠΑΣ Γιάννινα (2-0). Αμφίρροπο το πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες ευκαιρίες, κινδύνευσε σε δοκάρι των φιλοξενούμενων από εκτέλεση φάουλ. Ανέβηκε αισθητά και κυριάρχησε στην επανάληψη, φτάνοντας στα γκολ της νίκης (54’, 69’).

Δίκαιη πρόκριση στο κύπελλο επί του Βόλου (2-1, 0-0), με την κλήρωση να είναι βατή καθώς στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας και στα ημιτελικά -εφόσον προκριθεί- τον Άρη ή την Λαμία. Πέραν του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη, υπάρχει «δίψα» για τη συμμετοχή μετά από χρόνια σε τελικό κυπέλλου και την κατάκτηση του τίτλου.

Θέμα προέκυψε με τον έμπειρο μέσο Μαουρίσιο, ο οποίος δέχθηκε πρόταση από ομάδα του Κατάρ και ζήτησε να αποχωρήσει άμεσα, με τη διοίκηση των «Πρασίνων» τουλάχιστον σε πρώτη φάση, να είναι αρνητική για την αποδέσμευσή του. Ο παίκτης δήλωσε ότι παρά την επιθυμία του σέβεται την απόφαση της ομάδας και ως σωστός επαγγελματίας θα συνεχίσει να τα δίνει όλα. Ωστόσο, είναι θετικός στον Covid και θα απουσιάσει από το ματς με τον Άρη.

Πέραν του Βραζιλιάνου μέσου, άλλα 3 θετικά κρούσματα ποδοσφαιριστών ανακοινώθηκαν. Κατά τα άλλα γνωστή η πάγια απουσία του Κουρμπέλη (Μ).

ΑΡΗΣ

Aris

Θετικό «φίνις» στο 2021. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες με το εντός 1-0 επί του Ιωνικού. Δύσκολη αλλά δίκαιη επικράτηση απέναντι στους μαχητικούς φιλοξενούμενους. Αν και είχε την υπεροχή συνάντησε δυσκολίες στο πρώτο μέρος που έληξε χωρίς τέρματα. Το προβάδισμα που πήρε με πέναλτι του Καμαρά στην αρχή της επανάληψης (49’) έκανε πολύ πιο απλά τα πράγματα. Στη συνέχεια δεν απειλήθηκε  ιδιαίτερα, ενώ είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ.

Στο κύπελλο πήρε την πρόκριση στους «8» με δύο νίκες επί του ΟΦΗ (3-1, 0-2). Κληρώθηκε με τη Λαμία και σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα τον Παναθηναϊκό.

Για τις ερχόμενες εβδομάδες θα στερηθεί τον βασικό φορ Καμαρά λόγω Κόπα Άφρικα, ελπίζοντας να πάρει βοήθειες στη θέση «9» από τους Λόπεζ και Μάνο, έχοντας και ανοιχτές «κεραίες» σε περίπτωση που προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση στη μεταγραφική αγορά.

Πέραν της απουσίας του Αφρικανού φορ, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και λόγω κορωνοϊού καθώς 6 ποδοσφαιριστές του βρέθηκαν θετικοί. Μάλιστα ζήτησε την αναβολή του ματς λόγω του οριακού αριθμού κρουσμάτων, χωρίς πάντως να γίνει δεκτό το αίτημα από τη λίγκα.

Εκτός αποστολής οι Γκάμα (Μ), Ματέο (Ε), Μαντσίνι (Ε), Φαμπιάνο (Α), Ματίγια (Μ), Μαρμαρίδης (Α).

Παναθηναϊκός – Άρης προγνωστικά

Σημαντική μάχη για τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τις ομάδες να μην γλυτώνουν από τον «κυκλώνα» των κρουσμάτων κορωνοϊού. Περισσότερα τα προβλήματα στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικέων, με κομβικές απουσίες σε κάθε γραμμή, οι οποίοι επιπλέον καλούνται να πορευθούν στα επόμενα παιχνίδια χωρίς τον βασικό τους φορ. Στο «Τριφύλλι» πέραν της βαθμολογικής σημασίας, θα θελήσουν και μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Με πτωτικές τάσεις ο «άσος», προκρίνεται οριακά σε τιμές που αγγίζουν τον διπλασιασμό.

bullet Πρόταση: 1 – 2,00


Βαθμολογία Superleague 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

Advertisement
Prognostika Answer
Στοίχημα Σήμερα
Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλη Σημερα